האם האיקקלומין

qwert3

New member
האם האיקקלומין

מסדר את המחזור ל-28 יום? או שיכול להיות מחזור יותר ארוך? כלומר האם הביוץ עם איקקלומין תמיד ביום ה-14?

זוג חדש

New member
לא תמיד בכלל

למה את שואלת??? שמעתי כאן בפורום על בחורה שלקחה איקאקלומין והביוץ היה ביום ה- 20 אם אני לא טועה. אבל אני חושבת שאין לזה כ"כ חשיבות כי אם עושים מעקב זקיקים, מה זה משנה באיזה יום יוצא הביוץ? העיקר שאת יודעת במתי הוא קורה, ואם זה ביום ה- 14, או ה- 20, אין שום הבדל.

qwert3

New member
אוקיי ועוד שאלה -

אם הרופא ראה זקיקים בגודל 16 מ"מ ו-18 מ"מ ורירית 8 מ"מ ביום ה-13, אז אין סיכוי שהביוץ יהיה ביום ה-19,20, נכון? או שזה גם יכול להיות.

זוג חדש

New member
לא מומחית אבל...

הזקיק אמור לגדול ב 1.5-2 מ"מ כל יום, ככה שאני במקומך כבר מיום אחרי גילוי הממצאים האלו אצל הרופא, הייתי מתחילה לחגוג. הרופ שלי המליץ על כל יום ביומיים הראשונים ואחר כך - מתי שרוצים. אני חייבת להוסיף ולומר שההמלצה ליום כן יום לא היא בהנחה ויש בעיה באיכות הזרע. אם לא ידועה בעיה בזרע או ידוע שאין בעיה, אין כל מניעה לשכב כל יום - כל היום. איכות הזרע לא נגרעת אלא רק כמותו מפעם לפעם. בקיצור - צאי לדרך - את בדרך הנכונה להצלחה !!!

לא, אין סיכוי,

זקיק גדל ב-1.5 מ"מ ביומיים או משהו בסגנון. תכף יתנו לך כאן בטח את הנתונים המדויקים.

qwert3

New member
תודה. אשמח לשמוע מעוד בנות.

משהי יודעת מה קצב הגדילה של הזקיקים? או להפנות אותי למקור מידע. תודה.

למעלה