האם...האם..

bestofhealth

New member
האם...האם..

אני יודע שזה לא לגמרי שייך לרפואה משלימה, אבל: 1. האם מישהו מכם שם פעם לב למה קורה שמדפיסים TAPUZ (שם האתר) בטעות כשהמקלדת במודום של הדפסה בעברית?.... 2. האם שמתם לב שהאיש עם העיניים המלוכסנות (והמשקפיים) בצד שמאל של המסך תמיד תמיד מחייך ושומר על שלוות נפש סטואית כמעט, גם כשבפורום לעיתים דברים גועשים וסוערים? סתם מחשבות שעלו לי בראש...

אדומה2

New member
LOL ../images/Emo6.gif

1. מעולה!! לא שמתי לב לזה אף פעם. :) 2. האיש הזה שמציץ לנו שם כל הזמן מרגיז אותי בעובדה הזו שהוא רודף אחריי כל פעם שאני מעלה או מורידה את המסך עם העכבר. מזל שיש לו אוזניים (כדי לעצור את החיוך).

קאריני21

New member
אוי ../images/Emo13.gif

תפסיקו לצחוק על אדון סיני עם משקפיים he's cute
חחחחחח

גדול ../images/Emo13.gif

1. כן, קורה לי לא פעם שאני מתחיל לכתוב כתובת של אתר באותיות עבריות, והפעם היחידה שזה לא מעצבן אותי אלא גורם לי לחייך היא באתר של "אשפוז"... 2. לפי מה ששמעתי, ואשמח לשמוע אם זה נכון ולקבל פרטים נוספים אם כן, האדון הסיני הזה הוא לא אחר ממי שהיה פעם מנכ"ל טושיבה העולמית. כשהוא חלה בסרטן (במעיים או משהו כזה) הוא פרש מהעבודה כדי לסיים את חייו בשלווה והתחיל להיות קשוב לעצמו, לגדל ירקות אורגניים, ללמוד טאי צ'י ושאר ירקות (אורגניים, כבר אמרתי
). ממש כמו בסרט אמריקאי הוא הבריא לחלוטין, ומאז הוא משוטט בעולם ומפיץ את הבשורה של רפואה משלימה, ואת זה הוא עושה לפעמים גם באמצעות פרסומות מטרידות-משהו בפורומים מסוימים... בריאות ואושר לכולנו.

freearth10

New member
../images/Emo121.gifודמיון מודרך

תאמינו או לא, בזכות הסיפור הנחמד שלו על איך שהוא התמודד עם הסרטן וגבר עליו בזכות הדמיון המודרך, התגבשה דעתי, שיש גם דרך אחרת והיא לא תמיד עוברת דרך אשפוזים אלא יותר דרך
ים...

מוטימוט

New member
פגשתי את האדון הסיני הזה...

לפני מספר שנים. יש לו סיפור מעניין: הוא הצליח לרפא את עצמו מסרטן קשה למרות שהרופאים ביפן נתנו לו מספר שבועות לחיות... מאז הוא נוסע בעולם ומרצה. בשמחות מוטי

למעלה