האם בר רפאלי יפה?

היא מדהימה...

עם תקשורת או בלי

אבל זה טעם אישי

ברור שהתקשורת עוזרת לדמות ובטח שיש אפילו יפות ממנה שאנו אפילו לא מכירים, אבל בנוגע לבר רפאלי - התקשורת לא סתם מקדמת אותה

מה מגדיר אדם כאדם יפה

זו שאלה שהעסיקה אותי רבות, וכשהייתי סטודנט למתימטיקה, אפילו חשבתי שאפשר לבנות תכנית מחשב שתדע לדרג אדם לפי מידת התאמתו לאידיאל היופי היווני-קלאסי.

קח מודל תלת מימדי של אפולו או של אפרודיטה, קח הדמיה תלת מימדית של האיש או האישה הנבדקים, והתכנית תחשב לך את מידת ההתאמה, כאשר "1" יהיה יפה עד בלי די, ו"0" יהיה מכוער עד אימה.

לדעתי, כולנו עושים בראש את החישוב הזה, בן רגע. לפחות בתרבות המערבית, שהיא תרכובת של התרבות הייוונית-קלאסית והתרבות היהודית-רבנית. אינני מכיר תרבויות אחרות מספיק כדי לחוות עליהן דעה.

אנחנו יכולים לחשוב שאדם יפה אינו מושך, או שאדם יפה הוא חרא של בן אדם, אבל אלה כבר דברים אחרים, שאינם קשורים ליופי כשלעצמו. אותי, היופי של בר רפאלי קצת מרתיע. אבל אין לי ספק שהפונקציה שלעיל הייתה נותנת לה ציון קרוב ל "1", דהיינו, שהיא אשה יפה.

Prince315

New member
בהחלט, יפיפייה!

כמו שושן פרא..
מתאם 1 בתוכנה אלגוריתמית.

משהו לא עובר עד הסוף...
כריזמה, סקס אפיל, לא יודעת איך לקרוא לזה.

יש יפות פחות (מתאם 0.8 או 0.7)
שבמבחן המציאות יהיו יפות יותר.
ויתכן שמדובר בטעם אישי (המשלים ל1)

לדוגמא:
ג׳וליה רוברט
סנדי בר
יעל בר זוהר

יותר יפות לדעתי

צליל37

New member
למשל לדעתי

ג'וליה רוברטס לא יפה ( היא גם לא מכוערת ) ואני לא מבינה איך מחזיקים ממנה אישה יפה?
יש לה פה גדול לדעתי ולא פרופורציונלי לפנים.

מה אתה חושב תהייה

התשובה שלה לזה?

על עצמה
ובאיזה קנה מידה היא תשפוט את עצמה?

ובכלל
גם לה יש חלק בגוף שהיא לא אוהבת?כמו כל אישה נורמלית

PerpetuMobile

New member
בר רפאלי יפה, בכל קנה מידה אנושי ותרבותי

זאת דעתי האישית.
גם אוסיף, שאם הינו צריכים לתת לחוצנים הגדרה של צורה אנושית נקבית, היא היתה בטח עומדת בהגדרה באופן הטוב ביותר.
את לואי דה-פינס, היתי בוחר כדוגמא גברית טיפוסית עבור החוצן.
עניין של טעם.
השאלה היא מה זה משנה לך?
באותה מידה יכולת לשלאות: האם הרמב"ם היה אדם חכם?
התשובה תלויה במשיב, כך בדיוק לגבי בר רפאלי.

היא איננה יפה יותר ממרבית הנשים

היא בסה"כ מוצר. כשדוחפים לך מותג מכל חור אפשרי, התוצאה הבלתי נמנעת (לפי "חוק העדר") היא "האלהה". במקרה הזה, האלהה במישור מצומצם מאוד של יופי חיצוני.

למעלה