האם אתן סקעתיות בדם?

../images/Emo4.gif

מילא לקחת את הרעיון, כל עוד נתת קרדיט, אבל השאלות- שאלה- תשובה תשובה תשובה תשובה אין לי מושג בדיוק כמו שאני עשיתי!!! זה מגעיל. ומה זה השאלה על אבא שלו- עוד העתקה אחת.

לא זה לא הסגנון.

זה הסגנון שאני בחרתי לסקר שלי, יכולת לשים 5 תשובות אפשריות, לא להעתיק ממני. וכל הקטע שאת מנצ"לשת את זה לשרשור שלי, אם כל הכבוד אני בכל זאת שמה כאן את הבוחן שלי וזה נורא מעצבן שאת באה ולוקחת את הבמה. בחתימה שלך את זמה שלא נעיז לנצל"ש לך, למה את מנצל"שת לאחרים? יש נושאים שבסדר, אוקיי, מבינה, זה נושא שלא- כי זה מבלבל וזה סתם מגעיל. ושאלה אחת זה 10% וזה הרבה.

טוב,מה את רוצה שאני../images/Emo152.gif

אגיד לך?!?!1ניצלתי את כל האפשרויות!!! מזתומרת!?!?
טוב יאללה אין לי כוח להתווכח עם ילדה שמתנהגת כמו ילדה בת 4.."גנבתי" "העתקתי"..יאללה..
ויש לי זכות לנצל"ש לכל שירשור להזכירך,ומה שבחתימה שלי-ציניות,אני צוחקת.

עזבי,היא מקצינה../images/Emo152.gif

דברים יותר מיידי.כן,מה את לא יודעת?!היום בבוקר התעוררתי יעל, וחשבתי לעצמי "חה חה חה!!!היום אני אעשה סקר "כמו" של יעל,אנצל"ש על השרשור שלה ואגנוב לה את הבמה!!!!"

את לא תתנשאי, שמעת?

מי את חושבת שאת? תינוקת את בעצמך. אני מאוד לא אוהבת להביא גילאים וכיתות לשיחות, אבל אם אני רואה ממך עוד התנשאות אחת זה יבוא.

התנשאות?../images/Emo4.gif../images/Emo152.gif

את מאיימת????? מתוקה, את יכולה לאיים,לקלל כמה שאת רוצה.. אין לי מושג איך הגעתי למצב שאני מתווכחת איתך - ועוד על דבר כזה סתמי...
כאילו....כולההה סקרררר!!!!!!!!!!!!!!! ותאמיני לי, אני לא תיכננתי "לגנוב" "להעתיק" או משהו בסגנון ממך.
אם את לא מקבלת את זה-תמשיכי לחשוב ככה מצידי.

לא תכננת,

את זה אני יודעת, אבל לא צריך לתכנן דברים. עם או בלי לתכנן, את גנבת והעתקת, בלי מרכאות, ואפילו לא ידעת לראות את זה. קרדיט לא לוקחים בלי רשות, קרדיט מבקשים, ואם את בוחרת איזה סוג של קרדיט, את צריכה לבקש. יכול להיות שהייתי מסכימה לסוג הזה של התשובות, אבל לא נתת לי אפשרות להסכים או לא להסכים. זה מסוג הדברים שילדים בכיתה ח' אמורים כבר לדעת. קצת בגרות צליל, קצת.

יא--אללההה../images/Emo152.gif

בסדר,הייתי צריכה לבקש ממך קרדיט..בסדר?
יופי. אז אני לא ביקשתי קרדיט,קרה-נפל העולם?!!?!?!מישהו מת?!?! ועוד איזה משהו קטן- מה את חושבת,נגיד ושמים תמונה שמישהו שם-אומרים "קרדיט ל.." מה את חושבת?! שהם הלכו וביקשו רשות לפרסם את התמונה???...זה בדיוק אותו הדבר. והרגע כתבתי את מה שכתבת לי למעלה על "ההתנשאות" שלי כביכול,וממש הייתי בשוק ממך,אז הנה מה שיש לי לומר לך לגבי זה; תאמיני לי,אני יכולה ללמד אותך על החיים!!!!! מה לעשות,תביני את ההקשר- את התנהגת בילדותיות וקטנוניות,זה היה כולה סקר!!!!זהו,זה מה שיש להגיד בקשר לנושא ההוא,את היית רוצה שאני אגיד עלייך דברים אחרים?!?! אני יכולה להגיד המון דברים,תאמיני לי-אבל הם בכלל לא קשורים. תלמדי לעשות קשר בין הדברים,ואת הזו שמתנשאת מעליי,ואם עוד פעם אחת תתנשאי ככה ותגידי "את לא ברמה שלי",כאילו את רוטשילד,מישהו יצטרך לרסן אותך מתוקה.. ואת לא תגידי לי לסתום!!!!אני לא חברה שלך מהגן,מובן?

../images/Emo6.gif

אויש תעשי טובה, זה מה זה לא אותו דבר, הרי את התמונות האלה, לא שמים באותו שרשור, זוכרת?! כאן שמת את זה באותו שרשור וכאן הבעיה בעיקר נעוצה. לא צליל, את צודקת. את ב-כ-ל-ל לא התנשאת מעליי.... בכלל לא, נכון? בכלל לא חשת תצמך יודעת הכל וחכמה, נכון? בכלל לא קראת לי ילדה קטנה, בכלל לא עשית מעצמך בוגרת כל כך, כשאמרת בכוונה "את ילדה קטנונית,קטנה ומה לא.." בשביל לעצבן, בכלל לא. צדקת שכמותך. נשמה טובה וטהורה. אני לא מאמינה שיכולתי לפגוע בכזאת נפש עדינה, כזאת נשמה יקרה וצדקת... כן בטח. א-ת זאת שלא תגיד לי לסתום, הבנת?! את לא תבואי ותגידי לי דברים, ותצפי שאני אשב ואשתוק, מובן?! את מתנשאת ומעיזה לבוא בטענות שאני מתנשאת מעלייך, את אומרת לי לסתום ואומרת לי לא להגיד לך לסתום?! לכי תסתכלי מה את כותבת לפני שאת באה בטענות.

תרגיעו ועכשיו! ../images/Emo60.gif

חברה לקחתם את העניין קצת קשה מדי! יעלי.. באמת שזה רק סקר.. תעזבי את זה. אתן סתם רבות עכשיו. תפסיקו לקלל ולאיים!

לא מאיימת חלילה../images/Emo152.gif

טוב,לא משנה.כניראה שיעל לקחה את זה קשה מידי,וחבל-שלחתי לה מסר.היא לא עונה..לא צריך

נשואות? את זה לא ידעתי ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

טוב אז ברוכות הבאות ליעוץ נישואין.. אני לי, המנחה
עכשיו אני רוצה לשמוע שולם..

למעלה