האם אתם

האם אתם

מאמינים שמדבקות ומסטיק ניקורט עוזרים לגמילה מעישון? אני ניסיתי את המסטיק נקורט ולא הרגשתי שזה עזר בכלל, ומה המלצתכם,? אני רוצה להפסיק לעשן, אך קשה לי, כל הזמן אני מרגישה בצורך הסיגריה, ולוא דוקא העישון, מספיק ההרגשה התנועה הזאת של לקחת משהו לפה , מן הרגל כזה , וכשאני לא מעשנת שעתיים מרגישה באי נוחות כזאת כאילו חסר לי משהו

זולו60

New member
ברוכה הבאה

כתבי לנו קצת יותר על עצמך כמעשנת - כמה זמן את מעשנת? כמה? ואיזה שיטות להפסקת עישון ניסית. אני מתרשמת שאת בינתיים רק מגששת. אז אכתוב לך את ה ה א' ב' שאני מכירה. בשלב ראשון רשמי לעצמך או אפילו בפורום רשימה של נקודות בעד ונגד העישון. קראי בפורום (דפדפי אחורנית באיזה שיטות נעזרו חלק מהעוברים את תהליך הגמילה ונמשיך מפה בהצלחה!!!

Night Merry

New member
../images/Emo186.gif לי, באופן אישי, המסטיק לא עזר

כי בכל פעם שממש רציתי לעשן, אפילו לא רציתי לנסות ללעוס את המסטיק, (זה אפילו קצת עיצבן אותי), וישר לקחתי
. והמסטיק גם לא היה לי טעים. אבל שוב, עניין אישי, - יש כאלו שזה עזר להם כנראה... והכי חשוב, לדעתי זה להיות במוכנות נפשית חזקה להפסקה בעישון (ורק את יודעת מתי זה הזמן שלך...), - ואז גם לא להשאיר סיגריות בסביבתך, - כי גם ככה קשה לעמוד בפיתוי...
בהצלחה!

ויוי המקורית

אני רוצה להציע לך להסתכל על אי הנוחות שנתקלת בה מזוית קצת שונה. עד כמה שהיא נוגעת אלייך ,תחליטי בעצמך . התנועה הזאת של היד עם הסיגריה לא מזכירה לך תנועה של הגנה על הגוף ועל הפה ? את מרגישה צורך להגן על הגוף שלך ועל הפה או על מה שיוצא ממנו . פעם כשהיית יותר צעירה זה הביא לך צרות ,לא הצלחת לשלוט על הפה שלך ועל הגוף ,ולכן את מרגישה צורך להגן עליהם להשאיר אותם בשליטתך ? עכשיו את כבר בעלת ניסיון עתיר שנים ואין שום סיכוי שתפסידי משהו , ההיפך הוא הנכון, את תפסידי הרבה מאוד אם תמשיכי להשאיר את הגוף שלך במתח נוראי כזה . את תפסיקי לעשן ותתחילי להיות בריאה יותר ביום שתגידי -די ,נמאס לי להיות במתח כזה , כשתשחררי הכל תראי בעצמך שהשד בסך הכל בכלל לא נורא .

tzurtzur

New member
בתגובה למה שכתבת

אני לא יכולה להימנע מהמחשבה , שמא המרתי את הצורך הזה בצורך אחר ששמו- אוכל???? הממ, גם נקודה למחשבה

למעלה