האם אתם תלותיים?

האם אתם תלותיים?

שמעתי כבר מכמה אנשים שמתמודדים עם ההפרעה על בעיה של תלותיות, אני אישית כמעט ההיפך הגמור מתלותית... מה איתכם?

מאוד, לצערי

בקטע שאני לא מסוגלת להתמודד כשמישהו מחליט לשנוא אותי / לא לדבר איתי יותר. גם אם לא החזקתי מאותו מישהו כל כך, גם אם בקושי דיברנו. זה הורג אותי שמישהו כל כך לא יאהב אותי.
בנוסף לזה, מרוב שאני מודעת לזה שאני תלותית אני מנסה להסתיר את זה בכל דרך אפשרית... סופרת את הזמן מאז ששלחתי את ההודעה האחרונה... לא מתקשרת יותר מפעם אחת, גם אם אני מרגישה צורך עז לראות אם עדיין אוהבים אותי...
יש אנשים שאיתם אני מרשה לעצמי להראות תלותיות כי הם מכירים אותי ואוהבים ויודעים על כל זה. (אבל אז אני בעיקר כותבת להם ולא מתקשרת יותר מפעם אחת, אלא אם זה דחוף).

בדיוק חשבתי על זה...

מבחוץ אני נראית הבנ"א שהכי בעולם לא צריך אף אחד ומסתדר תמיד לבד, אני מתרחקת מקשרים קרובים מידי עם אנשים, ונראה לי שכל זה רק מרוב הפחד הענק הזה שלא יאהבו את מי שאני ושפתאום באמת "יגלו" אותי ויתרחקו ממני וישנאו...
וכשאני כן מרגישה שאני צריכה מישהו אני לא נותנת את זה לעצמי....
כואב להצטרך ואז להתאכזב ולהפגע...

נשמע בדיוק כמוני...

the lowkey

New member
אני לא בקשר עם אף אדם בעולם

מלבד שניים או שלשה שבעיקר זוכרים לאחל לי חגים שמחים.
אני חושב שיש לזה קשר הדוק עם תלותיות. בעבר המצב היה הפוך לגמרי הייתי זקוק נואשות לחברה, הרגשתי שאני מתפוצץ בחברת עצמי. זה כנראה האנטי תזה של להיות תקוע בתחת של אנשים כל היום. אני חושב שפשוט אין לי כוחות להתמודד עם כל החרדות שיש בקשרים שנובעות מתלותיות יתר ,יקבלו אותי יאהבו אותי יכעסו עלי!? וכל שאר המחשבות הטורדניות האלו. ואז לפחד שיצאתי אידיוט בכל סיטואציה אפשרית... וכו וכו וכו',,

the lowkey

New member
לא התכוונתי שיצא לי ככ קודר

אבל באמת חסר לי ,כי האבסורד הכי גדול שכמה שנח לי יותר להיות לבד כי נורא קשה לי להוציא את עצמי אל אנשים ,אני מאוד אוהב חברה. וזה קצת עצוב. תודה ובאמת שלא התכוונתי ,זה פשוט מה שזה.. מקווה שלך זה יותר סביר מאצלי.

יוסלה14

New member
אני הקטן תלותי רק בעצמי רק

ולמרות שיש לי אנשים יקרים וחביבים בחיי אני מכיר ומודע לעובדה שכל 1 בעולמנו צריך שיהיה לו ספייס ולכן אני בודד וטוב לי עם זה ואין לי בעיה

noy84

New member
היי לכולם

אני חדשה פה,ועוד שמתי תמונה פדיחה..
אני רואה שאחרים לא שמו.
לגבי הטלטיות. אני טלויה רק בכדורים. הייתי טלויה בעבר עזבתי את הכל כדי שלא אהיה תלויה באף אחד

למעלה