האם באמת יש ורס?

Atrios

New member
האם באמת יש ורס?

האם ורס הם אקטיביים לשעבר שעשו את הדרך שלדעתי הרוב עושים לעבר הפאסיביות, רק שלא מוכנים להודות שהם עברו צד ומעדיפים לקבל? מי שמסכים, מה הסיבה לכך? האם יש גייז שמרגישים לא נוח לקבל כי זה לא גברי?

aשרון

New member
כן יש ורס!!

יש אנשים שאוהבים רק לקבל או רק לתת ויש שנהנים משניהם.
זה לא צריך להיות מסובך מדי כדי להבין שיש אנשים שאוהבים את שני הדברים ונהנים מהם באותה המידה.

Atrios

New member
לפי מחקר לא מדעי

שעשיתי :) מתי מעט אקטיבים שיש להם משיכה עזה לטוסיק ואפס הנאה לקבל. אחוז גבוה יותר מהמגדירים עצמם אקטיבים בלבד, לא גילו עדיין את האור מסיבות מגוונות ביניהן חטא הגאווה הגברית (לא מסתדר להם עם הגבריות שלהם). כן שמתי לב שיש לא מעט שעברו תהליך ונהנים לקבל ולא מסוגלים ולפעמים לא מודים בפני עצמם שלא אוהבים לתת.

יוסי ורסטילי אני ורסטילי

שנינו הגענו מהמקום של הגבריות ההטרואית שרואה מגע עם פי הטבעת ביטוי לנשיות ולאבדן הזכריות, וגילינו את האור.

Atrios

New member
לגלות את האור

מלבד הקטע עם הערמונית, לקבל זאת החוויה ההומואית האולטימטיבית. להרגיש את הגבר במלואו :)

Atrios

New member
יש גם סטרייטים שהם ורס

שמעתי על סטרייטים שאוהבים לקבל מהסביבה הברורה והם נמשכים אך ורק לנשים

ItsikH

Member
כל המושגים האלו לקוחים מעולם הסטוצים
שם העדפה ספציפית נדרשת לצורך מימוש פנטזיה.
ברגע שנכנסים לקשר משמעותי, אין עוד משמעות להעדפה מסוימת, ואפילו להיפך - אם מנציחים את הקבעון, אין עוד משמעות לקרבה ולייחוד של הקשר היחס לסטוץ.

Acoustic 3

New member

Atrios

New member
מההיכרות שלי המועטה

זוגות פוטנציאליים מתחילים קשר על סמך הקבעון הזה של מי נותן ומי מקבל. לא מוכנים לשמוע על היופי בלתת ולקבל.

aשרון

New member
לא כולם ככה...

אי אפשר לדעת מה קורה בתוך מערכות יחסים של אנשים ועל סמך מה הם מקבלים את ההחלטות ביחסים שלהם. אולי מהחוויות שצברת אתה חושב שלכולם בקהילה יש דפוס התנהגות דומה, אך לא כך הדבר.

ItsikH

Member
ומנסיוני קשרים שמתחילים וממשיכים כך נוטים להסתיים בטרם עת
[אלא אם מראש זו הכוונה, לקיים קשר קצר טווח] כי הקבעון ממצה את עצמו תוך זמן מוגבל למדי - בסה"כ כמו סטוץ, רק קצת יותר זמן, זה הכל.

ItsikH

Member
התפיסה הזו עצמה של "מה מושך אותי לעשות" משתנה בקשר
זה כבר לא "מה מושך אותי לעשות" כי אם "מה מרגש אותי לעשות איתך", וזה יכול להיות אקט שבחיים לא משך אותך וגם לא תרצה עם אף אחד אחר.

Atrios

New member
מסכים לחלוטין

אכן כשאני מאוהב, מרגש אותי לענג את הפרטנר ואז גם יש משיכה לזיין :)

למעלה