האם גם לכם קרה ש...?

שיר34

New member
בטח

הכעס הוא שלב לגיטימי וכשיגיע רצון עז לשלווה פנימית תצליחי להשליט "שם" סדר והכל יראה אחרת השיטה שעזרה לי להתמודד עם "עידן הכעס" היא לכתוב את המצבים שמעוררים כעס,אכזבה,רגשות,מחשבות וכו'

מיKה

New member
חושבת

שזה בסדר וטיבעי הכעס הזה. אם מקשיבים לו היטב, ומנסים לברר מהיכן הוא בא ולמה...אז הוא מלמד אותנו על עצמנו דברים נהדרים. אז קחי את זה לשם...למקום בו את למדה מכך על עצמך ומיישמת את השיעור הזה הלאה.

ש י ר ה 42

New member
מאוד ברור לי

מאיפה בא הכעס, גם ציינתי זאת ובהחלט מנסה ללמוד מכלמה שעוברת. תודה

אלה43

New member
גם אני עדיין שם

לאו דווקא ברגש של כעס בלבד. יש בי איזו מערבולת של רגשות כעס, תסכול ו...התבוננות עצמית גם לצדדים שאני פחות שלמה עימם. אני חושבת שאין איך ליעץ. מעבר לכך חושבת שזה משהו שמלמד וממלא בתובנות חדשות. את מה שהיה לא ניתן לשנות. אך ההווה והעתיד עדיין בידינו. גם כעס אם יש בסופו סליחה והבנה מה הכעיס אותנן.. בעיניי יכול לעזור. גם לי עדיין קשה לסלוח לעצמי. לקבל את עצמי בשלמות. אבל היום אני מביטה בעצמי קצת מפוייסת יותר. למדה על עצמי גם את מה שלא תמיד אנחנו חפצים לראות ו...הפיוס יגיע. ואיתו אני מאמינה תבוא היכולת לשלמות אמיתית. לא כזו מתוך שכנוע עצמי, אלא כזו מתוך השלמות וסגירת המעגל.

א ש לי

New member
יפה כתבת אלה.../images/Emo39.gif

ברגע שיודעים לסלוח רק לרצות לסלוח אומרים שהיקום יעזור כבר ב"איך"... אחרי הסליחה בא החופש, השקט...

maof

New member
ולכן .....

"מכל מלמדי השכלתי" למדתי בחיי שלכל דבר יש סיבה. עברנו פרק ותקופה מסוימת בחיינו בכדי "להכין אותנו לתקופה הבאה". מעוף

ע פ ר ל ה

New member
סבלנות בייבי../images/Emo140.gif

המצב שאת נתונה בו,יחלחל לתודעה,ייספג בחלקו,והשאר ייפלט החוצה...

maof

New member
ניתוק פיזי לא עושה לי את זה ../images/Emo70.gif

כל זמן שהראש עדין "תקוע" בעבר....התקופה לא עברה
מעוף

למעלה