האם אתם מכירים...

נטלי ב

New member
האם אתם מכירים...

את האתר הבא: Spells And Magic אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים עליו, והאם הוא באמת רציני (האתר וגם את זה שבנה אותו..) תודה יאללה ביי

morning star

New member
לפני שכולם פה מתנפלים,

לפני שהדי הצחוק של חלק נכבד מחברי הפורום ולפני שג´סטין שולף את נעליים מהארון - האתר שהזכרת מוכר לרובנו, וחלקנו מכירים אותו די טוב. מה אני חושב עליו? הוא גרוע. הוא משתמש במוטיבים מסרטים (כמו STIFF AS A FEATHER, LIGHT AS A BOARD... כן, העיוות מכוון. פעם אחרונה שבדקתי, אני לא גר בהוליווד). יש דברים נכונים שם, אך חבל על הזמן לחפש אותם, והם בודאי דברים כאלה שלא שווים את החיפוש המפרך. הכי מצחיק אותי זה ה"פורטל" שלו לחוויה חוץ גופית. אני מקווה שמי שינסה להשתמש בזה יצלם את עצמו בוידאו וישלח לפיספוסים. החומר באתרו הוא חומר ממוחזר, חומר שנלקח מאתרים וספרים והוצא מהקשרו - והכל בשביל פופולריות. שלך הנווד

The Wraith

New member
רק להוסיף..

שאותו פוזוזו, הוא זה שמתאמן עם אוריון, שטניסטית, אני ממש לא מבין את שניהם. השטניסטית הנ"ל היא גותית, או מתיימרת להיות, וגותיזם זה זרם, ואנחנו לא אמורים להשתייך לזרמים כי זה חוסם את ביטוי האינדבדואליזם שלנו.

morning star

New member
זרם של מה?

גותיזם הוא לא זרם. פעם הוא היה סגנון אמנות, וכיום זו אופנה. ואתה עצמך ציינת שלה-ויי גילח את ראשו, כמנהג המאגים (משום מה, לא נתקלתי במנהג שכזה) - זה לא "זרם" או "אופנה"? שלך הנווד

yonini

New member
במיוחד אהבתי את המסע אל העתיד!.

מה יוצא לבעל האתר מזה? אין לו פרסומות או משהו באתר(מאז הפעם האחרונה שבדקתי) מה יוצא לו מזה?. בטח שלא הנאה....

yonini

New member
אוקי יש לו כמה....

אבל הוא לא מרוויח יותר מדולר לחודש....

The Wraith

New member
...........

ד"ר. לה-ויי גילח את ראשו כדי ליצור את הרושם של השד שהוא היה צריך כדי לנהל את כנסיית השטן. זה מנהג של קוסמים עתיקים או מוציאים להורג עתיקים. בכל מקרה, כל עוד הוא נראה שטני זה עזר לו.

white-raven

New member
מדהים

האיש כיער את עצמו כדי להפחיד...למה אני לא חשבתי על זה?

The Wraith

New member
הוא הרבה יותר יפה ממך

את התמונה שלך לא הייתי תולה אפילו במדור "מוזרויות", זה יבהיל אנשים ויגרום להם להתקפי לב ואני לא רוצה את זה על העו"ד שלי. ולא חשבת על זה כי טוב, צריך איבר שנקרא "שכל" כדי לחשוב, תחזור לסגידת הפסלונים שלך נעל! HAIL SATAN!

white-raven

New member
הפסלונים שלי סוגדים לי...

ויפה שאתה תוקף באמת עבר דיי הרבה זמן מאז שראיתי משהו שהצחיק אותי! אז קופיף גרוזיני שכמוך רוצה מלחמה?! לא יעזור לך כי לא תקבל!

morning star

New member
נו, באמת

עכשיו אני צריך להפריד ביניכם ולשלוח אתכם למנהל... אופס זה אני. לכו תביאו פתק מההורים! ווריית´... בינינו, לא הייתי מגדיר את לה-ויי כנראה טוב... אולי אפילו מכוער משהו, אבל למה זה משנה? האם זו חזותו החיצונית שמשנה? שלך הנווד

MGP

New member
אז שניכם חסרי טעם!

לווי אפילו בזקנתו היה דוגמן! היו לו שרירים כל החיים שלו לא היתה לו כרס בשום גיל הוא היה עם שרירים בכל מקום בגוף (אפילו בראש) אז בבקשה לא לרדת עליו! (נכון אפשר לחשוב שאני שטנישט?)

morning star

New member
איני יודע אם היה דוגמן או לא

אבל זה לא אומר דבר ולו חצי דבר על יופי. יופי הוא בעיני המתבונן. מעבר לכך שרואים רק את פניו בתמונות ולא את שאר גופו. וזהו, נמאס מהדיון הילדותי הזה. שלך הנווד

The Wraith

New member
חזות חיצונית

קודם כל, "עורב לבן", אני לא קופיף ולא גרוזיני. לא ראית אותי כדי לדעת אם אני מכוער או אם אני יפה, אז תבלום. אין לשפוט אדם על פי צורתו החיצונית, מכיוון שדבר אינו כפי שהוא נראה. כשהגעתי בימים הראשונים שלי לחוג קפואירה ראיתי מספר ילדים קטנים, לא מגיעים לי לברכיים, עושים יותר אקרובטיקה מאשר כמה מבוגרים. ילד בן 12 לימד אותי איך קופצים מגשר. אדם יפה או לא יפה, מה שיש לו בראש נחשב יותר. נ.ב ראיתי תמונות של לה-ויי עם כל הגוף והוא אכן נראה מצויין, בפנים הוא אולי לא מלך היופי, אבל יש כאלה שחושבים שכן, אחרי הכל כל אחד והדיעה שלו. אל תשכחו שלה-ויי היה בין היתר גם מאלף אריות.

The Wraith

New member
אני רואה שאין לך שכל

לדעת ש"גשר" מתכוון גם לתנועה גופנית בה הגוף נראה כמו קשת, תנסה לקפוץ מדבר כזה לעמידה

למעלה