האם אתם .....

shelly1975

New member
מאמינה

בגורל אם כי מאמינה גם בלעזור לגורל ואם זה נראה שמגיעים למבוי סתום כשמנסים אז זה סימן גורלי שלילי. בין אם זה בתחום המקצועי, הרומנטי וכו'...

ק י ק ה

New member
תלוי

אם גורל זה לשבת בבית ולחכות שמשהו יקרה -
אבל אם זה לעשות, ליזום להכיר ולראות משם איך הדרך מתגלגלת אז

מאוד :)

בגורל ובקארמה על שתי משמעויותיה. את יודעת מה... בקשר לשרשור שלך - כשאנשים מנסים לפגוע בך - הם מצליחים לשתי דקות, לפעמים אפילו לחמש או עשר. אבל בסופו של דבר - ופה נכנס הגורל - מה שצריך לקרות קורה. לפני שהתחלתי לצאת עם הנוכחי הטרי, נפגשתי עם שני בחורים מהעבר - כל אחד מהם סיפור בפני עצמו, ובשני המקרים מעורבים כל מיני אנשים.....מה שהיה, במשך הזמן קרו כל מיני דברים שמנעו מאיתנו להפגש איזו תקופה - ופתאום מצאתי את עצמי ערב אחד בביתו של הראשון < הוא הזמין אותי כבר מזמן לדירתו החדשה > ושבוע לאחר מכן נפגשתי עם השני, ובאמת חשבתי על זה...על כך שלפעמים דברים לוקחים זמן - ולפעמים יש כל מיני מכשולים כאלה ואחרים בדרך - אבל מה שצריך לקרות - בסוף קורה. ואת יודעת מה?! למרות שאני מאמינה בזה, כל פעם זה מפתיע אותי מחדש...

בדיוק כמו אמונה, לחילוני ממוצע

כשנוח הוא קיים כשלא, לא כשצריך הוא שם כשלא צריך, מי זוכר אותו אם זה מתאים לתוכניות שלנו, זה גורל אם זה לא מתאים, זה חרא גורל ותוך שתי שניות שכחנו מה זה גורל בכלל

והראייה שלי לגבי "נוח" שונה משלך

כשאני אמרתי שזה הכי דומה לי התכוונתי שאם יש לי כוח לעשות - אני משליכה את זה על עצמי אם לא הצלחתי ולא בא לי לקחת את האשמה , אז נוח לי להפיל את זה על הגורל..

מעין סוג של בריחה

שיכולה לבוא מראש או בדיעבד או מראש להשאיר דברים ליד הגורל או בדיעבד להאשים את הגורל כשאין לי כוח לקחת אותו לידיים (עד כמה שניתן כמובן)

חחחחחחחחחח

מראש אמרתי שזה יהיה מעניין..... אבל אני חושבת שסיימתי לעת עתה אלא אם כן אקבל תגובה ששוב תוציא ממני את יצר החפרנות

למעלה