האם גם לכם קרה?

ברררר

New member
האם גם לכם קרה?

שאתם מתים לסיים את הספר אבל מצד שני כשאתם מסיימים אתם מרגישים שאתם רוצים עוד ומתבאסים שרק עוד שנתיים ככה יהיה הפסר הבא?!?! ועוד הספר האחרון!!! יצאתי מספר השישי בתחושה נוראית אחרי שבכיתי חצי ספר... מרשים אבל פשוט מבאס. גם לכם קרה????

נכון אני סיימתי הספר השישי

זה עצוב מאוד...וכמעט בכיתי..וחכיתי מאוד עוד 2 שנים להביא הספר אחרון! זה חשוב מאוד! אני בטוח שהארי פוטר מקיים הנקמות כבדות....

JoHnYmYsTeR

New member
כן..

מה שיותר מבאס שהיא אפילו עוד לא התחילה לכתוב את הספר השביעי,גם אם זה רק עוד שישה ימים.

I an crush

New member
בטח!!

תמיד קורה... אבל הפעם לא. כי הפעם לא סיימתי. כי קניתי אותו באנגלית ביום שיצא ועדיין אין לי שמץ למה כי אני ואנגלית לא ממש מסתדרים.. אז עכשיו אני מנסה לקרוא ולסיים רק באנגלית..

ממש ככה.

הוא היה קצר מדי והשאיר יותר מדי הרבה שאלות,אבל הוא יפה!
אז נצטרך לחכות בסבלנות מצד אחד אני גם לא רוצה שהשביעי יצא כי זה יגרום לכך שהכל יגמר ואני לא יכולה לחשוב על זה,לגמור בלי לצפות לעוד ספר לדעת שזה הסוף,אני לא ממש רוצה שזה יגיע.

ברררר

New member
כמעט מתתי שהארי אמר ../images/Emo58.gif

1. שהוא נפרד מג'יני, מה עובר עליו??????? 2. שהוא לא חוזר להגוורוטס?!!?!?!!? ואני חשבתי שנזכה לשמוע ממנו רק בימי לימודיו בהווגורס

טוב אז ככה ../images/Emo58.gif

1.הוא נפרד מג'יני כדי להגן עליה. חוץ מזה הוא נראה לי יהיה קצת יותר מדי עסוק בלהציל את העולם ולא יהיה לו ממש זמן בשביל מערכת יחסים. 2.הוא לא יכול לשבת בהוגוורטס וללמוד כרגיל כשכל העולם מתפורר,הוא חייב לעשות משהו זה ברור. מעבר לזה לדעתי זה היה משעמם אם בספר השביעי הכל היה כמו בספרים הקודמים,זה חייב להיות משהו שונה.

Vanderulu

New member
אני רק מקווה |ספויילר|

שהספר השביעי לא יהיה "חפש את המטמון" כזה וכל הספר הארי יעבור הרפתקאות במציאת ההורקרוקסים...

בטח שכן

כי מצד אחד מתים לסיים כדי לראות מה קורה (ולצעוק לכל העולם שאני, אני! קראתי 652 עמודים באנגלית!!!!!!!!11) אב שזה נגמר מרגישים ריקנות- זה מילה יפה ריקנות...

I an crush

New member
חחחחחחחחח

חחחח אולי את/ה. אני בעמ' 70 ומשו באנגלית. אני כל הזמם מתייאשת וזונחת את הספר לעוד כמה שבועות עד שמתחילים לדבר עליו יותר מדי או שיש משו שאני לא מבינה (כי את רוב הדברים אני יודעת מספויילרים-כן דפקתי לי את כל הספר) ואז אני חוזרת לקרוא את הפעם הבאה שאני מתייאשת..

N o A 1 1

New member
כן..../images/Emo13.gif

תמיד קורה לי שמצד אחד אני רוצה לראות מה יקרה ומצד שני אני לא רוצה שהספר יגמר..

גם לי ובגלל זה הגעתי לפה ../images/Emo13.gif

יש תחושת רייקנות אחרי שמסיימים לקרוא ספר(ספר רציני)

אני באותו מצב כמוך

אני סיימתי גם לקרוא את הספר יומיים אחרי שיצא באנגלית (כן איזה 48 שעות הייתי מחוברת לספר כמו אל מכונת הנשמה) וכשסיימתי לא יכלתי לומר לאיש מי ככה ומי ככה ומה קרה (בלי כוונה כן יצא לי משהו ואז רצו לרצוח אותי) ולכן החלטתי לבוא לכאן לדסקס עם אנשים מתורבתים.

pRincEsSa16

New member
../images/Emo58.gifכן לי זה קרה.....

עכשיו סיימתי אותו... וישר באתי פה.... עכשיו אני סוף סוף יכולה לקרוא ספוילרים! הייתי כל כך נחושה לסיים אותו מהסקרנות..... ושסיימתי לא יודעת הרגשתי מוזר.... יש לי כל כך הרבה שאלות לא פתורות.... ועד שיצא הספר הבא יש עוד זמן... אבל ממש נהנתי לקרא את הספר! במיוחד בגלל הארי וג'יני! תמיד פינטזתי שהם יהיו ביחד. וזה קרה... אמרו גם משהו ע הרמיוני ורון... אבל כלום לא קרה בינהם.... אי מתכוונת משהו משמעותי... אתם חושבים שהארי וג'יני יחזרו להיות יחד בספר הבא? וואי ואני מזועזעת שהארי כבר לא יחזור להוגוורטס! כאילו זה ה-בית שלו... זה ממש מוזר לי...

כןןןןן...

בשישי שבת קראתי את הספר סיימתי אותו בערך בשלוש בשבת . ושסיימתי אותו הרגשתי מין הרגשה מעצבנת כזאת כאילו אני חייבת לספר למישהו כל מה שהיה בספר ואם לא אני אתפוצץ. (עכשיו כשקוראים אתה זה נראה מהזה מטומטם אבל ככה בערך אני מרגישה.)

למעלה