האם בווייז יש כבר הקראה של שמות רחובות?
A AYELET1 New member 26/4/15 #2 ממזמן, אבל זה רק בקול של סיון למיטב זכרוני הבעיה היא שההקראה לא תמיד מדוייקת. למשל רחוב הpo'el מוקרא כרחוב הpo'al
ממזמן, אבל זה רק בקול של סיון למיטב זכרוני הבעיה היא שההקראה לא תמיד מדוייקת. למשל רחוב הpo'el מוקרא כרחוב הpo'al
A AYELET1 New member 27/4/15 #4 למיטב זכרוני זה "מחשבי" בחודשים האחרונים אני מנווטת ללא קול כי זה מפריע לי להאזין לדברים אחרים (הרבה יותר מעניינים...) מחר אפעיל קול
למיטב זכרוני זה "מחשבי" בחודשים האחרונים אני מנווטת ללא קול כי זה מפריע לי להאזין לדברים אחרים (הרבה יותר מעניינים...) מחר אפעיל קול
N noa_f New member 1/5/15 #8 אוקי, נסעתי עם מישהו השבוע שאצלו מוגדר ווייז בעברית עם ההקראה - זה נשמע נורא ואיום. אני חושבת שזה בר שימוש רק אם אתה רוצה לנווט בעיר לא מוכרת...
אוקי, נסעתי עם מישהו השבוע שאצלו מוגדר ווייז בעברית עם ההקראה - זה נשמע נורא ואיום. אני חושבת שזה בר שימוש רק אם אתה רוצה לנווט בעיר לא מוכרת...
N noa_f New member 2/5/15 #10 גם אצלי מושתק פרט להתראות. כי הרי 99.9% מהנסיעות הן במסלול מוכר וקבוע. בד״כ אני רק רוצה לדעת על ״הפתעות״ בדרך ולקבל הערכת זמן.
גם אצלי מושתק פרט להתראות. כי הרי 99.9% מהנסיעות הן במסלול מוכר וקבוע. בד״כ אני רק רוצה לדעת על ״הפתעות״ בדרך ולקבל הערכת זמן.