האם את/ה עצבני?

גלית35

New member
וזו התוצאה שלי וזה לא מתאים../images/Emo20.gif

לי-כי יש שם שאלות שאין לי מושג מה תהיה באמת התשובה שלי כי עוד אין לי ילדים. אתם חיים על הגבול שבין עצבים ובין רוגע. מתשובותיך ניתן להסיק כי לעיתים אתה נוטה להתפרצויות כעס ועצבים אך ברוב המקרים אתה מסוגל לשלוט בעצמך. ייתכן שעליך להיות מודע יותר למקרים שגורמים לך להתעצבן, ולנסות לשנות אותם, כך תעשה טוב יותר לעצמך ולסובבים אותך

הפלא ה8

New member
זה גם מה שיצא לי

אני מכירה אנשים שלא יסכימו עם זה...

מסתבר שאני עצבנית..

אתם חיים על הגבול שבין עצבים ובין רוגע. מתשובותיך ניתן להסיק כי לעיתים אתה נוטה להתפרצויות כעס ועצבים אך ברוב המקרים אתה מסוגל לשלוט בעצמך. ייתכן שעליך להיות מודע יותר למקרים שגורמים לך להתעצבן, ולנסות לשנות אותם, כך תעשה טוב יותר לעצמך ולסובבים אותך. תוצאות של 203 מפותרי המבחן היו בטווח זה. (73%) (למרות שלפי דעתי הכותרת של השאלון הזה צריכה להיות: "האם אתה חצוף?"

ק י ק ה

New member
איזה תשובות מוזרות ישמה..

לא מתנהגת ככה בכלל אבל מסתבר אני על הגדר בין עצבים לרוגע. ס'מק מעצבן אותי

סוף סוף אני ממוצעת...../images/Emo8.gif

וזה מה שיצא לי...: אתם חיים על הגבול שבין עצבים ובין רוגע. מתשובותיך ניתן להסיק כי לעיתים אתה נוטה להתפרצויות כעס ועצבים אך ברוב המקרים אתה מסוגל לשלוט בעצמך. ייתכן שעליך להיות מודע יותר למקרים שגורמים לך להתעצבן, ולנסות לשנות אותם, כך תעשה טוב יותר לעצמך ולסובבים אותך. בהחלט לא רחוק מהמציאות...
יופי. לפעמים עם פתיל לפעמים לא. לרוב למה לא...

נכון בחלקו

אתם חיים על הגבול שבין עצבים ובין רוגע. מתשובותיך ניתן להסיק כי לעיתים אתה נוטה להתפרצויות כעס ועצבים אך ברוב המקרים אתה מסוגל לשלוט בעצמך. ייתכן שעליך להיות מודע יותר למקרים שגורמים לך להתעצבן, ולנסות לשנות אותם, כך תעשה טוב יותר לעצמך ולסובבים אותך. החלק המרו.... קופץ מידי פעם

כבר מזמן אמרתי שאני

פולניה ממוצא מרוקאי, מתעצבנת מהר מאוד...אבל מנסה לשחרר בעדינות, לא נעים...
אתם חיים על הגבול שבין עצבים ובין רוגע. מתשובותיך ניתן להסיק כי לעיתים אתה נוטה להתפרצויות כעס ועצבים אך ברוב המקרים אתה מסוגל לשלוט בעצמך. ייתכן שעליך להיות מודע יותר למקרים שגורמים לך להתעצבן, ולנסות לשנות אותם, כך תעשה טוב יותר לעצמך ולסובבים אותך.

גלי 1970

New member
19

אם סכום התשובות שלכם הוא בין 15 ל 25 אז: אתם חיים על הגבול שבין עצבים ובין רוגע. מתשובותיך ניתן להסיק כי לעיתים אתה נוטה להתפרצויות כעס ועצבים אך ברוב המקרים אתה מסוגל לשלוט בעצמך. ייתכן שעליך להיות מודע יותר למקרים שגורמים לך להתעצבן, ולנסות לשנות אותם, כך תעשה טוב יותר לעצמך ולסובבים אותך. תוצאות של 258 מפותרי המבחן היו בטווח זה. (75%

21

אם סכום התשובות שלכם הוא בין 15 ל 25 אז: אתם חיים על הגבול שבין עצבים ובין רוגע. מתשובותיך ניתן להסיק כי לעיתים אתה נוטה להתפרצויות כעס ועצבים אך ברוב המקרים אתה מסוגל לשלוט בעצמך. ייתכן שעליך להיות מודע יותר למקרים שגורמים לך להתעצבן, ולנסות לשנות אותם, כך תעשה טוב יותר לעצמך ולסובבים אותך ____________________________________________________________________ פחחחחחחח, אין מצב! אני מהמהרת על יותר...שילוב של מרוקאית וספד בהחלט יוצא משהו זדוני ורע.

לי יצא 15...

הניקוד שלך במבחן: 15 אם סכום התשובות שלכם הוא בין 10 ל 15 אז: אתם אנשים מאוד רגועים וקשה מאוד להסעיר אתכם. במקום לתכנן נקמות באויביכם אתם עסוקים בלחיות חיים רגועים ואף לעזור לאנשים סביבכם. כל עוד לא תישארו רגועים ולא אדישים, אתם בסדר, ואפילו כדאי שתלמדו את הסובבים אתכם כיצד לשלוט במזג שלהם. כל הכבוד! תוצאות של 76 מפותרי המבחן היו בטווח זה. (22%) אם סכום התשובות שלכם הוא בין 15 ל 25 אז: אתם חיים על הגבול שבין עצבים ובין רוגע. מתשובותיך ניתן להסיק כי לעיתים אתה נוטה להתפרצויות כעס ועצבים אך ברוב המקרים אתה מסוגל לשלוט בעצמך. ייתכן שעליך להיות מודע יותר למקרים שגורמים לך להתעצבן, ולנסות לשנות אותם, כך תעשה טוב יותר לעצמך ולסובבים אותך. תוצאות של 260 מפותרי המבחן היו בטווח זה. (74%) אז אני גם וגם...

טוב, מעוניין לציין שהסקר הזה

הוא לא ממש בסדר, יש שם תשובות טיפה קיצוניות מבחינת התנהגות, היה טוב יותר אילו היו נותנים שם עוד כמה אפשרויות ולא רק 3 על כל שאלה כי לפעמים לא ממש ידעתי מה לסמן כי זה ממש לא משקף את המציאות, קצת מוקצן. אבל בכל זאת, אני ילד טוב ולכן עשיתי. הניקוד שלי יצא - 15 , אז זה עומד בין שתי תשובות : 1 - אם סכום התשובות שלכם הוא בין 10 ל 15 אז: אתם אנשים מאוד רגועים וקשה מאוד להסעיר אתכם. במקום לתכנן נקמות באויביכם אתם עסוקים בלחיות חיים רגועים ואף לעזור לאנשים סביבכם. כל עוד לא תישארו רגועים ולא אדישים, אתם בסדר, ואפילו כדאי שתלמדו את הסובבים אתכם כיצד לשלוט במזג שלהם. כל הכבוד! 2- אם סכום התשובות שלכם הוא בין 15 ל 25 אז: אתם חיים על הגבול שבין עצבים ובין רוגע. מתשובותיך ניתן להסיק כי לעיתים אתה נוטה להתפרצויות כעס ועצבים אך ברוב המקרים אתה מסוגל לשלוט בעצמך. ייתכן שעליך להיות מודע יותר למקרים שגורמים לך להתעצבן, ולנסות לשנות אותם, כך תעשה טוב יותר לעצמך ולסובבים אותך. ובשתי התשובות יש משהו שנכון מבחינתי. בקיצור? סתם חירטוט

והנה אני

אתם אנשים מאוד רגועים וקשה מאוד להסעיר אתכם. במקום לתכנן נקמות באויביכם אתם עסוקים בלחיות חיים רגועים ואף לעזור לאנשים סביבכם. כל עוד לא תישארו רגועים ולא אדישים, אתם בסדר, ואפילו כדאי שתלמדו את הסובבים אתכם כיצד לשלוט במזג שלהם. כל הכבוד! הממממ נכון מאוד מאוד מאוד עד...
עד שפוגעים בי ואז כל הפולניות והרגיעה נעלמת...

עדי2211

New member
וזה מה שיצא לי..

אתם חיים על הגבול שבין עצבים ובין רוגע. מתשובותיך ניתן להסיק כי לעיתים אתה נוטה להתפרצויות כעס ועצבים אך ברוב המקרים אתה מסוגל לשלוט בעצמך. ייתכן שעליך להיות מודע יותר למקרים שגורמים לך להתעצבן, ולנסות לשנות אותם, כך תעשה טוב יותר לעצמך ולסובבים אותך.

garcia

New member
גם לי

נראה לי שהרוב יוצא להם ככה. יש שם תשובות שממש לא הסכמתי איתם אז איכשהוא החלקתי את הזה.

יוצא שהרוב פה על הגבול

תתחילו לה%$#&ן והכל יהיה בסדר לי יצא 15-גבולי משהו גם

למעלה