האם אתם ראיתם

אין שום דבר בבחורה הזו

לא יכולת שירה, לא קול, לא אמירה כלשהיא. רק שירים סתמיים שעוברים ליד האוזן. מספיק להיות יפה וכוסית והנה את כוכבת שמוכרת מליונים וזוכה לטייטל זמרת. העיקר שיש מכונת יחסיי ציבור איימתנית שדוחפת אותך מאחורה. למדונה יש יכולת שירה ("אוויטה") וגם שירים מכובדים. ביונסה היא זמרת ויש לה קול של מלאך, בריטני היא לפחות פרפורמרית טובה. וריהאנה?? שום כלום. היא נשמעת כמו מיקי מאוס על ספידים.

לא כל כך מדוייק , נורא קל לזלז מהצד ....

קודם כל , ההופעה הזו רחוקה מלהיות צזעזעת - תסלחו לי . הופעה מדליקה זורמת , סוג של מחווה כמובן לאחת וליחידה מדונה . אי אפשר להתייחס לכל דבר בהשוואה למדונה , כי כל דבר בהשוואה למדונה מבחינ בימתית מתגמד . אבל ההופעה הזו מדליקה , נחמדה ביותר , אחלה כריאוגרפיה , מבויימת יפה וביצוע לא רע בכלל של ריהאנה . לגבי ריהאנה אני מסכים הקול שלה מעולם לא עשה לי את זה , אבל מפה ועד ללומר שאין בה כלום זה זה רחוק והגזמה פראית , עובדה שהיא מנהלת קריירה של זמרת סולו לא רעה בכלל כבר מספר שנים . עולם המוסיקה בימנו מאוד קשה , מאורת נחשים , ולא קל להצליח ולהתבלט , אני מתאר לעצמי שיש לריאנה כח השרדות ואמונה בעצמה , היא מביאה שירים לא רעים בכלל עם הפקות מדליקות , יש לה לא מספר קליפים מדליקים ומבוימים יפה , כזמרת פופ / סול / מוסיקה שחורה , היא עושה עבודה לא רעה בכלל . אני חושב שלזלז מהצד ולומר על כל אחת היא מזעזעת זה נורא קל , מה אנחנו בדיוק עושים ? יושבים מאחורי מסך ובקלות כזו כותבים את המילים האלו בעוד אחרים עומלים קשים ועובדים קשה מוציאים שיר אחרי שיר , קליפ אחרי קליפ , להמשיך ולהצליח להתבסס ולבלוט בתעשייה מהטורפת הזו , מגיע לה המון קרדיט על האמונה והנחישות , עובדה שהיא מצליחה והאלבום הקודם שלה היה סופר מצליח עם מספר לא מבוטל של להיטים וסינגלים מצליחים מאוד . אז כדאי לקחת דברים בפרופורציה , וללמוד קצת להעריך ולתת קרדיט . ריאנה בחרה לחלוק למדונה כבוד בשיר הזה והיא עשתה זאת יפה מאוד , בטח שלא מזעזע .

tali44

New member
../images/Emo45.gifמתייחסים פה בזלזול גורף כלפי כל זמר\ת

שהיא בעצם לא מדונה.
צאו מהסרט, אבל מדונה היא לא הבנאדם המוכשר היחידי בעולם הזה. אולי אתם לא מתחברים לזמרות אחרות, אבל זה לא אומר שאין להם כישרון.

תראה,

זה שיש לריאהנה כח הישרדות ואמונה בעצמה כאחת שהצליחה לפרוץ לתעשייה זה אין ספק בכלל. אבל הפריצה שלה קרתה אך ורק בכלל מכונת יחצנות מסיבית שפימפמה אותה בכל חור. היא לדעתי עוד מוצר תעשייתי והשירים שלה לא יעמדו במבחן הזמן. היא לא מעניינת לא מחדשת ואני לא משווה אותה למדונה. מי שכתב שפורום מזלזלים בזמרות אחרות רק כי הן לא מדונה -טועה. אני חושב שמאריה קארי זמרת אני חושב שסלין דיון זמרת גם וויטני יוסטון ואני לא מעריץ מושבע של אף אחת מהן אבל כזמרות אני מאוד מעריך אותן ועל היכולת הווקאלית שלהן אין עוררין. ריאהנה פשוט לא יודעת לשיר. נקודה. וזמרת היא לא, לא משנה כמה מליונים חברת התקליטים שלה תבזבז על קליפים, מושקעים ככל שיהיו. לא חסר זמרות צעירות שכן יודעות: ביונסה,כריסטינה,אנסטסיה או זמרות בעלות אמירה או מקוריות: ביורק, טורי איימוס, ג'ול, נטלי אימברוליה ועוד רבות וטובות.

LightBoy8

New member
קשה לך לפרגן למי שלא מוצא חן בעינייך?

חבל מאוד, אני ממליץ ללמוד לעשות את זה, מאוד בריא : - ) ריהאנה ללא יכולת קולית? פחחחעעע
ואת זה אתה טוען כמורה מקצועי לפיתוח קול??! או כסתם אחד שלא בטעמו? אתה מזלזל ללא שום בסיס לידע מקצועי בשירה, וזה מוציא אותך לא באור מכובד - בדיוק כפי שאתה מוציא דברים מהקשרם. אז לידיעתך, ריהאנה זמרת עם טכניקת שירה מקצועית מאוד ויכולת שירה נהדרת! אם היית מתעמק או מכיר טכניקה וטריקים בשירה, היית יכול לשמוע אותם אצלה. אני שמח שמדונה היא זמרת בשבילך, אבל למדונה לא הייתה כזו טכניקה עשירה בתחילת דרכה. אם תקשיב לשירה שלה אתה לא תגלה שום טקניקה, שום פיתוח קול, כי אין אותם שם. לעשות לך הפתעה? בריטני הרבה יותר זמרת ממדונה בגילה. אני מודה שהיא שרה חרא בלייב (אבל זה בגלל שהיא גם התעמקה בלירקוד יותר מלשיר), אבל אם תקשיב באקפלה לשירה של בריטני - במיוחד באלבום הראשון, אתה מגלה כמה הבחורה הזו למדה מאז גיל 8 על פיתוח קול - ולא קשה גם לצפות ביכולות שלה באותו גיל (תעשה על זה יוטיוב קצת). אז גם אני לא משתגע מריהאנה, היא מעצבנת אותי ואני לא מתחבר אליה, אבל מפה ועד לטעון כמה היא חסרת כישרון, זה יותר מטיפשי ולא אובייקטיבי
אם לא היה בה כלום, היא לא הייתה קיימת ולא היו מתעסקים איתה. אז קח את זה כעובדה קיימת שהיא בדיוק איפה שהיא נמצאת - בגלל שיש בה משהו! ולפרגן...חשוב מאוד שתלמד לפרגן - ולא רק לזמרות או זמרים חביבים עלייך, בהצלחה!

tali44

New member
../images/Emo45.gifלבריטני יש יכולות ווקאליות טובות,

היא פשוט לא משתמשת בהם. (צריך להעלות בפעם המליון את הסרטונים שלה מגיל 8 שהיא שרה ב"מועדון מיקימאוס"?
)

X Offender

New member
זה לא פורום בריטני ולא ריאהנה

סוף לסיפור כולם מוכשרים כולם טובים. סגרו נושא לפני שאנשים פה יתחילו לטנף !

tali44

New member
הצלחת לחפף אותנו באלגנטיות../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

X Offender

New member
מכיר את הסחורה

ויודע בדיוק מה יקרה עם ימשיכו עם הויכוח המטופש הזה נכון קרן לא הייתה צריכה לקבוע עובדה שריאנה זמרת גרועה (אישית אני לא מת עליה על ריאנה) אבל יש אנשים שאוהבים אותה ולבריאות להם כמו שיש אנשים שאוהבים את בריטני ומאריה וציפי שביט ושכל אחד יהנה עם מה שבא לו אבל כשזה מתחיל להגרר לויכוח זה VS מדונה זה כבר נהיה מגעיל כי אנשים לא קולטים שזה פורום למעריצי מדונה שתמיד יצדדו במדונה ויאהבו אותה ולא משנה ולא בגלל שהיא מכרה מיליונים או שברה שיאים או בכלל וואט אבר הם אוהבים אותה כי היא היא ! היא מדונה והיא לא מישהי אחרת וזה הכל ! ולכן כל השוואה או ניסיון להעמיד פה אמן אחר כנגדה הוא אבוד לחלוטין כמו בין עם זה אובייקטיבי או סובייקטיבי כמו שבכל פורום מעריצים אחר היו עושים.

tali44

New member
ברור שיצודדו פה במדונה...

פשוט אני אומרת שלא צריך "למחוק" לחלוטין כל זמרת\ אמנית אחרת שהיא לא מדונה. זהו.

אני חייב להעיר שהערצה עיוורת לאמן

ואהבה בכל מחיר לא עושים עם האמן חסד, וגם לא עם זה שמעריץ אותו... לפי דעתי לפחות. לצדד באמן תמיד ובכל מחיר לא תואם את ההשקפה שלי אין ספק שיש דברים בקריירה של מדונה שממש אבל ממש לא אהבתי, וממש לא התחשק לי לנשק לה את הרגליים בתקופות מסויימות. אמן אמיתי יידע לקבל עם חוסר קבלה (שיובעו בצורה מכובדת כמובן) - כי זו הדרך לגדול ולצמוח.

X Offender

New member
אז הוא לא אמן בעיינך

מצטער אבל על אי אלו דברים שמדונה עשתה למען הקריירה שלה לא נראים לך זו זכותך, אבל לפסול אותה בגלל זה ממש לא נראה לי זאת הדרך שהיא בחרה להציג את הדברים בין אם זה נראה לך ובין אם לא, מי שעלה לרכבת שנקראת מדונה צריך לדעת שיש סיבובים חדים ויש עליות ויש ירידות ומי שלא מתאים לו שלא יעלה מההתחלה. מדונה נותנת לך המחשה לדברים והיא אומרת לך "קח תתמודד" זה כמו שצייר יצייר ציור ומישהו יבוא ויגיד לו "ככה לא מציירים את זה" ממש ממש לא! זה הציור שלו זאת האומנות שלו ככה הוא רואה את הדברים זה מה שנקרא אמן ! להבדיל מסתם "כוכב" שעושה מה שאומרים לו

LightBoy8

New member
בוודאי שיש לה!

אני ומורה אחד מקצועי לפיתוח קול ישבנו פעם על השירים של בריטני (סתם דיפדפנו) ושמענו כמה בריטני שולטת בטכניקה מעולה של פיתוח קול. אפשר לתפוס כמעט כל משפט משירי אלבום הבכורה שלה כשהיא משתמשת בהם מצויין! היום היא לא עושה ולא משקיעה שום דבר מזה אחרי כל המשברים שהיא עברה בשנים האחרונות. נראה שנשבר לה מהכל, והיא רק עושה שירי פופ דביקים שכותבים לה כדי להרוויח על המכונה המשומנת הזו (בריטני) כמה שיותר. מסכנה היא, אין לי מה להגיד.

X Offender

New member
אני דווקא בעד ../images/Emo45.gif

בעד חידושים מזעזעים כאלה כי אז זה גורם לכולם ללכת לחפש את המקור ולהווכח כמה שאין עולה על המקור לראות את ההופעה של VOUGE מה-VMA90 אחת ההופעות הבלתי נשכחות בהיסטוריה של הטקס הזה כל העמדה שלו היא פשוט מדהימה לא נשכח כמובן את הגירלי שואו המדהים , הבלונד אמבישן RIT וכמובן הגרסא המעודכנת של S&S

Little Stranger

New member
בכלל לא מזעזע

אם אתם שואלים אותי,היא פותחת את ההופעה יפה,אבל בפזמון היא דיי פישלה. בכל מקרה,מהופעה אחת הסקת שהיא זמרת גרועה לחלוטין??? לכל אמן יש הופעות טובות יותר והופעות טובות פחות,ופרספקטיבות יותר טובות ופחות טובות. וריהאנה היא ללא ספק אחת מזמרות ה-R&B והפופ המצליחות של השנים האחרונות,כמעט כל סינגל שיצא לה הפך ללהיט לא קטן והיא זמרת מעולה ומצליחה.

וואו

קצת נצלבתי פה על חוות דעתי. לא, אני ממש לא חושבת שמדונה היא הזמרת הכי טובה שיש בעולמנו והיא מושלמת. להיפך, גם מדונה עצמה אמרה שהיא לא הרקדנית הכי טובה ולא הזמרת הכי טובה אבל יש לה מה להגיד - וזה ממש מייחד אותה. מה שלי מפריע באופן כללי זה שאני באופן אישי חושבת שיש שירים שאסור לגעת בהם. קלאסיקיות על זמניות שגם מבחינות מוזיקלית(השיר) גם מבחינה ויזואלית(קליפ או הופעה מיוחדת) הם פשוט שירים שלא ישמעו טוב לא במקורם הטבעי. גם אם הזמרת עם היכולות הווקאליות המדהימות ביותר בעולם הייתה מחדשת את השיר הזה הייתי חושבת שזאת שטות. ואגב, כשמדונה חידשה את "אימאג'ין" אני נחרדתי באותה מידה. נכון, היא רצתה לעשות את זה כדי להעביר מסר של אחדות ושלום והיה בזה משהו מרגש אבל- ויש פה אבל גדול- השיר הזה הוא גם משהו שאסור לחדש. ואני בטוחה שהרבה הארד קור מעריצי ביטלס נחרדו מהחידוש הזה וגם אני אגב חושבת שהיא קצת הרגה את השיר. ** בקשר לריאנה עצמה- זה כבר עניין של טעם. אני למשל לא חושבת שהיא הדבר הכי כשרוני שנחת פה בשנים האחרונות. אני חושבת שהקול שלה בעל טון צורם ומאוד קשה לי לשמוע את השירים שלה. מעבר לזה אני באופן אישי מאוד לא אוהבת לשמוע זמרים\רות שאין להם קשר אישי למוזיקה שלהם- כלומר אין להם מעורבות מינימאלית בכתיבה\הפקה של המוזיקה וכמוזיקאית בעצמי זה מאוד חשוב לי להרגיש את האומן באמת במוזיקה שהוא עושה אז מהבחינה הזו היא לא מעורבת במוזיקה. וכן אני אוהבת זמרות מעבר למדונה- נטלי אימברוגליה, טורי איימוס, פי ג'יי הארווי , קיי טי טנסטול המוכשרת. בואו ניתן לחופש הדיבור לשלוט פה בפורום מבלי לגלוש לפסים לא יפים. לכל אחד יש טעם שונה וזה אחלה :) חפרתי קצת...אבל אני מקווה שהעברתי את הנקודה שלי.

X Offender

New member
../images/Emo45.gifמובן ומקובל

מסכים עם כל מה שאמרת ואני בדיוק איתך בעמדה הזאת שגם אני לא מתחבר ל"מבצעים" שקוראים לעצמים אמנים

למעלה