האם אתם מסכימים?

• פותח הנושא atcbl
  • פורסם בתאריך

atcbl

New member
האם אתם מסכימים?

כדי לשנות בעצמכם דברים פיזיים אתם צריכים קודם לשנות דברים מנטליים.

kuponkup

New member
השינויי מתחיל מלמטה דווקא אבל

שינויי אמיתי חייב שיתרחש בשני הצצדדים גם מן העשיה וגם מן חשיבה שינויי עמדה גופנית משנה מצצב נפשי שינויי חשיבה יביא לשינויי גופני מעשי רואים זאת אצל ילד כדי ללמוד לקרוא הוא חייב אותיות והוא לומד לכתוב אותן כקו על הנייר ואז י ש אות ויש אותיות ויש הברות ויש מילה ויש שראיה ויש תובנה היפך יש חשיבה יש תובנה יש שינויי רתון יש גיוס כוחות נפש ויש עשיה מה קודם למה ? שווה דיון שאלת הביתה והתרנגלת והשאלה הפסיכו פיסית בכלל למעשה אין אלה שיני הפכים שהם דבר אחד כי לכל מצב מופשט נפשי מנטלי שי ביטויי עמדה גופנית שרירית משמה שאין אלה דברים שונים ומה קודם למה הם בו זמניים ולכן שינויי הוא שלם וטוטאלי או שאין שינויי כל ל וזוהיא רק אשלית המנטלי יש להעמיק שלך ש מ

kuponkup

New member
זו בדיוק האשליה הפיצול המנטלי אתה

טוען שצריך להיות קודם מודע ואני טוען שאין קודם ואחרי זה סוד הקסם ברגע שאצה טוען קודם אתה בעצם כבר העיכוב הוא המחשבה שיש קודם ואחרי זו בעצם האשליה של הפיצול לכארוה שהמינד יוצר בין גוף לנפש ומה לעשות שככל שאנו מתקדמים במחקר הנפשי והגופני אחד הם מצב נפשי הוא עמדה גופנית!!! אתה בעצם נוגע בליבה של השאלה הנקראת תודעה המזרח למשל זו כל העניין שרוצים להשתחרר ממנו הם טוענים שהאני והתודעה הם אשליה של המינד המימד המנטלי שיוצר את תחושת האני ותחושת הסבל בקיצור הגעת לשה שאלה שאלת התודעה שלך שמ

אני לא חושבת כמוך:

ההבנה צריכה להיות קודמת לעשיה, לכן שינוי מנטלי קודם לשינוי פיזי: לדוגמא: ילדה מחליטה לרזת (מאוד נפוץ) קודם היא עושה שינוי פנימי- היא מבינה שהיא כבדת משקל/ שהיא לא רזה מספיר לדעתה, אחרי זה היא עושה חשבון נפש עם עצמה ושוקלת את היתרונות של דיאטה מול החסרונות. רק אחרי תהליך פנימי זה היא מחליטה. אם אדם מחליט להשטנות, שוהי קודם כל החלטה פנימים (אני אהייה יותר נחמד) ואחרי זה הוא מבצע את החלטתו (מתנהג בצורה נחמדה). אבל השינוי הרוחני לא תמיד מוליד שינויים פיזיים. לדוגמא אדם מבין שהוא רוצה להיות נחמד, אבל בגלל טיבעו הוא לא מצליחה להיות נחמד. אמנם, אני מאמינה שאם יש לך סיבה מספיק גדולה לשינוי (אני רוצה להיות נחמד כי אני אוהב את כל בני האדם או משהו בסיגנון) אז יש לך גם את הדרך..

אבל הוא דיי צודק

אם הבנתי נכון כי הוא אומר שעצם זה שאת מודעת כלומר מחליטה מנטלית עסית כבר את הסויצ´ עצם ההחלטה ליפני היסום היא גם משהו

Alicen22

New member
הפנים והגוף

אומרים הרבה על הבן אדם מבחינה מנטלית והאופי שלו אין אחד בלי השני אם משנים את הצורה הפיזית, המנטליות משתנה מאליה אם משנים את דברים מנטלים, רוצים לשנות את הצורות הפיזיות המותאמות זו דעתי

Alicen22

New member
כל זאת כמובן

שהבן אדם מודע לעצמו ומודע לקשר שבין הגוף והנפש שלו

atcbl

New member
דעתך לא נראת לי...

אם בן אדם ישתנה מנטלית ע"י חיצוניות(כלומר שינוי פיזי) זה לא שינוי אמיתי. מנטליות חייבת להשתנות לפני השינוי הפיזי. תתארי לעצמך שאדם מסוים יתלבש יפה וזה יצור לו ביטחון עצמי , זה יכול ליהיות אבל זה לא אמיתי.

m u s h ON

New member
לא להיתקע בפנים הרבה זמן

זה היתרון בבני אדם שיש חשיבה ותכנון לפני מעשה שניהם דבר אחד שיכים אחד לשני בילתי אפשרי לעשות בלי לחשוב כי אז אתה לא עושה שינוי שאתה בוחר.אפשרי לחשוב ולא לעשות אבל אז את לא עושה. סטלין אמר -בן אדם שעושה בלי לחשוב הוא בן אדם עיוור .בן אדם שרק חושב אורתית ולא עושה זה גרוע יותר כי אז זה בן אדם מת. לפי דעתי אין פה מה קודם למה,בשבילינו [בני אדם] עשיה וחשיבה זה אחד בשביל לעשות צריך לחשוב בשביל לחשוב צריך לעשות . שתינוק נולד נראה לי שמה שמגרה אותו לחשוב זה העולם הפיזי המראות התחושות ריחות ככה שהחשיבה היא אחת עם מה שמחוץ לראש או משהו כזה

למעלה