לא כל כך מדוייק , נורא קל לזלז מהצד ....
קודם כל , ההופעה הזו רחוקה מלהיות צזעזעת - תסלחו לי . הופעה מדליקה זורמת , סוג של מחווה כמובן לאחת וליחידה מדונה . אי אפשר להתייחס לכל דבר בהשוואה למדונה , כי כל דבר בהשוואה למדונה מבחינ בימתית מתגמד . אבל ההופעה הזו מדליקה , נחמדה ביותר , אחלה כריאוגרפיה , מבויימת יפה וביצוע לא רע בכלל של ריהאנה . לגבי ריהאנה אני מסכים הקול שלה מעולם לא עשה לי את זה , אבל מפה ועד ללומר שאין בה כלום זה זה רחוק והגזמה פראית , עובדה שהיא מנהלת קריירה של זמרת סולו לא רעה בכלל כבר מספר שנים . עולם המוסיקה בימנו מאוד קשה , מאורת נחשים , ולא קל להצליח ולהתבלט , אני מתאר לעצמי שיש לריאנה כח השרדות ואמונה בעצמה , היא מביאה שירים לא רעים בכלל עם הפקות מדליקות , יש לה לא מספר קליפים מדליקים ומבוימים יפה , כזמרת פופ / סול / מוסיקה שחורה , היא עושה עבודה לא רעה בכלל . אני חושב שלזלז מהצד ולומר על כל אחת היא מזעזעת זה נורא קל , מה אנחנו בדיוק עושים ? יושבים מאחורי מסך ובקלות כזו כותבים את המילים האלו בעוד אחרים עומלים קשים ועובדים קשה מוציאים שיר אחרי שיר , קליפ אחרי קליפ , להמשיך ולהצליח להתבסס ולבלוט בתעשייה מהטורפת הזו , מגיע לה המון קרדיט על האמונה והנחישות , עובדה שהיא מצליחה והאלבום הקודם שלה היה סופר מצליח עם מספר לא מבוטל של להיטים וסינגלים מצליחים מאוד . אז כדאי לקחת דברים בפרופורציה , וללמוד קצת להעריך ולתת קרדיט . ריאנה בחרה לחלוק למדונה כבוד בשיר הזה והיא עשתה זאת יפה מאוד , בטח שלא מזעזע .