האם ג'ק הוא יהודי ?

SirDreamAlot

New member
האם ג'ק הוא יהודי ?

בפרק 04x02- The Other Side. כשהם מגלים גזע של בני-אדם גזענים שעושים הכחדה לBreeders. אחרי שג'ק גילה את זה הוא היה בשוק, יותר מכולם ביחד. למה ? בגלל שהוא יהודי ? ובגלל זה הוא הרגיש אשם ?

Echelon

New member
היהודים האלה...

סתם, אין לי מושג. האן סולו יהודי
.

Sam Anand Nityo

New member
א. כפי שאמרתי בעבר...

או'ניל (וכל שם משפחה אחר שמתחיל באו' כמו או'הרה, או'מאלי, או'בריאן וכו') זה שם אירי (וחבל שאין יותר ביטויים לזה בסדרה, או שכן ולא שמתי לב...). אין כאן קשר ליהודים. ואם אתה היית פוגש חברים חדשים ומצטרף למאבק שלהם, רק כדי לגלות שהמלחמה שלהם היא נגד אנשים שמתרבים כמונו באמצעות סקס, לא היית מתחלחל?? (אני מתחלחל רק מעצם המחשבה שכל הגזע שלהם גודל במבחנות וכמעט כולם נראים אותו דבר... איכסה!)

nzkiwi

New member
אפרופו שמות משפחה בסדרה...

קוואלסקי זה שם משפחה יהודי לא? אם לא ג'ק אז אולי לפחות הוא... מה עם ג'אקסון וקרטר? איזה שמות משפחה אלה? (מישהו יודע את שם המשפחה של טילק?)

nzkiwi

New member
אמנם מהאזור שציינת,

אבל בכל מקרה יהודי, לא?

זה לא הדרך ש

שהם מתרבים , זה מי. הנאצים האלה (שכחתי את השם , בכל זאת עברו שבועיים מאז) לא ממש בעד מי שאינו "טהור" ועליון כמוהם... ובכל מקרה בקשר לנושא אין שום קשר בין אוניל ליהדות אני שם לב ליציאות שלו תמיד והדבר היחיד שאני זוכר שמקשר אותו למשהו זה שהוא מת על בירה גינס (פרסומת?) - זה בפרק THE LOST CITY 1 או 2

SirDreamAlot

New member
בשבילי הוא תמיד יהיה יהודי ../images/Emo163.gif

הוא לא חייב שם משפחה יהודי, הוא היה יכול להיות יהודי מצד האמא וכך שם המשפחה לא נשמר.

למעלה