האם בעלי מכור?

האם בעלי מכור?

בעלי מבלה בעבודתו 9 שעות ליד האינטרנט (הוא מעצב אתרים) וכשמגיע הביתה יושב ליד המחשב בממוצע 3-6 שעות נוספות. האם הוא מכור? אני די מיואשת...

לא הגודל קובע

ההתמכרות היא לא פונקציה של הכמות, למרות שהכמות היא לרוב אינדיקציה ראשונה להתמכרות. מה שהופך את זה להתמכרות היא אי היכולת לשלוט בזה ולהפסיק כשרוצים גם כשזה בא על חשבון דברים חשובים אחרים כמו חיי חברה, זמן עם בת/בן הזוג. טיפוח אישי וכולי. אצל מכורים לסמים יש את מבחן ההפוך על הפוך. מכור קשה לסמים יעשה הכל כדי להמשיך בהתמכרות שלו. גם אם זה אומר להגמל באופן זמני רק כדי להוכיח שהוא יכול להפסיק מתי שהוא רוצה. את מוזמנת לאתגר אותו ובפעם הבאה שהוא אומר לך שהוא יכול להפסיק מתי שהוא רוצה לבקש ממנו להוכיח לך. אצל מכורים לסמים זה רק מביא לחזרה מוגברת לתוך ההתמכרות. כך שזה ממש לא מומלץ. (מה שנקרא, "הניסוי הצליח, החולה מת") עכבר

חחחחח כתומי כבר מזמן לא דברו../images/Emo166.gif

על הגודל קובע או לא קובע באיזשהו פורום נראה לי שזה הנושא הכי פופולארי גם במשיכה שלו לכל מיני מטאפורות ושיפטים וסמליות תמיד בסוף מגיעים לשאלה אם האורך או הגודל קובע או לא קובע קלאסיקה של פורומים בתפוז בחיי חוצמזה ששלחתי לך איציק כבר שלשום ועד היום לא ענית לי עליו..... טטבייש...חהחהחהחההח

e-magine

New member
ברוכה הבאה מבולבלת

תנסי את הטסט הזה ותגידי לנו מה יצא לך. זהו טסט לבן/בת זוג של אדם שקיים חשש שהוא מכור לאינטרנט.

למעלה