האם הגיע סוף עידן ה-ER5?

offנוען

New member
האם הגיע סוף עידן ה-ER5?

היורש נראה מדהים!

ahboaz

New member
כבר באמריקה?

פשש... הייתי בטוח שעוד אשזוף את פרצופך לפני כן...

C O L T

New member
נראה, איך לומר, מעניין.

לא רוצה להחליט עדיין לפני שאראה אותו במציאות, כי התמונות לפעמים מטעות. אבל אם זה 600 איך הוא יוכל להחליף את ה-500 אצלנו? אי שם בעתיד הרחוק כשתקנות הרישוי החדשות יכנסו לתוקף, אולי. בכל מקרה אופנוע מעניין, אהבתי את המיקום של האגזוז, מתבקש שהיפנים יקבלו את הרעיון של ביואל כבר, גם לא מחמם את התחת וגם לא בולט הצידה. גם כל הזרוע האחורית נראית חדשה וסידור הבולם האחורי מעניין. כל השלדה שם מוזרה קצת.

lirandr

New member
זה לא "אי שם בעתיד".

זה עוד שנה ו5 חודשים. אוטוטו... בינתיים, יש ER-5 2005 , ככה שהER-6 יוצא בדיוק בזמן.

שאול DR650

New member
"עוד שנה ו5 חודשים" עלק...

כולנו יודעים שכל דבר זמני זה הדבר הכי קבוע שיש. אתה יודע כמה זמן כבר מדברים על זה? כל שנה מוסיפים שנה ללו"ז...

enigo

New member
רק שהשנה הארופאים התעצבנו...

מתברר שנושא תקנות הרישוי זה חלק מהסכם כלכלי גדול יותר, ולארופאים נמאס. הם קבעו את סוף 2006 כזמן גג - אם עד אז ישראל לא תסיים את כל חובותיה בנושא (כולל, כאמור, נושא תקנות הרישוי) זה יכאב לנו בכיס, מאוד. ואם יש משהו אחד שהממשלה בארץ, כל ממשלה, לא אוהבת - זה שמכאיבים לה בכיס. אז יש מצב...

שאול DR650

New member
וואלה... נותן תקווה

אבל עדיין לא הייתי שם על זה כסף אם אתה מבין. וגם אם זה היה עוד שלושה חודשים לא הייתי מחכה בשביל להגדיל רישיון. זוכר את הפיאסקו עם (חוסר) מכירת מטוס הריגול לסין? 8 שנים היו לכל הממשלות, 8 פאקינג שנים בהן ארה"ב חזרה ואמרה "אנחנו לא נתן לכם ללכת עם זה עד הסוף, לא כדאי לכם, בסוף אתם תאכלו אותה, תפסיקו, תפסיקו, די די נו כבר די די די די די...." ואז "טוב. אמרנו לכם. עכשיו תשלמו פיצויים לסין על הפרת חוזה" חייך, אכלת אותה... זה שנפסיד כסף וכדאי לנו לא אומר שזה באמת יקרה...

enigo

New member
וזו אכן מכה ידועה ב-GPZ - מעלים את

פוטנציאל הרווחים? מי אמר שקוואסקי לא חושבים לטווח הארוך?

למעלה