האם אתן מספרות?

TheSunshine

New member
האם אתן מספרות?

מאז החתונה כל האנשים סביבי מוציאים אותי מדעתי. אני עובדת במקום עבודה שבו ממוצע הגילאים הוא 50 וכל בוקר מלטפים לי את הבטן ושואלים אם אני בהריון, אם אני נעדרת מהעבודה אז בטח זה בגלל שאני בהריון, אם אני מרגישה לא טוב... אם לבשתי משהו גדול ורחב. בקיצור משגעים אותי. ואני מאד לא רוצה להגיד שאנחנו מנסים, חוץ מכמה אנשים מאד קרובים אני מעדיפה לא לדבר על זה ואני ממש לא טובה בלשקר ויוצא שאני מגמגמת כמו איזה טמבלית... אנשים אפילו מתווכחים איתי שאני טועה ואני כן בהריון! זה קורה לכן גם?

ערכה ביתית

אני והסובבים אותי משתמשים ב clear blue ובינתיים היא צדקה תמיד (במקרה שלי לצערי לשלילה)היא קצת יותר יקרה מהשאר אבל יש גם ערכה שמכילה 2 יחדות בקופסא מעין "אריזת חיסכון". ב ה צ ל ח ה !!!

TheSunshine

New member
כמה עולה דבר כזה? בערך?

שאני אדע אם לשבור את תוכנית החסכון:)

blue4u2

New member
אני אישית עשיתי שימוש ב"מקלון הזהב"

כתוב על הקופסא: After 10 stick זו קופסא וורודה עם 2 בדיקות במחיר מבצע (עלתה לי בסופרפארם כ- 30 או 40 ש"ח). כתוב על הקופסא: "זכתה במקום הראשון בהשוואת איכות בינלאומית בגרמניה....אין בעולם בדיקה טובה יותר"....
אז את ממש לא צריכה לשבור תכנית חיסכון ו...יאללה שיביא לך ת'מזל
מחזיקה לך אצבעות

yaf73

New member
../images/Emo6.gifלא מזמן דברנו בדיוק על זה

לא מזמן דברנו בדיוק על זה. אם אני לא טועה כולם הסכימו עם זה ש... ההערות הן לא לעניין שההערות תמיד יגיעו שאנחנו צריכות להתמודד עם זה בקור-רוח/הומור עד כמה שאפשר.

TheSunshine

New member
אוף...

זה פשוט מוציא אותי מדעתי. כל בוקר בדיוק אותו הסיפור כאילו שהם לא מתייאשים.

yaf73

New member
הם כנראה גל לא יתיאשו../images/Emo122.gif

לפעמים אני חושבת שאולי כדאי פשוט לפתוח הכל על השולחן. להגיד "עובדים על זה - בבקשה,אל תתרידו - כשיגיע אתם הראשונים שתדעו" אבל זה נורא תלוי בהרגשה שלך...

bar 1

New member
קשה להתאפק אבל כדאי

אני כבר נשואה שנה וההחלטה הייתה לא למהר(יותר של בעלי),ההורים, מצד שני ,לא מפסיקים לשגע אותי,זה ממש הגיע למצב של בכי
"תעזבו אותי" והכל דרך נפלאות הטלפון ,בשבת אני טסה לארץ וכבר אני לחוצה ממה יהיה,אני לא ממש רוצה לספר שהחודש התחלנו לנסות כדי לא לגרום לאכזבות מיותרות,אבל קצת קשה לי לחזות איך אני אעמוד בלחצים בלי לספר להורים לפחות,ובכל זאת לדעתי שווה לשמור בלב ולהתאפק חזק.

TheSunshine

New member
התייעצות

סליחה שאני נודניקית היום אבל יש לי התייעצות קטנה. יש שתי אפשרויות. היות ואנחנו נוסעים מחר לסופ"ש ארוך , בעלי חוזר בשבת הביתה ואני רק ביום ראשון בלילה. האם: 1. לחכות ליום שני ורק אז לקנות ערכה לבדיקת הריון 2. לבקש ממנו שיקנה לי אחת היום בדרך הביתה (כי אני בבית היום ואין לי שום דרך ללכת לקנות בלי שהוא ידע)

blue4u2

New member
קטן עלייך ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אבל מתי את צריכה לקבל????? זו השאלה?....... אם את רוצה לעשות את הבדיקה בסופ"ש, אז תגידי לו שיקנה לך היום. את את רוצה לחכות לשבוע הבא לבדיקה - תקני ביום שני. אני מכירה הרבה בנות שכשהערכה אצלהן בבית - הן מתפתות לעשות את הבדיקה באותו הרגע (לא אני, אני חיכיתי בסבלנות כמעט שבוע
) אז לשיקולך. מה שלא יהיה - תהנו בסופ"ש
ו
בבדיקה מתי שלא תעשי אותה

TheSunshine

New member
אני הייתי צריכה לקבל ביום שני

בגלל זה אני שואלת. עד עכשיו כל הזמן אמרתי שסתם הוא מאחר אבל פתאום אני שואלת את עצמי האם אולי זה זה הפעם... ואני ממש סקרנית, לא בא לי לנסוע עכשיו לשלושה ימים ולא לדעת את התשובה. פשוט בהתחלה חשבתי לעשות לו הפתעה אבל זה קצת קשה כי אנחנו עם רכב אחד וגרים בחור זה לא שאני יכולה לקפוץ רגע להביא ערכה... אז השאלה האם עדיף לוותר על גורם ההפתעה ולבקש ממנו שיקנה ערכה בדרך הביתה (הוא יודע שמאחר לי)

blue4u2

New member
אנחנו דווקא אולי שונים מכולם ../images/Emo39.gif

לכל ה"מסביבים" שטורחים ושואלים ונודניקים וכאלה, אמרנו בגדול ש"מתי שזהיגיע הם ידעו על כך", ומזה הם כמובן הבינו שאנחנו מנסים. להורים/משפחות לא אמרנו כדי לא להדאיג אותם כמה זמן זה לוקח אז יצאנו מהם ב"תירוצים" עלובים.... אבל זה באמת עניין אישי מאוד

TheSunshine

New member
העניין הוא שאני לא רוצה לספר להם

שאנחנו מנסים כי לא בא לי שיעקבו אחרי כל חודש לשאול אם הצליח או לא. אני לא כל כך מאמינה בעין הרע, ראיתי את השרשור שלכן מקודם, אבל אני מאמינה שעד שהדברים לא סגורים אין טעם לספר כי אחר כך צריך לעשות סבב חדש ולספר ההיפך אם זה לא מצליח. לדוגמא עכשיו קנינו בית (לפני שלושה ימים! אולי זה שבוע המזל שלי) וחברים ידעו שאנחנו מחפשים בית אבל לא פירטנו חוץ מלכמה חברים מאד טובים על הבית שמצאנו כי רצינו לדעת קודם שסגרנו עיסקה בטוחה. אז רק אחרי החתימה אני הודעתי לכולם! וגם החטטנות הזו משגעת אותי כשהיא באה מאנשים שממש לא אכפת להם ממני אלא סתם כי הם רוצים להיות הראשונים שיודעים במשרד.

tich

New member
בפעם הבאה

שישאלו אותך מה קורה תגידי שבינתיים אתם מאוד נהנים מהאימונים. אני מבטיחה לך זה משתיק מיד את כולם.

למעלה