ש י ר ה 42
New member
האם גם לכם קרה ש...?
גרושה מזה מספר חודשים. עוברת עכשיו מן תהליך מוזר של כעסים עצמיים. בתור תוכי תמיד ידעתי שה
הוא טיפוס מסתורי, דיפלומט, מן סוג של תחמנות. תמיד הרגשתי שיש לו/בו דברים חבויים. היה לי כנראה נוח להתעלם כי תמיד היה בבית בזמן, היה מסור לבית והמשפחה, אבל בכל זאת, היה משהו נסתר. מעולם לא חשדתי בבגידה למשל, אבל אחרי הפרידה נזרקו לאוזניי אי אלו רמזים, ואני תוהה האם אלו נשמות טהורות שבוחשות? ואם זה נכון, היכן היו אותן נשמות אלו? נכון להיום זה לא ממש אכפת לי אם זה היה כן או לא, נכון להיום כועסת על עצמי על שלא החכמתי לעשות את צעד הפרידה לפני. תשע שנות התלבטות, ייעוצים, שיחות כדי ש"אולי מחר יהיה בסדר", עד שהבנתי שהזוגיות נעלמה מזמן מזמן, החברות כביכול הייתה רק על פני השטח, לזכות ממנו בילדים נוספים אין סיכוי (זו הייתה משאת נפשי וגם היום - רק שכבר לא ממנו). ועכשיו, זו תקופה של אי שקט פנימי נוראי, כעסים עצמיים, ובתוך כל אלה גם הפסקתי לעבוד, מה שמחזק את הלא נעים והלא נוח. לא מיואשת בכלל, לא שבורה, ממשיכה קדימה בכל מאודי, עומדת על הרגליים, אבל כל כך, כל כך כועסת על עצמי, שלא הבשלתי לצעד הזה כמה שנים קודם לכן. יודעת שהכעס לא יחזיר אותי לאחור, אבל מרגישה אותו נוגס באושר של הפרידה. האם גם אתם עברתם תהליך כזה או דומה? האם זהו תהליך בסגנון של "אפטר שוק" למרות שלא היה שוק, נהפוכו. בוקר טוב ויום נפלא לכולם
גרושה מזה מספר חודשים. עוברת עכשיו מן תהליך מוזר של כעסים עצמיים. בתור תוכי תמיד ידעתי שה