האם אתם צבועים?

באמת חשבת שהאינטרנט שלו מסונן?

הוא כמו כולם. אולי כלפי חוץ נראה חרדי, אולי מתיימר להיות חרדי צדיק שמחזיר בתשובה אנשים. אבל בפועל... אתה רואה בעצמך

כן

כי אם הוא בא להטיף לנו מוסר שאנחנו צבועים לא יכול להיות שהוא צבוע... אז אחרי שהוא התחיל עם ה"רוב הרבנים לא אוסרים אינטרנט לא מסונן"
כדי שכאילו נאמין שהוא גולש רק במסונן, רציתי לראות אם אצליח להוציא ממנו הודאה שהוא אכן גולד בלא מסונן, ושוב הוכחתי שהוא צבוע!

אני מאוד מקווה שאתה לא רומז

שלהאמין לתיאוריה שכופרת בבריאה כפי שהיא כתובה בבראשית אין משמעותה כפירה. זה כאילו שתגיד לי שחרדי שכופר בתחיית המתים (או מאמין לתיאוריה שכופרת בה) הוא לא כופר. נו באמת... *אני מכיר את הרעיון של שילוב בריאה ואבולוציה, כאילו שהאלוהים עזרו לאבולוציה. פעם ראשונה ששמעתי זאת היה מאת הרהצ שמואל בוטח... מה שבטוח, שאם מישהו מאמין לזה, ועדיין מלמד את הילדים שלו שזמן הבריאה היה שישה ימים (השביעי לא נחשב כי האלוהים נחו ביום השביעי, והם עדיין נחים עד היום הזה) "כפשוטו" הוא הצבוע האמיתי

אתה צבוע!

הרבנים אסרו אינטרנט ואתה נכנס לכאן בלי סוף או שאתה שומע ל*כל* מה שהרבנים אומרים או שאתה מסכים שהאבולוציה בראה את אלוהים, אין באמצע!!!!!!

barakkil

New member
האם אתה מבקר המדינה?

מכל הדברים שאמרת משתמע רק דבר אחד : אתה בנאדם אפלורלרסט ברמות קשות! יש לך יותר מדי דברים שאתה לא אוהב אצל דברים אחרים. כל מי שלא חי כמוך הוא בחזקת אדם שחי לא טוב בין אם הוא חרדי/דתי/חילוני/דתל"ש אז בחייאת איש , חיה ותן לחיות , אותי לא מעניין מה אתה עושה עם החיים הפרטיים שלך אז בבקשה ממך אל תדחוף את הרצונות שלך ואת החיים שלך בפנים שלי נ.ב : מי אתה שתקרא לי צבוע ? אני משער שאתה בכלל לא מכיר את האנשים שכותבים פה שלא דרך מסך המחשב שלך , אז אנא ממך את תקפוץ ותעצבן אותי עם סגנון הכתיבה האגרסיבי שלך , מה שטוב לך לא טוב לי כולנו פה היינו דתיים ואנחנו לא רוצים לחזור לדת מהסיבה הפשוטה שבעיניינו אלוהים חי יחד עם חדי הקרן בעולם האגדות

מזכיר לי -

כל מיני אנשים מוגבלים ש"חושבים" שהם איינשטיין ומה שלא תרצה שמבחינתם אתה פשוט דפוק אם אתה לא חושב כמותם, שמנסים לשכנע ולהסביר לך, תשמע כמה חשובה הדת, אלוהים מנסה אותך, היצר הרע מושך אותך. "אני אומר לך את זה כי אני אוהב אותך" חחחח (אם אתה אוהב אותי אתה יכול לתת לי אלף שקל? טוב, חשבתי לרגע....) לפעמים אתה פוגש אנשים שלהגיד עליהם שנפלו מהירח זה עוד מחמאה ... אם זה אנשים שאני עובד איתם לא נעים לצחוק להם בפנים, אבל בלב: חחחח, אני יזמין לך אינסטלטור לשחרר סתימה? או, כשאלהים חילק שכל היית בשירותים?...

מה אתה אומר על זה שנתחיל להציף אותך

בכל מיני בקשות ושכנועים שתאמין במפלצת הספגטי המעופפת. אני באמת אוהב אותך, ודואג לך, אבל אני מאמין בכל ליבי שגם אם טוב לך עכשיו בחופש מהדת האמיתית הפסטפרית (PASTAFARIAN) בסופו של דבר אני לא רוצה שתסבול, אני רוצה שיהיה לך יותר טוב כי זה הרי כל מה שהספגטי הקדושה רוצה. זה כמו מישהו שקפץ מהגג ויש לך רשת לתפוס אותו. אני מנסה לפרוס את הרשת הזו אבל משומה אתה מתחמק ממנה... (אגב, אם אתה אומר כן, אני אסכים לעסקת טיעון של אני לא מציל אותך ואתה לא מציל אותי ואז נתקזז. מה אתה אומר? עסק שווה, לא?)

א.ב.ג.ד. יהדות היקר

אני לא יכולה לדבר בשם כולם, אבל אני לא חושבת שאנחנו אנטי יהדות. אנחנו יותר אנטי כפייה דתית מאשר אנטי יהדות. זכותינו לקחת מה שנראה לנו מאיפה שבא לנו, ומי אתה שתגיד לנו איך לנהוג? לך תטיף מוסר לאנשים חרדים שהולכים ומתנהגים כמו בהמות במקום לנהוג על פי המשפט "דרך ארץ קדמה לתורה" או "ואהבת לרעך כמוך" הרי אם הם לוקחים מהתורה רק מה שנראה להם, על פי מה שאתה אומר, זו צביעות לא? אז קדימה, לך תטיף מוסר לאחרים.

קטנטונט

New member
אני האמת לא חוגגת את החג בכלל...

וכשהדליקו אתמול את החנוכיה, בלימודים אני לא הייתי. באתי רק כשהם סיימו את החגיגה, וגם כן,ישר כיביתי להם את הנרות ("מטעמי בטיחות"...)

קטנטונט

New member
מה זה החג הזה? שווה לחגוג אותו?

והאמת שהכריסמס קצץ קורץ לי... הוא טוען שאם את הסילבסטר (ימח שימו חחחח) אני חוגגת אז למה אותו אני מקפחת... תכל'ס,צודק!

יול זה המקור לכריסמס.

זה חג שהיה נחגג במסורות פגאניות, בעיקר אלו של סקנדינביה. זה יוצא ביום הכי קצר בשנה ומציין את החזרה של האור לעולם- מכאן הימים הולכים ומתארכים. הקטע עם העץ בחג המולד לקוח מיול, העץ הוא ירוק עד ועליו תולים מיניאטורות של משאלות שרוצים להשיג בשנה הקרובה.. האורות המנצנצים נועדו "לקרוא" לאור לשוב אל העולם וכו'. קיצר, חג חביב

מה לעשות, אבל האיש צודק...

עקב ריבוי הדתות והמנהגים, החלטתי באופן נחרץ כי עלי לחגוג את כל הדתות והחגים, לנהוג לפי כל המנהגים והדעות, לאכול את כל סוגי המאכלים ולדעת- כי אין עוד מלבדו!!! (או מלבדם. תלוי את מי שואלים...).
אי לכך, וכמאמר הרבי הצדיק מפה ושם שליט״א: ״יש לי יום יום חג. יש לי חג יום יום״, וכמובן בספרים הקדושים חלית״א: ״אכול ושתה- כי מחר עוד חג״. ופה תראו הסבר על הסיבות שהביאוני להמיר את דתי לכל דת אפשרית: http://www.youtube.com/watch?v=iUy-ppqKE0k

לא נכון!!!!!!!

זה כולם מאמינים באותו אל, הם פשוט קוראים לו בשמות שונים. העובדה שאל אחד מצווה על מאמיניו להרוג
את אלה שמאמינים לאותו אל רק עם שם אחר לא סותר את זה שהם מאמינים באותו אל
העובדה שהמאפיינים של האלים שהם מאמינים בהם שונים כל כך מהותית גם לא סותרת את זה שהם מאמינים באותו אל, בכלל, העובדה שחבד זה כפירה, ויש להם בעיה עם אחד משלושה עשר עיקרי האמונה לא אומר שליטפאקס מאמינים לאל אחר מאשר הלובאוויטשערס.....
על זה נאמר הסתבך שמו.....

ולך, א א יהדות בע״מ מלכ״ר חרט״ט- בקשה אישית!!

Dear Missionary man, Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat. Sincerely, tired of hearing your religious guff

babylon_a1

New member
חג שמח

מה פירוש "יודעים לקחת" ? צריך להירשם אצלך קודם ? יש אנשים אנטי לגמרי שלא שומרים בכוונה שום דבר ויש כאלה שכן לוקחים בשנים האחרונות אני דווקא אוהב להפוך את החגים לחילונים מאשר לא לחגוג אותם בכלל לצורך הדוגמא מהנה יותר לאכול מצות שמורות יחד עם לחמניות בליל הסדר, מאשר רק לחמניות במסגרת סתם ארוחת ערב מעולם לא הרגשתי צורך לברר עם מישהו או משהו , אם ואיך לציין איזה מאורע שקשור לדת או תרבות כלשהי

כן, אנחנו צבועים

לא רק שאנחנו מדליקים חנוכיה בשביל היופי, בלי לכוון לשם יחוד קודשא בריך הוא, אנחנו מעזים אפילו לברור לנו מתוך עשרת הדיברות רק את מה שנוח לנו. אני למשל, לא רוצחת. סתם ככה מתוך נוחות. צבועים, אה? כבר אמרו פעם, מה שלא עושה הטבע, יעשה הצבע.

אתה הדוגמה לחרדי הקלאסי,

זה שלא קולט למה איש מלבדו אינו מבין אותו. זה שמנכס לעצמו את היהדות, התבונה, החכמה, החיים. הכל. תמשיכו ככה. תיחסך עבודה לטובים.

למעלה