האם אתם מרגישים שזה לא זה

rozench

New member
תגובה

זה בדיוק מה שאני מרגישה עכשיו אני נמצאת בקשר אם מישהו שמינוסים עולים על הפלוסים אבל הבכל זאת אני אוהבת אותו מאוד ונשארת איתו תסבירו למה?

ממשיכה מכוח ההתמדה ....

את חוששת לפגוע בו ... לכן את פוגעת בעצמך את חוששת משינוי חוששת ממה שהוא מייצג עבורך אל חשש ... עשי מה שטוב לך ואר אז תהיי מאושרת

monica23

New member
../images/Emo99.gifמנסיון

מנסיון שלי אישי, ברגע שיש מינוסיים רציניים ביחסים צריך לנתק ומיד! זה לא מוביל לכלום, ואסור לחשוב שעם הזמן הדברים ישתפרו , כי הם לא זה רק מחמיר... חוץ מזה אין יחסים מושלמים אבל אם המינוסים גוברים אין מה להשען על החיובי זה רק מחמיר וכואב יותר.....

butterflyk

New member
היזהרי מהפלוס הזה

חייתי ככה 6 שנים וכמעט והתחתנתי (עדיין מנסה להבין מה היה הפלוס אצלנו) והיום שנתיים אחרי אני הכי מאושרת בעולם ומודה לאלוהים שנתן בי את הבינה והכח - לקום וללכת. תהיי חזקה יותר מה- + היחיד הזה ואם זה לא זה אז זה פשוט לא!

אוללה..

כמה דפיקות הייתה בקשר ההוא.. טוב שהיא נסעה הרחק מכאן וחזרה.. הפתיעה שלא טילפנה אחרי.. אבל נגמר..

או מיי..

רק עכשיו שמתי לב שזה פורום בוגדים.. אני ממש לא שייך לכאן.. לא בוגד.. היא בגדה והיא צריכה לרשום כאן.. איפה את מסתתרת נביילס?

טושית18

New member
לא רק את כזו...

אנשים מבוהלים מלהיות לבד...ולפעמים ממתינים זמן רב למישהו.וזוגיות. ואז הם נתפסים על מי שיש-רק כדי לא להישאר לבד

ש ח ר ש

New member
האם אתם מרגישים שזה לא זה

זו לא רק את יש הרבה בקטע המסריח הזה עכשיו יצאתי מקשר של שנתיים וחצי עם אחד מלא דפיקויות ובמקום לשמוח אני יושבת בבית ומיללת למרות שבראש אני יודעת שזה הדבר הכי טוב אז לשאוב כוח ממי שרק אפשר ולזרוק את השק מינוסים ולהמשיך הלאה.

אני 7 שנים עם אחד כזה..

ולא יודעת למה אני נשארת!!! ניסיתי לעזוב וחזרתי שוב ושוב.למה אני לא מצליחה לצאת מהקשר הלא בריא הזה למה?????

למעלה