האם אתם מתכננים?

האם אתם מתכננים?

בעקבות השרשור ששבן פתח בבוקר רוצה להעלות נושא כאוב האם אתם מתכרננים את ההוצאות שלכם ? הר לפני שהתחיל החודש יש הוצאות קבועות אז איך אתם מנהלים את החיים , מתחשבניןם הוצאות מול הכנסות או עובדים בשיטת כיסבוי אש, נוצר מינוס ואז מכסים אותו? זה מאד חשוב שיוצאים לפנסיה שאז ההכנסות קבועות ולא משתנות לרוב ההכנסה קטנה בצורה משמעותית ואז צריך לרדת ברמת החיים מעלה נושא לא קל בכלל מבקשת לדעת מה אתם חושבים על הנושא זה גם מודגש בגלל התוכנית "משפחה חורגת" שמתי לב שהוא מצליח לעזור ברגע שהוא שואל אז כמה אתם מכניסים האנשים ידעו וכמה וציאים לרוב האנשים טעו בעלו ההוצאות וזה מה שהביא אותם למצבים קשים ונרדשה עזרה חיצונית כדי להגיע לפלוס בחשבון

ש ר ה לה

New member
אנחו חייבים קודם כל להחליט אם אנחנו חוסכים בש

בשביל לחיות או שמא חיים בשביל לחסוך....!!! נראה לי נסיכה שאת בחרת בדרך השניה..., נסי כן לממש חופשה. הרי ניתן היום לחלק לתשלומים... נכון שאם מוציאים הוצאה חריגה, יש צורך אחר כך להתקמץ מעט במקומות אחרים.... אבל המחשבה מראש שכל הוצאה חורגת היא בלתי אפשרית ובכך למנוע מעצמנו "להזין" את הנשמה, היא מרשם בטוח להמתה איטית של הנשמה ובעקבותיה גם של הגוף... הכל זה ענין של סדר העדיפויות שלך

השיקול שלי הוא לאזן

שההוצאות שלי יהיו רמת ההכנסות שלי ויש הוצאות קבועות כגום אחזקת בית ותרופות ואם נשאר אז לקנות ספר לקטנה של אחי או יום הולדת של חברה או אחיין או האחיינית לא מוציאה הוצאות גדוךות מבלי לחשב איך זה ישפיע לכן ההוצאה של הטלפון או חשמל אין מה לעשות אבל פינוקים קונה רק אם יש לי מזומנים כסות את זה תביני שני הקצבאות שלי קטנות ואני לא עובדת וצריכה להחזיק בית עבור עצמי

ש ר ה לה

New member
אני מאוד הבנתי אותך... האם את הבנת אותי??

למה את צריכה לקנות ספר לאחיינית הקטנה או מתנה לחברה ולא לאפשר לעצמך קצת פינוק??? היא בטוח לא תרגיש בחסרונו של ספר (מטאפורה)... אני מאמינה בכנות שלאהוב את עצמנו ולא רק את זולתנו ולדעת לפרגן לעצמנו זה לא פחות חשוב מכל תרופה שהיא... נהפוכו. אדם שחי טוב עם עצמו ודואג לנשמה יותר, זה גם חלק של הבראת הגוף....(שנאמר:"נפש בריאה בגוף בריא") כלומר, הפחתה בצריכה של תרופות בגדול אני כמובן מאחלת לך סופ'ש נעים ושבת שלום...

כי אני נהנת לקרוא איתה ספר

ולקטנה יש רק דודה אחת והורים אין בוגרים אחרים שיפנקו אותה וזה אהבה ענקית והדדית זה ההנאה שלי לשבת ולשחק איתה , היא מחזירה המון אהבה היא ילדה מיוחדת בעיניי , הלוואי והיה לי יותר הייתי מפנקת אותה כפי שפנקתי את הגדולים יותר בשביל זה אני דודה וזה ההנאה היחידה שלי כיום

למעלה