האם ג´ניפר גנבת?

אור P

New member
האם ג´ניפר גנבת?

זו הכותרת: IRV GOTTI CONFIRMS TRACK IDEA STOLEN ON TV Kelise1 @ FOMM writes: Tonight on BET Testimony for Ja Rule, he confirmed that I´m real by JLo and Ja was made because Tommy heard the track on the unreleased Glitter sountrack. He then demanded a duet with JLo and Rule now and Ja wrote and did the track for Tommy in 30 minutes. In the end he said slyly something like "do I think Tommy did it because Mariah had it? -- Yes" ובכן לפי מה שנרשם טומי מוטולה הוא הגנב האמיתי - וג´ניפר... אממ בסימן שאלה גדולה כזה

Dirrrty

New member
אלוהיייייייייייייים!!!!

זה מה שניסיתי להסביר לכם!!!! הוא גנב ממאריה ונתן לג´ניפר... וג´ניפר ידעה על זה בגלל זה הן שונאות אחת את השניה!!! תקלטו- ג´ניפר לא מושלמת!!! ואין סיכוי שמאריה גנבה או משהו כי מאריה כותבת את כל השירים שלה (חוץ מדואטים כאלה וחריגים שהיא מחדשת...)!!!!

Dirrrty

New member
בטח שאפשר!!!

מי שרוצה להיכנס שפשוט ישלח לי מסר ואני ארשום אותו... וכשיהיו לנו מספיק חברים בכל העולם (אשליה דרך אגב) נוכל להחרים את החרק הקטן... חחחחחח.... פשוט שלחו לי מסר ואל תתייחסו לכל השאר.. חחחחח....

JENNY2000

New member
אני רוצה להיצטרף קלטו משהוא...

הכנתי את זה...חחח....קלטו רגע מה שיש לו על הפרצוף זה מהנשיקות של בריטני...אה...יפה נכון...מ-ד-ה-י-ם!!!! תודו שיפה לו שפם!!!

eranmc

New member
חחחחח לא!

ג´ניפר לא שונאת את מראייה! בטקס בילבורד ב 99 או 2000 שמראיה זכתה לזמרת העשור (שנות ה 90) ג´ניפר שמחה בשביל מראייה חייכה ומחא לא כפיים! וכפי שכתבתי לפני כמה חודשים מראייה ראתה את התמונה המזוייפת שהיא יורה על ג´ניפר והיא אמרה שהיא אוהבת אותה. לפני כמה ימים היה למראייה ראיון ולארי קינג המנחה דיבר איתה על ג´ניפר והיא אמרה שהיא שמחה שהיא מצליחה. הזבל הוא טומי מוטולה שהורס אומנים כמו מייקל ג´קסון!

ראש 1 לפני כחצי שנה (אני מצוטתת)

"מריה קרי בטוחה כבר זמן רב שג´ניפר לופז עושה הכל כדי להרוס לה את הקריירה. ג´ניפר נמצאת בקשרי עבודה עם טומי מוטולה, עבלה לשעבר של מריה כך מסתובבת בתחושה שטומי (נשיא חברת התקליטים "סוני" בזמנו החופשי)וג´ניפר עושים יד אחת נגדה.לפני כמה שבועות לפני שמריה אושפזה, היא שמעה על ראיון שהעניקה ג´ניפר לעיתון ואמרה (והיא צודקת):"אני בטוחה שהשיחה בין ג´ניפר למראיין הייתה מאוד אניטיליגנטית הרי ג´ניפר היא כל כך פיקחית". ג´ניפר לא נשארה חייבת והבהירה לכולם שהיא בניגוד למריה, ישנה טוב בלילות (עקיצה של בעיותיה הנפשיות של מריה) התגובה של מריה לא איחרה לבוא:אם גם אני לא הייתי צריכה לשיר את השירים שלי בעצמי, הייתי ישנה טוב מאוד בלילות" ירתה מריה בחזרה (קאר פשוט רצתה לומר, שלופז שרהעם המון עזרה באולפן ולא ממש נחשבת לזמרת בעיניה)." בקיצר אם זה לא ריב ........ אז מה כן

J To The Lo

New member
מה הקשר?

ג´ניפר חתומה בסוני ברור שהיא תעבוד עם טומי,שדרך אגב נראה מזעזע וראסמי ראש 1 באמת לא מקור אמין.. מרב..איך אני אוהבת את החתימה שלך.."האלכסון הוא אסון",הרסת אותי..

Dirrrty

New member
בכל מקרה...

אני מאמינה לראש 1 כי הן באמת יריבות וכן זו בדיוק הכתבה שקראתי!!!! בקיצור גם היתה עוד כתבה נראה לי באותו גליון שכתוב שג´ניפר וטומי עשו יד אחת נגד מאריה וגנבו שירים שאחד מתוכם היה להיט לג´ניפר... בקיצור... אני בטוחה שזה הרמיקס של honey בדיסק butterfly תמשיכו לשלוח לי מסרים על ג´סטין!!! המועדון הולך וגדל!!! המשיכו כך!!!!

eranmc

New member
קבלו עדכונים!

1. מי שקורא ראש1 ומאמין לזבל שהילדים שם כותבים - מצטער, אבל הוא דפוק! 2. מראייה כן מחשיבה את ג´ניפר כיריבה - קבלו תיקון טעות בראיון אצל לארי קינג היא כן אמרה כמה מילים וירידות עלייה.
KING: Does all the attention Jennifer Lopez gets, does that bother -- Is there rivalries, by the way, in this business? CAREY: There are rivalries, but I don´t think she has anything to do with me. I mean, my whole thing is singing, writing songs... KING: She´s an actress. CAREY: Yes. And you know, I´ve been doing this, you know, my whole life. Singing is first and foremost, a God-given talent that I´m grateful for. Her thing is something different.​
הנה המשך

למעלה