האם גם לכם קורה ש..

shiran431

New member
האם גם לכם קורה ש..

ביומיים האחרונים הוא באמת מקפיד להתקשר אליי אחת ליום ולפעמים מאוחר אבל העיקר שיתקשר.. אני פוחדת לעצבן אותו בשאלות..ודי יש לי אבל הוא כועס עליהן ולי לא נעים להלחיץ אז יוצא לי..מה שלומך? מה העניינים? איך החברים?איך העוגיות ששלחתי לך? אכלת ? טעימות? איך האוכל שם? עשיתם היום ספורט? מה למדתם?(שתי שאלות רגישות בשבילו..כאן אין לו כבר סבלנות..).. אני גם מאוד רוצה לשאול מה מתכוון לעשות לגבי כל מיני נושאים שהתלבט לגביהם.. והוא: נו אמאאאא השיחה ביננו שלה אני מחכה לוקחת משהו כמו 2 דקות..בקושי וכן יש לו זמן ליותר.. גם לכם קורה את זה? אני רוצה לומר לו שהוא חסר לי ושאני אוהבת אותו ומחכה לו ומה עליי... אני רוצה שירגיש שאכפת לי ...התקשורת קשה לי איתו עכשיו ואני פוחדת ממה שפחדתי בהתחלה...שילדי היקר ישתנה מבחינת התקשורת ביננו וגם ככה קשה לי לשחרר... גם אתן מרגישות ככה?

אםפי7

New member
שירן יקרה

אני רואה שאת לא נרדמת בלילות, תראי השריונר שלי הוא סוג של בונקר לא מדבר הרבה, לא מספר הרבה, כשבא לשבת אני מנסה בשיא העדינות לשאול להתעניין למדתי לשמוח במה שהוא כן מספר. את מאוד מבוהלת, ודואגת, ואת משליכה עליו את כל הבהלה והדאגה והוא אינו יודע מה לעשות עם זה, ולכן הוא מקמצן כנראה בדיבור. אני מציעה לך: 1. תקשבי , אל תשאלי כל כך הרבה שאלות, עודף שאלות יכול לעורר אצלו תחושה שאת מצפה ממנו למשהו שכרגע אינו יכול לתת. 2. כל השיחות במיוחד בטירונות הן בין דקה לשלוש דקות אז הוא בממוצע. 3.הוא בתקופה שבעצמו צריך להסתגל למקום חדש, להתנהלות חדשה, וכד' אז הוא בתהליך של השתנות והתבגרות, תני לו זמן, אל תלחצי כל כך חזק. הם לא משתנים מהקצה אל הקצה אבל הם משתנים מתבגרים, תני לו זמן בלי לחץ והוא יחזור להיות הילד שהכרת. 4. לפי התיאורים שלך אין לי ספק שהוא מרגיש ויודע שאת אוהבת אותו ודדואגת לו. כשהשריונר היה בטירונות וידעתי שהוא לא יכול בכל רגע להיות אתי בקשר, נהגתי לשלוח הודעות סמס, היה לי ברור שכאשר יש לו רגע פנוי הוא בטח יפתח את הנייד ותמיד חכתה לו הודעה מאמא. הוא לא חייב לחזור אלי רק רציתי שידע שאני אוהבת אותו וכד'. 5. התלבטויות זה חלק מהחיים ובמיוחד חלק מהגיל, אם ירצה לשתף ישתף ואם לא אז גם טוב. לכי לישון את צריכה את הכוחות שלך, ויהיה טוב, הילד שלך בסדר גמור.

shiran431

New member
יוווו איזה מדהימה את..

אני לוקחת איתי לצידה להמשך הדרך את כל מה שכתבת.. תודה רבה

עפרה ד

New member
אנחנו ידענו שאם הנסיכה לא מדברת, סימן שהכל

טוב, כשמשהו לא הסתדר לה - הייתה צריכה אותנו הרבה יותר. לנו הייתה היום פעם ראשונה בטירונות שיחה קצת יותר ארוכה. כולנו כאן מאוד מכירות את ההרגשה שלך, השינוי הוא כל כך דרמטי וחוסר הבטחון שאת מרגישה מובן מאוד. אל תדאגי, הוא ישתנה - אבל לטובה, והקשר שלכם יתחזק ולא יפגם.

פולי44

New member
הי שירן

הילד שלך יודע שאת אוהבת אותו גם בלי שתגידי לו את זה, אני בטוחה בזה. אין מה לעשות, השיחות מסתכמות בדקה-שתיים, כי אין זמן וזה אצל כולם ככה. התקשורת ביניכם מן הסתם תשתנה, אבל אני חושבת שזה תהליך טבעי, כולם עוברים אותו. העיקר שידע שאת שם בשבילו, תומכת ואוהבת. בהצלחה!

פיטנגו4

New member
רוצה לאמר אז אמרי !

כמות הפעמים שאמרתי לו שאני אוהבת אותו ב4 חודשים מאז שהתגייס, שווה בערך לכמות שאמרתי לו את זה ב3 שנים האחרונות. למעשה, התקשורת שלנו השתנתה רק לטובה בעיקר מבחינת הבעת רגשות. טלפון לחייל זו הזדמנות נפלאה להמרח. אפילו החייל הכי קשוח צריך את זה ואוהב את זה, גם אם יאמר "אמא, די כבר". אז קחי את השינוי בסטטוס כהזדמנות לאמר כל מה שאת רוצה. נסי פעם אחת
, אי אפשר להגמל מזה.

atalia

New member
סליחה,אבל הרגת אותי מצחוק כי...

"מה שלומך? מה העניינים? איך החברים?איך העוגיות ששלחתי לך? אכלת ? טעימות? איך האוכל שם? עשיתם היום ספורט? מה למדתם?.... " זה בדיוק, אבל בדיוק ! מה שאני מספיקה להשחיל בדקה וחצי שיחה שיש לי. ואני מאמינה שלאט לאט כשיתבססו ויכנסו לשיגרה הענינים אצלם, גם אצלנו ירגע, ובהתאם התקשורת אליה הייתם רגילים קודם.

szmr

New member
איזה כיף להרגיש לא לבד

ולדעת שזה בסדר גם לקבל 48 שניות של שיחה תודה

Rוני

New member
שירן, הסירי דאגה

הם נזהרים בדברים של בטחון שדה, וטוב שכך הם לא מספרים הכל - וטוב שכך, אחרת לא היית ישנה בלילות. מה שחשוב להיות שם בשבילו, לתת לו להוביל את השיחה, לראות איפה מתלבט ולשאול אם רוצה לשמוע מה את חושבת. וכשהוא מגיע הביתה, חיבוקים גדולים ואוכל שהוא אוהב

Rוני

New member
ועוד משהו, כשיסיים את המסלול שלו ואת הקורסים

וכשיהיה במקום מסודר, סביר להניח שיוכל לדבר יותר.

למעלה