האם ברברבאום מתחזה?

terryBrooks

New member
האם ברברבאום מתחזה?

ראיתי ב"מציצים ליפה והחנון" שסער (ואלון) חושדים בברברבאום כשתול בהפקה. למען האמת גם לי זה עלה בראש, מכיוון שבכמה מקומות ברשת נטען, על ידי מקורביו, כי המבטא פשוט מזויף. האם יש אמת בחשד? מה אתם חושבים?

svety

New member
יש לך לינק למקורות ברשת?

אני בכל מקרה, לא חושבת שהוא "שתול".

terryBrooks

New member
אני לא באמת זוכר *הכל*, אבל קבלי טעימה ../images/Emo98.gif

למשל כאן [כתבה ראשונה ב- וואלה! על היפה והחנון], תגובות 5 ו- 13 עוסקות בכך שאור לא באמת נראה ככה, ושהוא בעצם די מגניב, מה שבדיעבד התגלה כנכון מאד... אח"כ קראי את תגובה 76: "אני מכיר את ברברבאום-שירתנו ביחד בנבטים ללא ספק נכנס טוב לדמות! הבן אדם בבסיס היה אחד המקובלים ועשה את כל הבנות של הבסיס. לא חושב שהייתה אחת שהוא לא השכיב (כולל הקצינות). המבטא שלו מזויף והוא עושה את זה בצורה כל כך טובה!! כל הכבוד אחי!! :) שיהיה בהצלחה! " חוץ מהכתבה הזאת נתקלתי בעוד כל מני אנשים שבמקרה הכירו את ברברבאום - ותמיד הטענה היא אחת: שהמבטא מזויף רצח. שהוא לא באמת מתנהג ככה. שמשהו פה מסריח.
אם להאמין לזה או לא? לא יודע. לא מכיר אותו אישית. אבל ברגע שראיתי את הקטע שבו סהר החלה לחשוד, זה הדליק לי שוב את אותן הנורות. -טרי

xcalibur

New member
בוקר טוב אליהו

האישיות שלו יותר מוקצנת משל אלכס שזה פשוט שקוף. שימי לב שהם גם לא טרחו למצוא לו איזה COVER STORY בניגוד לשאר. סתם תייר.

ImZ

New member
אם כבר שתול - זורנזון

לגבי מאור, היה היחיד מכל הבנים שכשיצא אחרי המייקאובר הייתי בשוק מכמה שנראה חתיך, אבל לדעתי זורנזון ממש לא חנון, משהו בו זועק שדרות נורדאו פינת דיזינגוף....

פגשתי אותו לפני שבועיים

הלכתי למבחנים בצ'ק פוינט, כשפתאום שמעתי מישהו אומר ברבראום, וחשבתי, ווי איזה חיקוי מוצלח. הרמתי את הראש וזה אכן היה הוא. אמרתי לו שאני אוהב את התוכנית ואיחלתי לו בהצלחה, והוא אמר לי תודה בביישנות. ואז באה מישהי שאכלה לו את הראש, הכל בזמן שהיא מדברת בסלולרי ומתארת לבן שיחה את המפגש בזמן שהוא קורה. היה לו מבטא. הוא נראה כמו ברברבאום לפני המהפך. לא היה לו עגיל, והיה עם הוסט והכל.

למעלה