האם הגיע סימס 2 לארץ?

hanna11

New member
האם הגיע סימס 2 לארץ?

האם הגיע סימס 2 לארץ? אם לא אז מתי הוא יגע? בבקה ענו לי........

לומית

New member
תאמינו לי, אני כבר לא מבינה אתכם!

כבר קרה פעם שברכתי משהו חדש והוא שאל אותי אם אני לסבית!
עכשיו יש משהו חדש ששאל שאלה אז עניתי לו בצורה רגועה והוא מתלונן שעניתי לו בגסות!!! אני לא יודעת מה יש לכם, אבל אם אתם לא רוצים, אני לא יענה לכם על שאלות!!! (לא כולם כמובן) הריי אני לא חייבת שום דבר לאף אחד, אני עושה את זה כדי לעזור! זהו.. ועכשיו, אחרי שנרגעתי, אתה יכול בבקשה להגיד לי למה אתה חושב שעניתי לך בגסות?
אל תקבלו מזה רושם רע עליי, אני אוהבת לעזור, אבל השאלות וההערות האלה קצת מעצבנות אותי..

הינה משהו שיעזור

תגידי בפעם הבאה-יה עכריערילחכךןחלכגה 88888888888*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************-ים של קללות בשתי......לא לא בשתי...בפי!!!!!!!!!111

לומית

New member
סליחה..../images/Emo13.gif

אני לא מבינה למה את כועסת, אני לא עשיתי לך כלום.. זאת את שבאה ואמרה שאני כותבת לה בגסות..

ryy

New member
אל **

וחוץ מזה היא הייתה הכי בסדר שהיא יכולה להיות ... אני כבר ממזמן הייתי מתחילה לזרוק עליך חפצים........ עכשיו תחשוב בהיגיון .... אתה שאלת שאלה .... היא ענתה לך .... אתה התעצבנת .... היא שאלה למה .... אתה אמרת שלא תגיב וזהו .... ועכשיו אני שואלת למה ! מחפש מישהו להוציא עליו את העצבים במקרה ?? היא לא עשתה שום דבר חוץ מלעזור לך ........ וכנראה שאתה סתם כפוי טובה אם אתה לא יכול לקבל עזרה כלשהיא ....

למעלה