האם גם סטרייטים חשים באוירה מינית במקווה?

datibalev

New member
טוב לדעת

חשבתי שאולי אני משגע אנשים איתם.
אני פשוט לא מסוגל לכתוב סתם ככה כי זה מרגיש יבש...

יכול להיות שבחברה החילונית והחרדית יותר קל לך להגדיר את עצמך כי אלו חברות מאוד מוגדרות.

החברה הדתית יותר מורכבת ולכן כל אחד שמעיד על עצמו שהוא דתי נתקל בחשדות. אולי לזה אתה מתכוון???

avitano

New member
תוהה ולא מצליח להבין

מה יכול להיות מיני במקווה?
הייתי מספר פעמים, זה מראה די דוחה האמת
זה לא עירום אירוטי
זה עירום מוחלט, לא במצב מיני

מראה לא מעניין, לא מושך...
אני יכול רק להניח שלרוב מי שמוצא בכך עניין כזה, בשאר שגרת חייו פשוט מדחיק את המשיכה.. ולכן גם במצבים שהם הכי לא מיניים, הוא חושב על זה

datibalev

New member
תלוי מאוד

קודם כל איזה אנשים נמצאים איתך במקווה...

ומה מידת הצניעות שיש. האם יש ווילונות במקלחות או שהכל פתוח...

והכי חשוב מה האווירה. לדוגמא במקלחות בצבא אתה פשוט כל כך מותש שזה לא מעניין אותך בכלל...

פורטי40

New member
באופן טבעי, גוף גבר חשוף מעורר עניין

במקווה תמיד היו וישנם מפגשים פיזיים בין גברים, אבל אילו מקרים קיצוניים. במקרים רגילים אלו מבטים - גלויים או נסתרים. אפילו סטרייטים מסתכלים זה על זה מתוך סקרנות, תוך השוואת גופי לגופו, ואילו אצל ההומואים נוסף נופך נוסף עם השאלה - האם הוא גבר מושך, ואם כן, כמה היה יכול נעים במחיצתו. אולי ישנם הומואים מעטים שגוף גברי ערום אינו מעורר בהם סקרנות מינית.
בעניין הריקודים, כשלמדתי בישיבה, מגע עם גבר מושך בישיבה - בלימודים, בריקודים, בספורט - תמיד יצר רטט אירוטי אצלי. אבל כמובן התגברתי ולא נקטתי שום פעולה בכיוון. הייתה שם גבריות שופעת, של תלמידים (במיוחד המבוגרים יותר) של ר"מים ואפילו ראש הישיבה עצמו, שאי אפשר היה להתעלם ממנה.

למעלה