האם באמת היה כדאי???

אשרייך. וטוב שזה כך.

הלוואי עלי שבאמת בפנוכו..הייתי יודעת שהם יודעים מה שהבת שלך יודעת. אין אצבע מאשימה.. אבל שהם מדברים על געגועים אל זה שאני ורועי בחרנו להשאר כאן והם שם..זה תמיד גורם לי לחשוב..יאללה לסגור את הבסטה ולחזור.. אבל לחזור לאן? ויודעת שאין לי את היכולת לחזור. ופה..מתבאטת ההרגשה שלי..אילו יכולתי.

° זואי °

New member
אני

יכולה להתחייב רק על הילדים שלי וגם אז לא במאה אחוז. על ילדים של אחרים, לא יכולה להתחייב. אולי הילדים שלך מרגישים ככה, אולי הם מרגישים אחרת.

ולסיכום ולענות לשאלת הפותח

עדיין חושבת שהגירושין היו התשובה הנכונה אך חושבת שאולי יכולנו אחרת.

faraday

New member
יש מקום לחזור אליו

זו ארץ ישראל -גם יש לך את היכולת לחזור -תרגישי בזה שהבן יסע למרוקו ואת תהיה לבד -ואז הגעגועים יגמרו אותך- כמובן -קודם כל תתפטרי מהצו הזה ואז תתחילי לחשוב איך לחזור אולי יהיה למי לחזור חוץ מהילדים

אתה מדבר ברצינות?

ובדיוק ממה אחיה? בת 47 שאין לה כישורים יותר.. חוץ מנדל"ן..שאותו בטח לא מבינה בארץ. היי טק ניגמר לי מזמן. אז מה מציע? לעשות בייבי סיטר? לנקות שטיחים? עברתי גם את הסרט הזה.. אני ממרום גילי רוצה לאכול ורוצה לישון בשקט..ולחיות ולא לדאוג מהיכן תבוא המכה הבאה ממנהל הבנק.. ניסיתי את זה..זה לא עבד. לפחות היתה לי אופציה.

faraday

New member
המילים הן שלך

כי את חייה את זה -סה"כ אני צופה מהצד -נכון עסקי נדל"ן בארץ הם לא תחלופה עבורך כי פה עסקים אלה בנויים על שקרים ועל איך לסדר -זה בדיוק ההפך משה את . ואחרון -ההייטק זה דבר שדורש הרבה הרבה והוא מתאים לצעירים יותר - קשה לי לייעץ לך במה -לפחות מצבך טוב עכשיו אולי בעתיד יהיו הפתעות עדיין לא סיפרת מה הרקע שלך-השכלה -איך הגעת למחשבים?

דניאל1958

New member
תגובה../images/Emo20.gif

אפשר להתגרש אך להישאר בקשר נפלא עם הילדים. זה רק תלוי בנו .לי עצמי יש שני ילדים בוגרים ,בן 24 ,ובת 21 והקשר שלי איתם הוא נהדר

d a n i e l s 5

New member
"אם תרצו אין זו אגדה "

הרצל אמר , לא אני.... אני רק אומרת ש.... אפשר בטח שאפשר !

החתולית

New member
כן היה כדאי לגמריי

כי הילד הפרטי שלי מאושר יותר כעת משהיה כשהיינו נשואים; כי אני מאמינה שהורים לא מאושרים שחיים במילכוד ובכלא לא יכולים לגדל ילדים מאושרים.

m i c h a l i

New member
היה כדאי

לקרוא את התגובה שלך לפני שאני כותבת

המשפחה שלי

לא הייתה שלמה גם כשהייתי נשואה ככה שלגביי זה לא רלוונטי. מעבר לזה,ברוב המקרים הבית מתפרק הרבה הרבה לפני הגט או היציאה בפועל של צד זה או אחר. ועוד דבר,מכירה לא מעט הורים לא משמורנים שהגירושין רק הטיבו את הקשר עם הילדים.כשאתה לא עסוק במלחמות בזוגיות פתאום יש לך זמן אמיתי להשקיע במה שחשוב באמת.ולא חושבת שיש פה מישהו שלא לקח בחשבון את הכאב שבגעגוע לפני הגירושין.

eran561

New member
האם באמת כדאי?

שאלה מורכבת ומענינת מאד לדעתי לחיות בנישואים כושלים היא אופציה גרועה מאד והנזק לילדים הוא גדול .אבל יש אפשרות אחרת לשקם נישואים כןשלים למען הילדים ותאמחנו לי שניתן כאשר שני בני הזוג רוצים בכך .המאמץ שווה למען הילדים אני לא הצלחתי בכך כיון שגרושתי לא רצתה אבל שמעתי על הרבה שהצליחו וחיים באושר כמשפחה.

למעלה