האם האתר של פייפאל נפל ???

האם האתר של פייפאל נפל ???

לקוחות כותבים שאינם יכולים להכנס ולשלם וגם כשאני רוצה להכנס לפיי פאל השרת שלהם לא עולה. [לפחות בשעתיים האחרונות]

זה הסתדר .....

אבל מסתבר שהבעיה לא היתה רק אצלי,גם בחול התעכבו באותו פרק זמן עם התשלומים.

BLACKCAT10

New member
מנצלש"ת בהזדמנות-בעיה בהזנת נתוני כרטיס אשראי

אז...ניסיתי להרשם לפייפאל, ומשום מה הוא מסרב לקלוט את מספר כרטיס האשראי הכרטיס הוא מסוג מסטרכארד, והזנתי את מספר הכרטיס ללא רווחים כמו שהם ביקשו.. וכלום מופיעה לי הודעה ש"המספר לא נכון או לא תואם"

טלי5555

New member
גם בפייפאל

יש לפעמים באגים. אם הכרטיס בן 16 ספרות ובתוקף, לא אומורה להיות בעיה. נקי קוקיז ונסי במועד אחר.

BLACKCAT10

New member
למה שאוציא כרטיס חדש?

יש לי שני כרטיסים ועל שניהם מוטבעים שמונה מספרים, ואני בטוחה שאני לא היחידה לעומת זאת לאמא שלי יש כרטיס של לאומי כארד שעליו כן מוטבעים 16 מספרים אולי זה קשור לסוג הבנק או הכרטיס, אין לי מושג בכל מקרה, אני אוכל להכניס את נתוני הכרטיס של אמא שלי? הם עושים איזשהי תאימות בין הפרטים האישיים לפרטי בעל הכרטיס?

טלי5555

New member
פייפאל עובדת רק עם 16 ספרות

אין קשר לכך שאת לא היחידה עם כרטיס בן 8 ספרות. את יכולה להזין את נתוני הכרטיס של אמך ולאשר את הכרטיס עם קוד האימות מתוך פירוט האשראי שלה.

ozitex

New member
לא מדוייק

8 ספרות מאפיין כרטיסי ישראכרט בעיקר והם באמת מתאימים רק לחיובים בתוך מדינת ישראל, אבל ישנם כרטיסים שאינם בינלאומיים הנושאים 16 ספרות, בעיקר ויזה ומאסטרקארד, עליהם מוטבע VALID ONLY IN ISRAEL..הם כאמור אינם בינלאומיים אבל מתקבלים בפייפל.

למעלה