האם גם אליכם הגיע

חןשסק

New member
האם גם אליכם הגיע

החייזר של תפוז שמשתלט על המסך? אני שמעתי עליו, שהוא מאוד מבהיל (
) ואליי הוא לא הגיע... לסקרנים - מידע כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2934703,00.html

cobainos

New member
כן!התקרצצות לשמה

וכן..לפני יומיים קראתי בוואי-נט שזה סתם פרסומת לערוץ החדש של הוט... אני מת לדעת אם זה חוקי,ובכלל כל הפרסומות האלה שקופצות על המסך ועד שמוצאים איך להעיף אותן...אני מת למצא אם זה חוקי או לא ולהגיש תביעה ענקית אם לא.זה מרתיח.

חןשסק

New member
../images/Emo2.gif אני גם רציתי לראות אותו ../images/Emo10.gif

כל הרשת מלחששת על החייזר שמקפץ על המסך ורק אני עוד לא זכיתי לביקור שלו
אגב, הפרסומות הקופצות והאלה שבשולי העמוד נועדו בשביל לעבוד על התת מודע. הידעתם?

Guy Schlesnar

New member
פרסומות קופצות רק מגבירות

את האלימות בחברה. יש שתי פרסומות של החייזר. אחד שזה רק חייזר אחד,ובפרסומת השנייה יש שניים. האמת שהפרסומות הזאת עדיפה לדעתי בלי שום ספק בכלל על הפרסומות שזזות על אורך המסך ועוצרות באמצע,או אלה שהאיקס נמצא במקום אחד כשהפרסומת זזה ובמקום אחר כשהיא עוצרת,ובמיוחד אלה של טומשין שנמצאות בצד ימין של המסך למעלה,וכשבאים ללחוץ על איקס,היא נפתחת ואי אפשר ללחוץ עד שהיא נפתחת לגמרי. אני שוקל לקנות אקדח ולהרוג את מי שהמציא את הפרסומות האלה,את מי שמשתמש בהן,ואת ישראל כץ.

dilan angel

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifאיך בדיוק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

מה קשור לאלימות?

cobainos

New member
מסכים../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

לרצוח את מי שהמציא ומי שמשתמש בזה!להגיש נגדו תביעה ייצוגית על סך 849238409 שקלים ולהרוג אותו אחרי זה

חןשסק

New member
קראתי איפשהו... ניקח דוגמא../images/Emo26.gif

שהייתה גם במאמר: אם קופצת לך תמונה של פלאפון חדש למסך, את מהר סוגרת אותה, אבל יש לך תמונה של הפלאפון בראש. הממ לפי מה שהבנתי זה ישפיע לך על הקניה..
זה נשמע לי קישקוש בלבוש, אבל קראתי את זה...

NoWords

New member
במובן מסוים

זה נכון, כי את זוכרת שנתקלת במוצר הזה, אח"כ המוצר מוכר לך וזה יכול להשפיע על הקנייה שלך לטובת החברה של המוצר. אבל זה לא תמיד ככה.

למעלה