האם האתר למד חינם?

Gilat18

New member
....

זה עולה 5 שקלים נראה לי (עלות האס אמ אס) לחודש.

purple3

New member
למה זה לא מצוין באתר בשום מקום?!

איזה עצבים איתם....

BaSTArD077

New member
נדמה לי שהעלו את זה ל7

7 שקלים לחודש ואתה יכול להכנס לשם כמה שאתה רוצה.

purple3

New member
יש סיבה מיוחדת למה אי אפשר

למצוא את עלות ההודעה באתר?....או שפיספסתי את זה.... אני יודעת שזה פרנואידי מצידי, אבל לא מתחשק לי לשלוח הודעה בלי לדעת כמה כסף יקחו ממני...אלו זמנים סקפטים:/

BaSTArD077

New member
כשאת מנסה להכנס למבחנים-

אומרים לך שאת צריכה להרשם,את אומרת שאת רוצה להרשם והם מסבירים לך שבעלות SMS אחת שכתובה למטה מה העלות בדיוק.. תוכלי להכנס. תחפשי את זה .. אבל עובדה שאנשים אומרים לך שאין מצב שתדפקי.. לכולנו לקח האתר הזה 5 שקל (היום כבר 7) :)

purple3

New member
אני מעריכה את הניסיון אבל

המחיר לא רשום בשום מקום באתר. הרמז היחיד שהאתר בעלות כולשהי מתבטא בהערה: האתר חינם למעט שליחת הודעת sms לאחר מכן לא בתנאי שימוש ולא בשום חור באתר אין הזכר למחיר.... אבל לא נורא מצאתי חלופה באתרים אחרים.....

את עושה צחוק מעצמך

אסמסים יותר עלובים על שטויות עולים יותר... אני שילמתי 5 שקל ואומר במפורש שרק בזכות זה עברתי תיאוריה! התיאוריה עלתה 113 ככה שחסכתי 108 שקל, אם לא היתי חוזר עם האתר הזה היתי נכשל! ואגב יש בלמד מלא הוספות חדשות כמו מעקב אישי, אחד על אחד ועוד מלא דברים חדשים

purple3

New member
הכול יפה וטוב

אבל אם למישהו יש שניה פנויה, ואני מניחה שיש כי אתם כאן, תוכלו בבקשה להעתיק לי את השורה מהאתר שאשכרה מציינת מה העלות? הכול שם מאוד חוקי, לא בא לי לשלם באופן חוקי 1000 ש"ח

purple3

New member
נצל"ש- המרחק שמותר לעצור לפני קו עצ

שאלה מה המרחק שמותר לעצור לפני קו עצירה ? :תשובה 12 מטרים לפני הקו ו-12 מטרים אחרי הקו עצירה לקוח מאתר למה זה נשמע לי לא הגיוני?.....12 מטר אחרי קו עצירה אני כבר עמוק בתוך הצומת, אם לא אחריה כבר.... תקנו אותי אם אני טועה....

ahbarfilez

New member
הכוונה לעצירה זמנית

אם אתה רוצה להחנות את האוטו, או לעצור אותו כדי להעלות ולהוריד נוסעים.... וכמובן שהחוק אינו תקף לגבי בתוך הצומת, כי החוק אומר שעליך לפנות את הצומת במהירות האפשרית.

purple3

New member
עברתי תאוריה!!!!

יומיים אחרי, מושכלת יותר.... אתר למד עולה 10 ש"ח אם זה מעניין מישהו....אני רואה איך בסוף זה יעלה גם 25 ש"ח..... נרשמתי אליו ערב לפני התאוריה אחרי שהצלחתי לסיים לקרוא את החוברת הכחולה....קראתי אותה מהבוקר עד נולד לרקוד...זה היה מאוס משהו, בסוף נרשמתי לאתר ותירגלתי עד 1 בלילה איזה 6 או 7 תאוריות....חלק נכשלתי כשלון מוחץ של איזה 7 טעויות וחלק עברתי עם טעות 1.....בכול מקרה בסופו של דבר עברתי את התאוריה לפני איזה שעתיים, זה העיקר, עכשיו נשאר "רק" לעבור טסט בתפחות מ 50 שיעורים....אמן אמן.... ובקיצור....טוב שבחנתי את עצמי באתר למד כי לחוברת המשומשת שלי לא היו מצורפים שאלות, זה מסתבר היה חלק חשוב....

למעלה