האם אתם Sex-Racist ?

גניפר14

New member
מה אתה בן 50?

כי בפעם האחרונה ביקשת שאני אעשה לך מסאז אם אתה לא זוכר תעבור על התגובות שלך אליי ותראה בעצמך. אז אני מבולבלת אתה מגביל את הגיל למי שעלי לעשות מסאז רק לבני 50 + אז אתה חייב להיות בקטגוריה הזו כי הצעת את עצמך ואתה הרי יודע שהגבלת אותי לבני 50+.

פנומן 72

New member
מה לא ברור ?

יש עדיין הבדל בין מה שאני מציע לבין המציאות. בינתיים לא נתת לי אוקיי, אז נשארנו עם בני ה-50+ שאת מענגת בפנים חמוצות ...

גניפר14

New member
אני מענגת רק את בן זוגי

לגבי הסוטה מין שאני עובדת אצלו והוא ביקש מסאז אז זה לא אומר שאני עושה לו מסאז הוא יכול להמשיך לרצות דרך אגב הוא ביקש היום החוצפן שאני אגלח אותו אז שוב אמרתי לו שאני לא יודעת לגלח ואותו תקליט הוא חוזר על עצמו, אז מה את שווה? לא מסאז, לא לגלח, אז איזו מטפלת את? בקיצור עדיף שתלמד את הפרגיה שלך לתת לך מסאז כי זה יותר מענג לקבל מסאז מפרגיות מאשר מתרנגולות.

פנומן 72

New member
יש לי תחושה של פספוס ...

בכל אופן, אני הייתי מאוד חושש לתת לך לגלח אותי. כנראה שלבחור הזה יש משאלת מוות.

גניפר14

New member
משאלת מוות זה נכון

הוא לא בחור הוא בן 70 ומשהו בערך טחן המון נשים בחייו. ליצני, בהמתי,וסוטה, כך הייתי מתארת אותו. בכל אופן אתה הרי לא רוצה עיפרון לא מחודד שיגלח אותך . ואני באמת לא יודעת לגלח גבר אף פעם לא דרשו זאת ממני ואף פעם לא עשיתי זאת זו הפעם הראשונה שדרשו זאת ממני וזה על ידי הבהמה הזה שאני עובדת אצלו. כמובן שלא נהניתי לו שיחפש את החברות שלו.

אם היית ../images/Emo107.gifה בת יונה

היית מקליטה את ההטרדות שלו ומתלוננת במשטרה ותובעת ממנו פיצויים במיליוני שקלים. אבל את לא כזאת, נכון?

גניפר14

New member
נכון אני לא כזאת.

הוא באמת מגזים עם ההטרדות שלו זה ממש גובל באי נוחות ברמות. אומר לך זאת לפני שלוש ימים הוא אמר לי בואי תעזרי לי לקום מהכסא. אין לו בעיה לקום סתם תירוץ כדי שאני אתקרב אליו אז באתי לעזור לו ואז כשהוא קם הוא נתן לי פליק לעכוז. אני הייתי בשוק זזתי במהירות ואמרתי לו שאני לא מוכנה שינגעו בי בלי רשותי. אז הוא אמר סתם צוחקים איתך איזו רצינית מה זה אסור לצחוק קצת. אמרתי לו שלא בדברים האלה אני לא מוכנה לצחוק. ואפילו אשתו היום רמזה לו תפסיק להתקרב אליה מסקנה היא מתכווצת כדי שלא תתקרב אליה ואז היא אשתו חטפה מתר מילים מגעילות ממנו על הדרך היא רמזה לו שאני עוד עלולה לפרש את ההתקרבות שלו כהטרדה וזה מה שהירגיז אותו. אבל מאז שהערתי לו על כך שלא יגע בי הוא הפסיק הוא רק כל פעם שאני מגיעה אומר בקול גבוה למה את לא אוהבת אותי תגידי למה את לא אוהבת אותי וממשיך וממשיך כך כל הזמן שאני שם. ממש חולה נפש.

גניפר14

New member
ממש לא

הוא עצמו משועמם וכשאני מגיעה הוא ישר קם מהמיטה ומתחיל עם השטויות שלו למה את לא אוהבת אותי וכו וכו וכו רק לשם השוואה יש לי עוד זוג שאני עובדת אצלהם והבעל ממש זהב מקסים אף פעם לא ניסה שום דבר תמיד נותן לי כבוד . הבדל שמים וארץ ביניהם. אצל הבהמה אני רק עובדת שבועיים. ואצל הזוג האחר הנחמד כבר שלוש שנים.

יש לזקן ה"חמוד" הזה איזה קרוב משפחה/שכן/חבר

שהוא מכבד ? שיש לו איזשהו כבוד אליו ? אז ככה: תאיימי עליו שתספרי על ההתנהגות שלו לאותו קרוב.

גניפר14

New member
עושה עניין מפליק בטוסיק אה.........?

איך היית מרגיש אם הייתי נותנת לך פליק בטוסיק?

למעלה