האם אתם צברנים

האם אתם צברנים../images/Emo35.gif

האם אתם לא זורקים כל מיני דברים שאתם לא צריכים כי אולי יום אחד תצטרכו אותם? האם אתם לא מבזבזים את הכסף שלכם כי אולי יום אחד תצטרכו הרבה כסף למשהו ואולי לא יהיה לכם מספיק?

דווידו

New member
דברים לא שימושייםאני לא שומר

וכסף..... הלואי שהיה לי ,גם להיום וגם לעתיד

לולי11111

New member
אין לי סנטימנטים לחפצים/בגדים ושות'

אני לא צוברת, מה שלא בשימוש יותר ממספר חודשים - עף בלי סנטימנטים או מחשבה מעמיקה. לגבי כסף? ובכן, כאן הבעיה שלי אני בזבזנית באופן מחריד. אני חוסכת ,לא מספיק. בשכר שאני מרויחה אני יכולה לחיות טוב ולחסוך כפול ממה שאני עושה היום....ואני לא אני חיה טוב. אפילו טוב מאד. לא מקמצת או חושבת פעמיים כשבא לי משהו (בכ"ז בגבולות הקיים,כי גם כשיש זה יחסי) אז יהיו מי שיגידו...תחשבי על ימים קשים שעלולים להגיע = אמת. ויהיו מי שיגידו....לחיות את היום , מי יודע מה יקרה איתך מחר = אמת. מדלגת בין שני האמיתות הללו (יותר בכיוון של האמת השניה). טוב או לא....לא מתעכבת לחשוב על זה הרבה. ושרק ימשיך להיות טוב- אמן.

nizanm

New member
יש לי סנטימנטים חסרי פשרות לשטחים פנויים!

כל דבר מיותר - עף
כמה שיותר רחוק. אם חפץ אולי אצטרך - גם כן לאותו מסלול חד סטרי! תמיד שמח לשלם את מחיר הזריקה קודם הזמן. וכסף מיותר? מה אמרת? חזרי שנית!
הלו !

טוהר T

New member
אהמממממממממ ../images/Emo8.gif

את מכאיבית לי ביבלת לוליטה
מעדיפה לא לצבור, אבל לפעמים הסנטימנטים גוברים עלי.........
כסף? חחחחחחחחחח הייתי אומרת שבימנו אנו, קצת קשה לצבור אותו.

שאלת המיליון

מה להוציא מחיי? חפצים בגדים או אולי אנשים, שסיימו את תפקידם בחיי? לא אוהבת עומס, לא על הריצפה ולא על הקירות לא במגירות ולא בארונות, איך אומר הפסוק? ישן בפניי חדש תוציאו, אוהבת לחדש ואת הישן מוסרת, תמיד יש אנשים שהישן שלי הוא חדש עבורם, בנוגע לכסף, חיה טוב מאד אך תמיד בגבול האפשרויות שלי, לא מתפרעת ולא משתגעת,לא מתחרה עם אף אחד, אני מחליטה על גבולותיי ומגמישה אותם בהתאם לצרכיי , בריאות וכייף לכולם, אמן

מענין שאף גבר לא התייחס לשאלה הזו...../images/Emo150.gif

כי דווקא לדעתי הם יותר צברנים מאיתנו. מוצאים איזה בורג, לא זורקים. אולי יצטרכו אותו בעוד שנתיים. מוצאים חתיכת עץ...שומרים. פעם יבנו סוכה...
אבל כל הזמן מאשימים אותנו שיש לנו יותר מידי תיקים יותר מידי נעליי, המון בגדים, המון כלי מטבח וכו'... מענין מאד

yoelth

New member
אז הנה אחד שמצטרף לפורום ומתייחס לשאלה

קודם כל שלום לכולם, אני יואל ממודיעין. בנושאים מסויימים אני "אוגר" כמעט כפייתי - ספרים למשל, ממש כואב לי הלב להיפרד מהם, וכך הכמויות הולכות וגדלות לאורך שנים. שומר ספרים עוד מתקופת האוניברסיטה. ממש מחלה. דיסקים - גםכן אספן לא קטן. פעם הייתי גם חולה "עטים" אבל המחלה חלפה כלא היתה. ביגוד - מחזיק כמות גדולה מדי ללא ספק. אבל פעם בכמה זמן עורך מיון ומעביר...

דווידו

New member
לוליטה עכשיו העלבת אותי

ארבע שנים את מכירה אותי ראית אותי די הרבה פעמים ועדיין לא יודעת שאני גבר?

יוליקה

Member
מנהל
יואל ברוך הבא. גם אני כמוך

ספרים? אף פעם לא זורקת וגם לא מוסרת יש לי ספריה ענקית בבית והלוואי שיהיו יותר. יש לי את כל התקליטים המקוריים מאז שהייתי בת 15 וקניתי תקליטים לפטפון החדש שקנו לי. קלטות טייפ ו.... מכתבים שקיבלתי מאז היותי ילדה.... רוצה לראות דוגמא? מכתב אהבה שקיבלתי מבן כיתתי בכיתה ח':

yoelth

New member
מזכרת נהדרת. והשאלה המתבקשת היא...

האם הוא הגיע ב- 25.1.63 בשעה 7:45 או שהוא ממש אכזב אותך ו...הגיע ב- 7:48?

יוליקה

Member
מנהל
הגיע גם הגיע - היינו הזוג הראשון בשכבה

נפרדנו כשהכרתי את בעלי......

U איזה מרגש../images/Emo99.gif

לי יש עוד שאלות. לא רק אם הגיע. אלא האם את יודעת מה קורה איתו היום? נורא מענין. אני עכשיו בקטע של מפגשים עם חברי מהיסודי וזה עשה לי המון להתחבר אליהם שוב ולדעת מה עבר ועובר על כל אחד מהם אחרי ארבעה עשורים. ספרי מה עוד את יודעת.

נ.ב. ברוך הבא יואל../images/Emo140.gifוסליחה דווידו

אבל היית הגבר היחיד שהגיב. לכן יצאתי בקריאה ליתר הגברים.

יוליקה

Member
מנהל
לאחרונה ראיתי אותו לפני 11 שנה

היה לנו מפגש של החבר'ה מנעורינו לקראת מלאת לנו 50 שנה. מעבר לזה, יש כמה חברות מהכיתה שלנו ומהמקבילה שאנו שומרות על קשר וניפגשות אחת לשנתיים. עם חברתי הטובה ביותר מהכיתה לא נותק הקשר אף פעם.

נווווו... מצליח? נראה טוב??? איך אשתו??

הפרטים העסיסיים
שנבין ושהוא יבין שהוא הפסיד.....

יוליקה

Member
מנהל
הוא היה ונישאר חתיך מהמם

כשהיה ילד היה לו שיער שחור ועיניים ירוקות שבלטו למרחקים בפנים שזופות - עם שפתיים בשרניות שמזמזינות נשיקה.... (מספיק עסיסי???) כשפגשתי אותו...שערו האפיר, אבל אצל גברים זה רק מגביר את הסקסיות - אני מתה על גברים עם שיער מאפיר - ראו ריצ'ארד גיר.... עיניין נשארו יפות כשהיו... הוא נשוי באושר עם אישה נחמדה ויש להם 2 בנות... אני מניחה שהוא כבר סב גאה... הוא אגב היה בן יחיד להוריו, לכן משפחה גדולה וענפה היא ודאי בראש מעייניו. הם גרים בגבעת שמואל (לא דתיים). לי יש שלושה ילדים (2 בנות ובן באמצע) אני סבתא לנכדה אחת, נגה ואנחנו גרים בכיף בגלבוע.

עכשיו זה באמת נהיה מענין../images/Emo22.gif

נשמע טוב ששניכם הצלחתם ויש לכם חיים טובים ושתמיד יישאר ככה. גם אצלנו החתיך של הכיתה עדיין חתיך הורס אבל עם פחות שערות בראש. לא הרבה פחות. החתיכה של הכיתה היא פשוט מהממת
והיתה לנו הפתעה. אחד החנונים
הפך להיות ממש גבר חתיך חכם וחברותי
יש סיפורים מענינים. 40 שנה זה פרק זמן שאפשר באמת לצבור סיפורים.

קשוב1

New member
כן לוליק

אעיד על עצמי - כנושא הדגל של גברים רבים - אני צובר "פריטים" העשויים לסייע לי בתיקון של תקלה כל שהיא בבית (חשמל, אינסטלציה וכו'). אז מה אם אעשה שימוש באותו בורג רק עוד שנתיים-שלוש ? זה עדיף על תשלום לבעל מקצוע, במחיר של אלף ברגים... או יותר. ובאשר לכמויות התיקים/נעליים/בגדים, מה הקשר ? תקנו ותהנו

shaked462

New member
אני צברנית של בגדים ושמעטס, קשה לי להתפטר

מדברים, גם אם הם מצאו עצמם בשקית הם ישהו עוד חודשים טובים בבגג' של האוטו עד שימאס לי ועד שמהם לא ישאר מאומה והם יהיו מטונפים ואז הם ילכו לפח, לא לפני שאבדוק היטב אם אפשר להמשיך ללבוש עוד ועוד את הבגד, אין דבר כזה נמאס לי מבגד מסויים, תגידו זה נורמלי? למה לא לזרוק ולהתחדש? זה כנראה תוצאה של שנים עברו שהיו קשות מאוד עבורי מבחינה כלכלית.

למעלה