האם דעתי נשתבשה?

האם דעתי נשתבשה?

אתמול הלכתי לרופא שלי כשחזרתי קראתי את כל ההודעות. בתחילה קראתי הודעה של ברוריה ש"מפחדת מהגיהנום". אמרתי לעצמי שיש טעם בדבריה ושבאמת מעתה עליי לכלכל את צעדיי בתבונה. אז כתב אתאיסט (חב לו את חיי) שהסיכוי לגיהנום הוא אפס. הסכמתי איתו בדבר זה. ברוריה שאלה מייד "מניין לו ידיעה זו". גם אני נצטרפתי לשאלה זו, באמת מנין לו ידע זה? אדם בשם ריגולטו נכנס במפתיע לדיון וטען כי "עלינו לפחד שמא המוסלמים דווקא צודקים". שיערתי שיש אמת בדבריו וכי עליי ללמוד יותר על ההלכה המוסלמית. חשבתי שבכאן תמו ספקותיי. אלא שאז לה פיי אמרה כי "היהדות הייתה ראשונה". מצאתי שהדבר נכון. רציתי לומר לה זאת אלא שלהפתעתי היא הציעה לעצמה "לקחת ריטלין ולישון". הבנתי שיש לי עסק עם אנשים שנשתבשה דעתם. ברוריה חזרה. היא טענה שעל פי חוקים של אדם בשם "חמורבי" מוכח שאין גיהנום. אמרתי לעצמי שלא ייתכן שאדם בשם חמורבי יאמר לנו הוכחות לה פיי שבה. היא אמרה לברוריה ש"דבריה אינם מובנים". כנגד זה ברוריה הציעה לה לאכול איתה במסעדה. לה פיי השיבה כי היא מקנאה בכך ש"לה פיי תאכל עם ברוריה במסעדה". בכאן התחלתי לחשוש שעליי לחזור להרופא שלי. אז טענה לה פיי ש"היא איננה היא". היא הסבירה שהיא מוצאה מאצל ה"שולחן העגול". ואילו השני מוצאו מ"אצל הטרולים". מנגד ברוריה טענה שהיא איננה ברוריה שתיים אלא ברוריה ומייד שתיים. אז התחלתי לחשוד בעצמי שאני אינני אני. החלטתי לכתוב מודעה זו כדי להיות בטוח שאני הוא אני. שיערתי לעצמי שאם מודעה זו תתפרסם יתכן כי הדבר יהווה הוכחה שכסתלוחים הוא אני. בכך לא תמו חששותי. חששתי שמא כסתלוחים הוא טרול והאמיתי אינו אלא כיסתלוחים. התחלתי לבדוק את הודעותי ומצאתי שעל כולם רשום כסתלוחים. דעתי עדיין לא נחה. כי מי ערב לי שכיסתלוחים הוא הטרול וכסתלוחים הוא האמיתי שמא, אני הוא הטרול של כיסתלוחים ? שאלה זו שאלתי אדם חכם. הוא טען "שמכיוון שכיסתלוחים לא רשם מעודו בפורום, לעומת כסתלוחים שרשם כמה הודעות, אות היא לך שכסתלוחים איננו טרול" מצאתי בדבריו טעם. דא-עקא שכשבחנתי עניין זה מבחינה לוגית מצאתי, כי "אמנם כיסתלוחים לא כתב עד עתה בפורום אולם ייתכן שאם יכתוב בעתיד אהפוך להיות הטרול שלו ואם דבר זה יקרה, יתברר למפרע שכסתלוחים הוא הטרול ולא כיסתלוחים". למזלי נזכרתי שטבעה של הוכחה לוגית שיש בה הכל לבד משכל. דומה הדבר לכך שאקרא להרב דרעי איש ישר או למר נתניהו איש אמת. טפו על הטרולים טפו על כיסתלוחים טפו על כסתלוחים טפו על כל צירוף מטורף שיעלה בדעתכם. הערה: כיסתלוחים כבר תפוס. אני מציע לכם כאסתלוחים. או כסתלוחיים או אם אתם עייפים –יונה. עובבי. הערה אישית: אני מתנצל בפני לי פאי על כך שלפני כמה ימים השוויתי את תגובותיה- לעברית של מר קצב. השוואה זו הינה מקוממת ופוגענית במיוחד ובוודאי שלא במקומה. במחשבה לאחור אסור היה לי לומר זאת. בשמי ובשם מוסד הנשיאות: "אנו מבקש את סליחתך ומבטיחה שלא לעשותה זאת יותרת". "ההודעה מתייחס לנשים ולגברות כאחדים". עובבי אוכל את הכובע. (את הבורסלינו שלי, טפו מלא שערות). אגב שמעתי שמר לפיד נראה באחרונה מרקד עם ציציות על קבר צדיק ושר "אומאר רבי עקיבא אשרייכם ישרואיל". מישהו יכול לאשר שמועה זו? אגב, כיצד רושמים עם ניקוד? ולמה העוגיות של סבתא יוצאות בזמן האחרון שרופות? אה? לסיום של הרגע האחרון: לי פיי היקרה נא לא להפחיד את מר אבזץ הוא החבר היחיד שלי ובזכותו אני עדיין מסתובב חופשי. למרות שאם נבחן זאת מנקודת מבט חברתית רחבה, נמצא שדבר זה לא עומד לזכותו של אבזץ אלא לחובתו. במחשבה שניה, גם אם נבחן זאת מנקודת מבט חברתית צרה נמצא שדבר זה לחובתו בעצם מכל נקודת מבט whatsoever נמצא שהדבר לחובתו. טפו, אני חוזר להרופא שלי רק הוא מבין אותי. להתראות בסוף השבוע. אני נוסע ג'רוזלימה. שיט אסור לי לאחר.

מיס פטל

New member
איזה כייף שאני הראשונה

לקרוא את הדבר המשובח הזה. נראה לי שבפארודיה הזאת, תמצתת את כל קורות הפורום.

כתיבה עם נִיקוּד

יש לבצע את השלבים הבאים: - כתוב בעברית מה שבא לך. - לחץ על מקש Caps Lock . - מקם את הסמן אחרי האות שברצונך לנקד. - לחץ Shift + אחד המקשים שבשורת מקשי הספרות למעלה במקלדת. רשימת המקשים ותחת להן הניקוד המתקבל: \ = - 0 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ; ֻ ּ ֹ ׁ ׂ ָ ַ ֶ ֵ ִ ֳ ֲ ֱ ְ

Le Fay

New member
בהחלט, וטוב שכך!

כסתח, לא נעלבתי; ודווקא את הכובע אתה יכול להשאיר (אומר ג'ו קוקר). בקשר לאבזץ, אני מאד-מאד נהנית להפחיד אותו, נא לא לגזול מקשישים את מעט הנחת שעדיין שמורה איתם, אבל מבטיחה לא להפוך אותו בינתיים לצפרדע ולקרוא לו מכתביך המשובחים רק בשעות האור.

דסדס

New member
כן!

אבל זה רק לטובה.... לטובה שלנו!!! ככול שדעתך משובשת יותר... ואתה על יותר משככי כאבים זה הופך להיות משעשע יותר!!

ברוריה2

New member
גם אני בסוף נכנסתי ללופ../images/Emo13.gifעם השרשור

הנואל... סליחה שתרמתי לירידתך מדעתך.. אגב, לי מותר להפחיד את אבזץ?

avi972

New member
אני יותר מבולבל מקודם

עכשיו יש לי 2 שאלות 1. יש או אין אלוהים ? 2. יש או אין כסתלוחים ?

למעלה