האם באמת לא קרה כלום?

גילי בת

New member
האם באמת לא קרה כלום?

אתמול ישבתי בסלון עם משפחתי ובטלויזיה היתה משודרת התוכנית פיספוסים בדרך כלל אנחנו רואים את התוכנית ונהנים ממנה מאוד, כנראה כולנו היינו עסוקים כי לא יחסנו לזה כל כך משמעות הפעם. פתאום נשמעה מהטלויזיה המנגינה שתמיד גורמת לחרדה ופחד זאת היתה המנגינה של מבזק החדשות. כולנו התאספנו מול הטלויזיה ובמשך כל הזמן של המנגינה העלנו השארות מפוחדות: מה עכשיו קרה? עוד פיגוע? ואז הקריין התחיל לדבר וסיפר על תאונה שבה התהפך טנק עקב נסיעה מהירה אולי מחוסר ידע או אולי מתקלה בטנק בכל אופן הנקודה העקרית היתה שבאותו רגע נהרסו חמש משפחות בישראל ונקווה שלא שש חמישה חיילים נהרגו בבת אחת ובמבזק הראו את ההורים מדברים על הילדים ועל איך שהם היו, שזה הדבר הכי קשה לשמוע איך אנשים כל כך טובים שעוזרים ככה פתאום הולכים... מבזק זה היה רגע מאוד עצוב, לאחר חמש או עשר דקות של מבזק פתאום כאילו כלום לא קרה, התוכנית פיספוסים חזרה למסך, יחד עם כל הצחוקים והקטעים שבה ואני שואלת: האם הרס חמש משפחות זה כלום? האם חיילים שלחמו ונהרגו כאשר הם הגנו על המדינה זה כלום? איזה חוסר רגישות יש לערוץ שתיים הכל בשביל הרייטינג? באותה הזדמנות אני רוצה לציין שיש בערוץ שתיים פרסומת שאם משהו פוגע בך או מפריע לך בערוץ יש לך איפה להתלונן, אם באמת הם היו מתכוונים לזה הם היו נותנים מספיק זמן כדי לרשום את המספר ולא מורידים את טלפון התלונות תוך שניות ספורות. אז אנחנו לא הצלחנו לקחת את המספר אבל אני מקווה שהרבה אחרים כן ושכולם מודעים לחוסר ההתחשבות והכבוד שהיו אתמול בערב בטלויזיה. רייטינג זה לא הכל בחיים, במיוחד לא בתקופה בה אנו חיים ממני מאוכזבת הערוץ!

tvguy

New member
מדהים ששמת לב

גם אני ראיתי והזדעזעתי לכן הקדשתי את הטור השבועי שלי שיעלה במשך היום בעמוד הבית של תפוז לאותו נושא בדיוק

למעלה