האם אתם....

האם אתם....

ברצוני ללמוד רייקי 2... נחנכתי רייקי 1 ב 99 מה מחירי הרייקי הנורמאלים כיום האם אתם מקבלים שמאסטר רייקי עושה 50% הנחה לבני נוער.?

מחירי הסדנאות...

המחירים היום בממוצע בשוק הינם בין 500-1000 ש"ח לסדנא. אני לוקח 700 לאנשים רגילים ו500 ש"ח ואף פחות לבעלי זכאות להנחות (חיילים, נוער, משפחות מצוקה וכו..) בכל מקרה גם פריסת תשלומים לאורך זמן בהתאם ליכולת... אור וטוב אוריאל מעוז

לאיזה סדנה

לאיזה סדנא 700 רייקי אחד רייקי 2 או מאסטר ומה אתה בדיוק מלמד..

עדכון מחירי סדנאות אצלי...

רייקי 1 = 700 ש"ח רייקי 2 = 700 ש"ח מאסטר = 7000 ש"ח טיפול רייקי = 120 ש"ח טיפול ארומטרפיה = 160 ש"ח קריאה בקלפי טארוט של אושו + יעוץ = 140 ש"ח טיפול בתאום מגנטי = 140 ש"ח אור וטוב אוריאל מעוז

שלב המאסטר...

שלב המסטר נועד אך ורק למעוניינים ללמד רייקי בעצמם. אומנם בתרבות המערבית אנחנו מאוד רוצים ומעריכים "תעודות על הקיר" המעידות על השגים. מכיוון שכל ישנם מאסטרים שחילקו את שלב רייקי 2 ומאסטר לשלוש חלקים וקראו לזה מאסטר מטפל ו מאסטר מורה. כוחו של הרייקי מידי מטפל רייקי 2 זהה לכוחו של מאסטר לרייקי. המחיר ה"גבוה" נועד בסך הכל לסנן בין אלה הרוצים תעודה על הקיר לבין אלה הרוצים ללמד וכבר הפנימו את הרייקי כדרך חיים ומעונינים ללמדה לאחרים. ואם נעשה חשבון פשוט: עשרה תלמידים שמאסטר מלמד הוא החזיר את השקעתו,לא? אז ה"מחיר" לא כל כך גבוהה. חוץ מזה, ברית הרייקי העולמית דורשת מהמאסטרים שלה לגבות את המחירים הבאים: רייקי 1 = 1000 דולר רייקי 2 = 3000 דולר מאסטר = 10000 דולר ולכן הרבה מאסטרים לרייקי בארץ התנתקו מהברית על מנת להוריד מחירים. אור וטוב אוריאל מעוז

hayonkoby

New member
שאלה של תמורה ... שאלה של מחיר

לכל דבר בחיים יש תג מחיר. תג זה ניקבע בהתאם לערך אותו מייחסים למוצר הן המקבל והן הנותן. במילים כלכליות - לכל דבר יש "עקומת היצע" , ו"עקומת ביקוש". כאשר אנו מקבלים משהו אנו מוכנים ל"שלם" בעדו את הערך של המוצר כפי שאנו רואים אותו , ולא את ערך המוצר בעיני הנותן. כך הוא בדיוק לגבי מחירי סדנאות הרייקי - בכדי שמישהו יהיה מוכן לשלם מחירים כאילו הרי הוא צריך להכיר שהתמורה שהוא מקבל "שווה" את התמורה שהוא נותן בעד השיעורים. תמיד יהיה מישהו שכל מחיר שנבקש יהיה "שוה" לו את התמורה מהלימוד. ת´כלס - נראה לי שהסכומים המוזכרים מרתיעים אנשים מלהכיר וללכת בדרך הרייקי , אם הכוונה היא להפיץ את הרייקי כמה שיותר - הרי שחובתינו כמאסטרים היא להשאיר את רמת המחירים ברמה השווה לכל נפש. אם הכוונה היא לשמור את הרייקי ל"יחידי סגולה" - רמת המחירים הזו היא הנכונה. אני אישית דוגל בגישה הראשונה . . .

אתה צודק...אבל....

ישנם המורידים ל"זנות" את הרייקי והאנשים מזלזלים בשיטה ולא משתמשים בה בכלל. מניסיוני האישי כמאסטר - תלמידים שהתחשבתי בהם והורדתי מחירים היום אינם משתמשים ברייקי בגלל הזילזול. ישנו משפט שאומר: מה שבא בקלות באותה הקלות יעלם. וחינם שווה חינם. אור וטוב אוריאל מעוז

מלי.

New member
לא בהכרח

תלוי באדם עצמו ולא בסכום הכסף אותו הוא הוציא. הערך שאדם נותן לדברים אותם הוא עושה ,פוגש,מקבל,לומד תלוי אך ורק במצב המנטלי רוחני וכו של האדם. אתה טוען שעל פי סכום הכסף שאדם מוציא זה מעיד על מידת רצונו ואולי זה לא נכון? אולי מבחר מצומצם ועלות גבוה קיימים בשוק והאדם מתאים את רצונו אליהם. ואם היה היצע רחב ויותר זול אז האם רצונו ללמוד היה פוחת. אני בטוחה שלא. ציינת שהיו תלמידים שהתחשבת בהם והרדת מחירים אך הם לא עוסקים יותר ברייקי. האם חשבת שאי העיסוק שלהם בתחום לא קשור כלל אליך או להנחה כזו או אחרת שנתת? האם יתכן שהדרך בה הם בוחרים ללכת אינה כוללת את הרייקי בתוכה מתוך שיקול רוחני של התאמה או חוסר התאמה. לדעתי האישית והבילתי מחייבת . אדם שרוכש יכולות שמאפשרות לו לעזור לאחרים שלא ימסחר זאת בצורה אגואיסטית אולי בדרך זאת יפתח להבנות נוספות.

Rudy

New member
הכל בעיני המתבונן...

תגי מחיר הם דבר נחמד, אך השאלה היא מה אתה מקבל עבור אותו מחיר. ויליאם ראנד, שנחשב ל"מישהו" בתחום הרייקי מעביר סדנאות רייקי בארבע רמות כאשר כל זוג רמות ניתן לשילוב. הוא מעביר סדנת רייקי I+II בסוף שבוע מרוכז אחד בעלות של $350 (כ-1500 ש"ח) וסדנת רייקי III (משולב ART + מאסטר) בשלושה ימים מרוכזים בעלות של $875 (כ-3800 ש"ח). מי שהולך לעבור סדנת רייקי מאסטר אצל ויליאם ראנד, בדרך כלל כבר מאסטר בעצמו ומשתתף בסדנא בשביל התעודה בלבד. אבל, על מנות להיות מאסטר שמוסמך על ידי המרכז שלו, יש לעשות מסלול של כשנה שעולה הרבה יותר. אגב, ויליאם ראנד מלמד רייקי ART/III שהיא דרגת מאסטר ללא אפשרות ללמד ולחנוך אחרים בעלות של $225 (פחות מ-1000 ש"ח). כאשר מאסטר שם "תג מחיר" על סדנאות שלו, רצוי לשאול מה מקבלים במסגרת אותן סדנאות. אני בטוח שמאסטר שדורש סכומים גבוהים נותן לתלמידיו יותר ממה שויליאם ראנד נותן בסדנאות הרגילות שלו. אני היום בדרגה של רייקי ART/III וברור לי שאני אלמד למאסטר. אני בטוח גם שאבדוק טוב טוב מה אני מקבל במסגרת לימודי המאסטר. המחיר אולי ישפיע אבל הוא לא יהיה הגורם העיקרי שישפיע עלי. אני בטוח שאם אוריאל היה מפרט את תוכן ומשך לימודי המאסטר אצלו, "תג המחיר" שלו היה מתקבל אחרת. הכל בעיני המתבונן... אור, אהבה ואושר. נמרוד.

למעלה