האם דיאדה כבר נפתח? מישהו יודע איפה ואיך שם בכלל?
ל לירון שרון New member 21/7/05 #2 דיאדה יפתח בשבוע הבא- כלומר ההרשמה תחל שבוע הבא, הקורסי יתחילו באוגוסט. ומה זאת אומרת איך שם? בטוח יהיה כיף..... (אבל אני לא אוביטיבית...)...
דיאדה יפתח בשבוע הבא- כלומר ההרשמה תחל שבוע הבא, הקורסי יתחילו באוגוסט. ומה זאת אומרת איך שם? בטוח יהיה כיף..... (אבל אני לא אוביטיבית...)...
ל לירון שרון New member 21/7/05 #3 שכחתי את ה'איפה' זה בליגד סנטר. איך שנכנסים מצד ימים יש את החנות... וליד המאפיה החדשה (קרוב לאלברטוס) יהיו החוגים/סדנאות/הרצאות וכו'...
שכחתי את ה'איפה' זה בליגד סנטר. איך שנכנסים מצד ימים יש את החנות... וליד המאפיה החדשה (קרוב לאלברטוס) יהיו החוגים/סדנאות/הרצאות וכו'...
ל לירון שרון New member 21/7/05 #5 גלויה או סמויה?? באמת שהיה לי כבר לא נעים לענות...... אבל אני לא מתחום השיווק שם. זה בטוח....
ל לירון שרון New member 21/7/05 #7 אני... (מה אתה לא קוראת ומפנים שירשורי הכרויות... ) אני אהיה שם- מדריכת הכנה ללידה, מדריכת עיסוי תינוקות, מדריכת ביביוגה ומעסה לנשים הרות (וגם לנשים לא הרות.... ) יהיה שמח.... לירון
אני... (מה אתה לא קוראת ומפנים שירשורי הכרויות... ) אני אהיה שם- מדריכת הכנה ללידה, מדריכת עיסוי תינוקות, מדריכת ביביוגה ומעסה לנשים הרות (וגם לנשים לא הרות.... ) יהיה שמח.... לירון