האם דיכאון?

האם דיכאון?

שלום אני בת 22 נשואה מגיל 3 עם 3 ילדים לא עובדת ילדתי לפני חודשים וחצי את הילדה השלישית אני בבית כל היום בעלי חוזר מהעבודה בשעה 3וחצי וגם הבת הגדולה (בת 3 וחצי) בערב בעלי שוב הולכת בשעה 6 וחצי וחוזר ב9 יוצא שאני לבד רוב הזמן מטפלת בשניי תינוקות אני מרגישה בודדה אין לי תמיכה נפשית מאף אחד אני מרגישה רוב הזמן אמא רעה לפעמים יש לי מחשוב לעשות לעצמי משהו ולפעמים עולה לי בראש שאני אפגע באחד הילדים וישר מזדעזעת מהמחשבה אני לא מסוגלת לעשות משהו מרגישה מאוד בודהה ומתוסכלת מרגישה שאין לי במי להאחז מרגישה שאף אחד לא יכול באמת להבין אותי לא יודעת ממי לבקש כבר עזרה מיתביישת מאוד ללכת לפסיכיאטר במוקד מה אני אמורה לעשות מאוד קשה לי יש ימים שיותר ויש ימים שפחות.

גרא.

New member
גילולית1,סביר להניח שאת נכנסת למצב של דכאון

לאחר לידה,שהוא שכיח למדי (ראי קשור מצ"ב),וזה נאמר בהסתייגות מודגשת שכן מסקנה כזו אינה יכולה להיות במקום הערכה מקצועית של פסיכיאטר.את יכולה להפגש לשיחת ייעוץ והכוונה עם הפסיכיאטר בקופ"ח שלך.תחושת הבושה שלך מפגישה כזו אינה במקומה,שכן את זקוקה לעזרה מיידית שבלעדייה הסבל הרב שלך ימשך.הוא לא יפתר מאליו,הטיפול בדיכאון שלך,חשוב מעבר לבושה המונעת ממך לבקש עזרה.אם קשה לך מאד לעשות את זה לבד,אפשר לשתף את ההורים,בוודאי לנסות לשתף את הבעל.

הכי מצחיק

שאמא שלי מטפלת באנשים סוג של פסיכוגולית כמה שהסנדלר הולך יחף.

גרא.

New member
גילולית1,זה מסביר במידת מה את הבושה שלך לפנות

לפסיכיאטר..אבל זה לא ממש ממין העניין.

למעלה