האם הגיטרה?

roym44

New member
האם הגיטרה?

FENDER HIGHWAY 1 Stratocaster שווה 3500 ? אם מישהו ניגן עליה? יש המלצות? האם יש חנות שמוכרים אותה בפחות? שיתן לי קישור לחנות אשמח אם תגיבו

רק אתה תקבע ../images/Emo13.gif

זה אחלה מחיר. אני אישית הייתי מוסיף עולה אלפיה לדגם דמוי שנות ה-60/70, דגם מדהים
[יש לו האמבקר ואחלה עיצוב] שווה לבדוק

Junkhead20

New member
שווה מאוד

לפחות לדעתי, בדיוק קניתי אותה בכלי זמר במחיר הזה שהוא ממש טוב יחסית למחיר הרגיל שלה. נשמעת מצויין, נוחה מאוד, ונראית לא רע בכלל תודות ל70' נק שלה. אני אישית מאוד ממליץ. אני מאוד מרוצה ממנה.

ran 15

New member
סליחה על הבורות..

והשעה חחח... אבל היא אמריקאית ?...או שזה עוד גיטרה מקסיקנית כלשהי... איפה עומד היום המיחר של האמריאיות ומה אתם חשובים עליהן...

evan

New member
אם אתה חושב שמקסיקנית זה בהכרח רע

אתה טועה. לא מעט פעמים המקסקניות עוקפות בסיבוב את הדגמים האמריקאיים הזולים.

MerlinTheWizard

New member
אחלה גיטרה

ניגנתי עליה אחלה סאונד, נוחה בטירוף, כמו שאמרו אחלה צוואר יש לה. אבל הייתי ממליץ שאתה ! תלך לנסות אותה ואחלה מחיר אגב.

Betzefer

New member
דעתי ../images/Emo134.gif

ניגנתי על הגיטרה הזאת בכלי זמר לא מזמן.. לא שווה לדעתי את ה-3500 שקל, יש אופציות יותר טובות. בהשוואה לסטראט המקסיקנית כבר עדיף את המקסיקנית היא אפילו נשמעת יותר טוב. אני אישית מנגן על אמריקאית רגילה וההיי וואי לא מתקרבת לצליל שלה. לא בצורה שמצדיקה 3500 שקל. אם אתה אוהב את הצליל, לך על זה, אבל תמיד בדוק עוד אופציות. יכול להיות שתמצא כמה אמריקאיות מסתובבות ביד שנייה במחירים לא רעים בכלל, וזה לדעתי דיל יותר טוב.

גילי162

New member
תקשיב

המחיר לדעתי הוא בסדר גמור .... יחסית לכלי זמר כן . תלך לשם, תנגן על הגיטרה ( על הגיטרה שאתה מתכוון לקנות לא על הגיטרה מהתצוגה ! זה חשוב ) אם אתה אוהב תקנה .... בסך הכל זה מבצע דיי טוב. אתה לא יוצא פראייר . אם אתה לא אוהב אני ממליץ לך להתאמץ קצת ולחפש אמריקאית סטנדרטית יד שנייה שגם תוכל למצוא במחיר הזה . בהצלחה !

shlomke4

New member
זה נורא תלוי מה התקציב שלך..

הלכתי עם חבר שלי לפני שבועיים לראות גיטרות.. התקציב שלו היה עד 3500 בערך.. ניסינו לדעתי חלק מאוד גדול מהגיטרות בסכומים האלה, ולא היתה גיטרה שדיגדגה את הרמה שלה. ברור שהוא קנה אותה בסוף.. למי שאמר שהסטאנדרד הרבה יותר טובה.. אני לא בטוח שזה נכון.. אני אישית גם הרבה יותר אוהב את הסטאנדרד כי היא הרבה יותר "פנדרית" מההאיי ווי. אבל אני חושב שיהיה יותר נכון להגיד שהיא מאוד "שונה" ולא "הרבה יותר טובה". חוצמזה, שקשה לי להאמין שהוא ימצא סטאנדרד יד שניה במצב טוב בפחות מ 5k.. בקיצור... שאלת אם שווה? לדעתי שווה. אם זאת הגיטרה שכדאי לך לקנות? לא יודע, לך תשמע גיטרות, ואז תחליט הכי טוב.

crary

New member
Playing In The Style Of The Fender

This incredible DVD takes an in-depth look at the Fender Stratocaster and the styles of the most famous guitarist to ever play one. In detail, it breaks down the blues riffs of Stevie Ray Vaughan, the shimmering tone of Daivd Gilmour and the tremolo picking of Dick Dale. We will take you step-by-step through the soulful bends of Eric Clapton, the whammy bar melodies of Jeff Beck, the landmark stylings of Jimmy Hendrix, the unique chord voicings of Eric Johnson and mucho more. Also covered is the classic Stratocaster sound, pick-up configurations and body style ניתן לרכוש במיוזיק בוקשופ

crary

New member
Playing In The Style Of The Fender

This incredible DVD takes an in-depth look at the Fender Stratocaster and the styles of the most famous guitarist to ever play one. In detail, it breaks down the blues riffs of Stevie Ray Vaughan, the shimmering tone of Daivd Gilmour and the tremolo picking of Dick Dale. We will take you step-by-step through the soulful bends of Eric Clapton, the whammy bar melodies of Jeff Beck, the landmark stylings of Jimmy Hendrix, the unique chord voicings of Eric Johnson and mucho more. Also covered is the classic Stratocaster sound, pick-up configurations and body style ניתן לרכוש במיוזיק בוקשופ

למעלה