האם אתם מפלרטטים

האם אתם מפלרטטים

בכדי להכיר מישהו ליצור איזשהו הכרות רומנטית/סקסית או אתם פשוט מפלרטטים כי זה האופי שלכם ללא שום מטרה או רצון/רווח אני קלטתי הים שאני פלרטטנית בלידה ואני עושה את כל הזמן ... ובגלל זה גם צתחילים איתי הרבה , כי אני גם מחייכת ולא סנובית ואני ישרה מתחילה להכנס לשיחות בלי בעיה , בהכי פתוח וישיר היום למשל ישבתי 1/2 שעה בקיוסק בן עובדת אחות של גיסתי ומשום מה נהיתי חלק מהקיוסק אנשים קונים משלמים לאחות של הגיסה ומחייכים אליי ואני מפלרטטת השוס היה שפלרטטתי עם בחור דוס צעיר וחייכן שקנה שתייה וחייך כי בדיוק שרתי וחייך לעברי ואני כאילו כמו פגרת אומרת לו (_יעני עונה לו "בשפה שלו) חייבים להיות בשמחה הוא יצא מבסוט מהקיוסק גם קשקשתי עם 2 בחורות אודות דיאטה - אלא מה ועם איזה הומלס ועם איזה עלם חמודות בן 24 רצוי לציין שאם אף 1 לא היתי יוצאת אבל כייף לי לקשקש עם אנשים ולהכיר אנשים חדשים ובכלל אני פלרטטנית מלידה ואני לא תמיד עושה זאת עמ"נ שיצא לי מזה דייט אם כי גם אם זה בשביל האופציה הראשונה אז זה גם עובד והולך לי טוב הפלרטטנות הזן, החיוך ההומור שלי גורם לשיח טובה והחלפת טלפונים אם כי היום בקיוסק לא זה היה הדבר ליל מנוחה ושנה טובה נפלאה ומדהימההההה

M a x i1

New member
איפה פה השאלה? ../images/Emo13.gif

זה מעולה, כמה שאני מקנאה בך, את לא יודעת... דידי, אני כזו ביישנית... בחיים שלי לא זכור לי שהתחלתי שיחה עם איזה מישו -את קוראת לזה לפלרטט, נו אז בכלל... אני כזו ביישנית... אני מחזיק מבנות שעושות את הצעד הראשון ובכלל...זה כייף לראות את זה! את זה לא הכנסת לשאלה שלך!

השאלה ב-2 השורות הראשונות

האם אתם מפלרטטים כי אתם רוצים בתת מודע או במודע דייט ..?. או מפלרטטים כי אתם כאלו באופי (כמוני לדוגמא...) ומבלי לצפות לדייט הרי לא ממש רציתי דייט עם הדוס אבל היה כייף להגיד לו יצאיה פגרת " חייבים להיות בשמחה" של רבי נמחמן מברסלב - ברומא תהיי רומאי

לבילוים מחוץ לנט

עובדת הרבה כי לקחתי ים של כסף ומפרעות מהבוס אז חייבת להביע רצינות ומחויבות לעבודה מבלה הרבה עם חברים ,(חברות /ידידים) אז אתה יודע פחות באינטרנט אבל בסופו של יום כמכורה אמיתית חייבת לבדוק לשלומכם ממני הפלרטטנית חחחח

© RoNa

New member
../images/Emo6.gif את בסדר..

בעקרון אני גם מאוד חייכנית ופתוחה בשיחות - אבל אישית אני לא טיפוס פלרטטן, בטח שלא סתם כך. בדרך כלל שיש מישהו שמוצא חן, זה בדיוק ההיפך. המילים נתקעות

shelly1975

New member
לרוב אני מפלרטטת כשבא לי

להכיר ת'בחור שמולי למטרות רומנטיות ו/או מיניות

passioneta

New member
לי יש בעיה: אני

מפלרטטת בקלות עם מי שלא מענין אותי אבל אם מישהו מוצא חן בעיני אני נהית גרועה בזה...

מפלרטטת

אבל לא ברצינות בד"כ אם אני מפלרטטת זה כי בא לי להשתעשע או כי בא לי להרגיש סבבה עם עצמי ולקבל ליטופים לאגו או שבא לי לגרום לשני להרגיש סבבה עם עצמו ולקבל ליטופים לאגו או אם יש לי מטרה (העבודה שלי מלאה ב"טובות" ואין שחור ולבן, ופלירט המון פעמים עוזר, ברמות שאם אני צריכה משהו חריג ואני מתקשרת לחברה מסויימת ועונה לי פקידה, אני מסוגלת לנתק ולחכות שיענה לי פקיד..כן כן, ככה זה בחיים) אם זה מישהו שבאמת מעניין אותי , אני לא ממש אפלרטט, כי פלירט זה לא משהו שאני אוהבת ברצינות, זה נראה לי משחק מידי...וזה מטעה כי אף פעם לא מבינים מה המטרה ומה הסיבה ואם זה בכלל אמיתי או שזה סתם הוודקה שעלתה לראש...

תלוי בכמות האלכוהות ששתיתי באותו

ערב. בד"כ לא מפלרטטת. אני ישירה, אם אני רוצה מישהו לכל מטרה שהיא, אני אגיד ישירות! פלרטוט הוא בזבוז זמן מבחינתי.

דרורk

New member
כל החיים פלרטוט....

עד שמוצאים את האחת והיחידה....ולהפך... ואז מתחילים להנות באמת ובתמים... האהבה מתחילה בפלרטוט...

דרורk

New member
גם הבגידה.. ../images/Emo13.gif

רק שבבגידה התוצאות בלתי ידועות מראש...או יותר נכון התוצאות הרות אסון...

גם באהבה

כלום לא ידוע מראש בכלל, חוץ מטלנובלות שתמיד הטובים מנצחים והרעים מפסידים :) כלום לא ידוע מראש...

דרורk

New member
טלנובלות הרסו הרבה דברים...

אבל בעיקר הרסו את תום האהבה...וחבל...

טלנובלות הרסו את תום האהבה?

איך הגעת לזה? טלנובלות זה דבילי לחלוטין, ויש הרבה דברים בטלויזיה ובתקשורת ובאינטרנט ובכלל באוויר שהרסו חלק נכבד מתום האהבה, דווקא טלנובלות זה לא אחד מהם לדעתי..אפילו ההיפך. אני חושבת שאחת הסיבות שכל כך הרבה אנשים מתמכרים לסדרות האלו, היא בגלל שבדרך כלל מדובר שם על אנשים פשוטים שרק רוצים אהבה...וזה משהו שכיף להזדהות איתו..

למעלה