האם האפשרות הזאת (צילום מצורף) מפרמטת את הווינדוס ומחזירה את התקנת התוכנות כפי שהן לפני הפירמוט? והאם צריך להכניס את דיסק ההתקנה של ווינדוס לכונן הצורב? תודה