האם אתם מרגישים שזה לא זה

גלית333

New member
האם אתם מרגישים שזה לא זה

יודעים שאין לו מספיק ממה שאת זקוקה לו, בקיצור המינוסים שלו עולים על פלוס אחד ויחיד שמחבר ביניכם ועדיין משום מה זקוקה לקשר הדפוק הזה? והדפוק הזה עושה לך טוב... יש לירמי קפלן שיר כזה. זו רק אני כזו???

ChEaTeRs

New member
יש מיקרים...

שגם הבן זוג לא זה וגם המאהב מאכזב .. זה תלוי תני יותר פרטים

CyberWitch

New member
המאהב בהחלט איכזב

ומאכזב...אבל אני תמיד נותנת לו עוד הזדמנויות למרות שלא מגיע לו עד שימאס לי ובאמת זה ידעך

אם את עדיין צריכה את הקשר

אז כנראה שהפלוסים מספיק חזקים. כן, הייתי במצב כזה והמציאות עשתה את שלה. הקשר דעך לגמרי.

מסכימה לחלוטין עם המשפט הזה

לא חשוב מה הנתונים בעד ובנגד וכמה פלוסים ומינוסים ומאיזה חוסרים את מגיעה שכביכול מושכים אותך אל "הדפוק" הזה כמו שאמר ידידנו האופה אם את עדיין צריכהאת הקשר אז (בהתאם לצורך שלך התקופתי) יש שם מספיק פלוסים בשבילך וייתכן שבזמן אחר אותו קשר בדיוק, לא היה מתאים לך בכלל גם לטיימינג יש תפקיד גדול בבחירות שלנו...

kg9

New member
באנו בשביל הכייף והטוב ואם

אין אז לא חייבים זה העקרון פה פה לא צריך לסבול אפילו קצת

אור36

New member
../images/Emo4.gifממממממממממ

איין קשר ביין אנשים ללא פלוסים ופלוסייייים ברגע שסך הפשרה עולה,חוזרים הביתה.......... להתפשר יש לי מספיק

dandan33

New member
מאזניים

לפי השאלה , המאזניים באופסייד רציני. איך אומרת ורדה? תזרקי אותו . מינוסים זה רק בבנק.

y007007

Member
אפשר הבהרה??? אולי אני../images/Emo163.gif>

>"אם המינוסים שלו עולים על פלוס אחד"(המאהב) אז מחליפים...יש הרבה "דגים" בים שלנו, ואם זה הבעל זאת כבר סוגיה בעייתית ואם לא רוצים לפרק את החבילה... אזי, יש טעם בהגדלת הפלוסים ע"י שיחות גישור...תיאום ציפיות??? >>>אולי יצאתי
אבל זה מה שיש
קשה קשה

גלית333

New member
תודה על התשובות וגם

אפילו עזרתם לי לחשוב. ובא לי לשתף אתכם במחשבה גדולה שבאה עכשיו, אני מסתכלת סביבי לא חסר לי כלום בבית, אני אוהבת את בעלי מאוד מאוד מאוד, מה אני עושה פה בכלל? ואיך הגעתי לפה? ואולי היה לי נוח עם הדפוק ההוא כי ידעתי שאני לא רוצה באמת מישהו רציני מלבד בעלי....... ובטקס חגיגי זה אני נפרדת מכם ומהעולם הבוגדני שהוא מרגש ללא ספק והביא אותי לעולמות קסומים אבל לא שווים לי, עצמי עם עצמי. לסיכום משהו היה חסר לי ולא היה חסר לי כלום. לא שופטת אף אחד, תהנו לכם בכייף ומחזיקה לכם אצבעות.. ביי חייבת לצאת לעבודה.

dalida3

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif.... כך כנראה לומדים

להעריך את מה שיש בבית
קחי את הנייד,שלחי לבעלך SMS ותכתבי לו שאת אוהבת אותו

אור36

New member
בהצלחה לך בדרך../images/Emo140.gif

וכמו שאני "מכיר" את המטרייה עוד נשוב וניפגש....... אייך אמר מאיר אריאל "מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה"

את זקוקה לקשר ... לא לו

כל הקשרים האלה מתחילים וסופם להיסתיים במוקדם או במאוחר. אין שום טעם למשוך הלאה בגלל יתרון אחד או שניים. אם המאזן הכללי שלישי מפסיקים את הקשר וממשיכים הלאה ... יש חיים אחרי כל קשר ... תאמינו לי צודקת שאת זקוקה לקשר ... אבל את לא זקוקה לשותף הנוכחי ... תבדילי והפנימי

מסכימה מאוד עם המדליק

לי היה קשר שנמשך כמעט 10 שנים, שהלך ודעך לו מתוך שגרה, בעיקר בשל חוסר הסערה והריגוש שהם אלו שמחיים את הקשר. מאידך, היה לי את הקשר הזה שחשבתי שהוא הסערה הבאה שלי(ובכלל לא משנה שהוא זרק אותי קודם
) החסרונות שלו כה רבים, שאני בטוחה שבסופו של דבר הייתי מעדיפה לסיים עם זה. |ובכלל, הקשר האסור הזה נוצר כדי לגרום לנו אושר, אז לעשות משהו שמאמלל אותנו(ועוד בסיכון) ?

מה שלא גורם אושר ... שלא יהיה בכלל

החיים הם מלאי פשרות אבל בקשרים האסורים אין פשרות רוצה את הטוב ביותר ... או בכלל לא

למעלה