האם אתם סופרים עד 10 לפני...

האם אתם סופרים עד 10 לפני...

ביומיים האחרונים תקפתי את ליאור בלי הפסקה כל מה שעשה או אמר התעצבנתי עליו (יכול להיות שאני לפני מחזור וזה גם חלק מהעניין) הוא מצידו לא כל כך מגיב, כי הוא לא מבין מה אני רוצה ממנו, ומצד שני לא רוצה לפתח ריב ואם תשאלו אותי על מה אני כועסת? אין לי מושג כל שנייה קופצת לנושא אחר, פעם הילדים, ואח"כ זוגיות, ואח"כ הבית יכול להיות שזו הדרך שלי לחפש תשומת לב ממנו? ואולי זה החופש שלא נגמר עם הילדים והבית לא יודעת ופתאום כשאני חושבת על זה עכשיו בשטח ובנפש רגועה אני בעצמי לא מבינה מה רציתי ממנו? חייבת לציין, אנחנו לא בריב, היחסים תקינים, רק אני מרגישה בפנים נחסוסה כזאת ואולי באמת צריך לספור עד 10 לפני שזורקים סתם משפטים? ואולי צריך לשתות כוס מים קרים (כמו ש"מחזיר" תמיד כותב לי)? מה דעתכם באדי

maybesure

New member
מצחיקונת../images/Emo13.gif

אם ליאור קורא את ההודעות שלך שיתחיל לשאת איתו בקבוק מי עדן צמוד! להגנתו.. אני סופרת עד 100, אבל כשבא להתפוצץ-זה פשוט קורה ליאור לפחות לא מגיב.. אבל אצלי הוא פשוט לקח את האוטו שלו ונסע, הלך להרגע בים. אחר כך כשהתקשרתי לראות שהוא חי (אחרי כמה שעות), הוא תיאר לי את השקיעה. אם אני הייתי נוטשת עמדת ריב ככה ומסתלקת לים זה רק היה מכעיס אותו יותר, אבל מבחינתי-עדיף לשנינו שהוא נסע אפילו שזה אקט של בריחה.

g u r a

New member
אני סופרת עד עשר

אחרי שהתפוצצתי,וצעקתי...
כשהפיוז נשרף- אין מי שיכבה אותו.

s h i r k u s h

New member
לדעתי...

אולי נכנסת למערבולת כזאת של החופש המעצבן שצריך להעסיק את הילדים ואין רגע אחד דל לנשום בלי "אמא מה עכשיו עושים", אולי את מצפה שהוא יתמוך בך ואת לא מקבלת את התמיכה, אולי את פשוט זקוקה להוציא קצת עצבים. עצה ממני: קחי לך יום חופשי, תשאירי את הילדים עם בעלך ותלכי ליום כיף עם חברה, או לפחות סתם לארוחת ערב וסרט לפנק את עצמך.

תשמעו מה קרה לי היום ../images/Emo46.gif

דווקא הבוס שיחרר בשעה אחת במקום בארבע, לקחתי את בת אחותי איתי לשנקין קנינו בגדים ישבנו במסעדה היה ממש כיף. חזרנו הביתה אחרי ארבע שעות והוא יושב בסלון מול הטלויזיה אחרי שעשה את כל המטלות שרשמתי לו בפתק לפני שיצאתי מהבית. אבל כלים הוא לא שטף ואני התחלתי לצעוק ללא הכר. הוא אומר לי אבל אמרת אתמול שאת לא אוהבת שאני שוטף כלים. ואני אה נכון.....

למעלה