האם אתם מוארים.

denisa

New member
האם אתם מוארים.

קוראים לי דנה. בת 23. לפני כחודשיים הגעתי להארה בחיים. כרגע אני רושמת הודעה זו על מנת לדעת אם קיימים עוד אנשים שהגיעו להארה. על מנת לדעת אם אתם מוארים באופן דומה לשלי אני ארשום כמה משפטים. אם המשפטים האלה מחוברים אליכם באופן מוחלט ואתם כבר מודעים למצב ההארה שלכם, אשמח אם תרשמו על הענייןואם אנכם מוארים עדיין, אשמח לקבל תגובות לגבי המשפטים הבאים: - הדבר היחידי שבאמת קיים בחיים שלנו הוא המחשבות שלנו. - הצורך של המח האנושי הוא לקבל אנרגיה מאנשים ע"י ההסכמה שלהם לגבי כל דבר. - המציאות נתפסת ע"י כל אדם על כדור הארץ בצורה שונה. - התהליך להגעה להארה הינו ארוך ויכול לקחת שנים של תהייה, חיפוש ורגשות חזקים. - כאשר אדם מואר ומודע לאור שלו, כל אדם בסביבתו מרגיש אותו. - ברגע שנעשים מודעים לצירופי מקרים ולחוקים של העולם, חווים חוויה מיסטית מרגשת ביותר שבה מבינים כי יש סדר וחוקיות לחיים שלנו. - כאשר מגיע האדם למצב של מודעות גבוהה, הגישה שלו אל אנשים שמודעותם נמוכה חסומה, ויש קושי לפרוץ אותה. - אדם מואר אינו מתעצבן מדבר, הוא מגיע להבנה של כל יישות קיימת על פני כדור הארץ ושולח אל כולם אנגיה חיובית. - אדם מואר מרגיש אנרגיות באופו תמידי של כל דבר קיים על פני כדור הארץ. * אלו קובץ משפטים מצומצם. * אשמח להסביר כל דבר או משפט שאינו ברור במשמעותו.

hilabarak

New member
דנה היי, אני הגעתי ל3 הארות בחיי

הראשונה בגיל 23 השנייה בגיל 30 והשלישית בגיל 33. הארות מקפיצות רמת מודעות, אך הם גם יוצרות אשלייה שאנחנו יודעים משהו שהעולם לא ולכן הן מערערות יציבות אישית. אני במקומך הייתי נזהר מה"אגו" שתופס "טרמפ" על ההארה ומחליט שאנחנו האנשים הכי ייחודים בעולם שיכולים להביא לשינוי שהאחרים לא. העולם מורכב מידי, הידע שיש בידייך קיים כבר אלפי שנים ואצל הרבה מאוד דתות. מיליארדי אנשים שחיים על פי תורות החיים השל המזרח (בודהזים, זן ...) חיים כך כבר שנים. תחשבי על אדם שעובר "הארה" כאדם שהיה מתחת למים במשך שנים ופתאום הוא יוצא ומגלה שיש אוויר צח לנשום. הוא בטוח שהוא גילה את אמריקה, אבל לאט לאט מתברר לו שאמנם הוא ועוד אנשים חיו מתחת למיים חנוקים, אבל יש כבר מיליארדים או מיליונים אחרים ששוחים באופן טבעי כבר שנים. לאגו שלנו יש הנחה שמה שאנחנו לא ידענו אחרים גם לא יודעים. זו הנחה קצת שגוייה. אני מאוד שמח בשבילך שקיבלת הארה ולא ניסיתי לפגוע בך בשום אופן. פשוט עברתי חוויות לא נעימות בגלל שנשמעתי בדיוק כמו שאת - מישהו שמנסה להביא בשורה לעולם. לי בכל פעם לקח בערך שנה וחצי לגלות שאולי יש לי הבנה ייחודית קצת על דברים, אבל אינני שונה מעוד אחד שמצא איזה פריצת דרך בחקר סרטן בלוטת הלימפה במעי התחתון. את יודעת - גילוי חשוב כשלעצמו, אבל לא ממש ישנה עולם, חוץ מלכמה חולים שבמקרה חולים בסרטן הספציפי הזה.

denisa

New member
שלום לכם...

אני שוב אענה במשפטים כדי ליצור גישה למחשבות שלי באופן ברור:( בהתייחסות לדבריך.. ) - תודה על תגובתך, לא נפגעתי מדברייך, אני תמיד לומדת מאנשים. - להציל אדם אחד מבחינתי = הצלת עולם שלם. - אני אכן הולכת להביא בשורה לעולם, אני מתמודדת עם המון חוויות נעימות ולא נעימות ומבחינתי הן היינו אך. אני לומדת וצומחת מחוויות אלו גם בעודי מוארת. - יש לי אהבה גדולה ל'אנשים שחיים מתחת למיים', וזו הסיבה שחשוב לי להראות להם את החיים הנעלים שביכולתם לחיות. חיים ללא חסימות, שבהם יוכלו להגיע לרמות של אושר, סיפוק ומודעות אינסופיים. - אני מודעת לכך שישנן הרבה חסימות באנשים שאינן נפרצות בקלות. - במקום שאני נמצאת אין לי "אגו". יש לי רצון להפיץ אנרגיות חיוביות תמיד ולסייע לעולם בהמון דברים שחשובים לדעתי. - אני יודעת שאני ייחודית ואני יודעת שכל יישות קיימת על כדור הארץ היא ייחודית. אתה ייחודי. - אתה שונה בהכרח מכל אדם על פני כדור הארץ. תפיסת המציאות, מעשייך, עברך וכל דבר הקשור אליך שונה משל כל אדם אחר. הדבר תקף לגבי כל שני בני אדם. * ההערה למגיב/ה השני/ה - ישנן הרבה רמות מודעות. אני עברתי המון רמות עד שהגעתי להארה. כשהייתי ברמות נמוכות משאני כרגע והייתי מתקשרת עם אנשים בעלי רמת מודעות גבוהה משלי, להם היה קושי להגיע אלי בשיחה והבנת רמת המודעות שהיתה גבוהה ממני. פשוט עוד לא ראיתי את מה שהם ראו. התהליך עם עצמי הוביל אותי לראות את הדברים מאוחר יותר. לי כרגע יש קושי להסביר לאנשים בעלי מודעות בשלב פחות מתקדם משלי את מה שאני חווה, רואה ומבינה על העולם שבו אנו חיים. זה הקושי.

ChicoAnimado

New member
שלום דניסה

האמת שהתהליך שאת עוברת נראה דומה לשלי, אפילו מאוד (אשמח לדבר עמך באופן אישי על כך). אני עברתי משהו דומה לפני כמה שנים, אבל היום, למרות שאני באותו מקום, אני מנסה להסתכל על זה בדרך אחרת. תקני אותי אם אני טועה, זהו רצון מתמיד להשתנות לטובה, לראות בכל חוויה קטנה את המקום לשיפור, שם המשחק הוא לעולם לא לשקוט על השמרים. זאת חוויה מעניינת, אני עדיין מנסה לחקור אותה. האם זה משהו באופי? האם זה חולף? האם זה קשור לחסימה כלשהי? אם זה קולע למה שאת מרגישה, אשמח לדבר איתך, מאחר ונדיר לפגוש אנשים כאלו..

orli997

New member
אני חושבת שלהביע ולהסביר את עצמך לא

צריכה להיות לך בעיה לצד השני תהיה בעיה להבין, דבר שני אני לא חושבת שיש רמות והיררכיה במודעותיש כיוונים וזרמים שונים וכן אוצר מושגים ותובנות שונות. הערכה עצמית זה מצויין אבל למה להשפריץ החוצה למה האם את באמת מאמינה שאחרי מה שכתבת יפנו אלייך המונים לשמוע עוד? לדעתי דוקא מהמקום שאת באה ענווה תקדם יותר את מטרתך ביי ובהצלחה אור-לי

שלום לך דניסה ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

היי אם הגעת לפורום הזה ברור לי שעברת הארה ואפילו נרשמת ברשומון. אני מאמינה שיותר ויותר אנשים עוברים כרגע תהליכים דומים מדוע? כי נכנסנו לעידן כזה המאפשר זאת... יחד עם זאת אדם שעבר הארה צריך להזהר כפל פכליים כי נופלת עליו אחריות גבוהה. עליו להיות טהור במחשבותיו כי הרי ברור לו כוחה של מחשבה. המחשבה הכי קטנה בכוון הכוח השלילי יכולה להביא לחורבן שלם. הפחד המתח החשש והחרדה אלו מחשבות המזיקות כפליים לאדם מואר. אדם מואר לפתע רוצה להציל את כול העולם וזה קצת בלתי אפשרי. אדם מואר צריך להזהר כפליים במילים היוצאות מפיו ובמילים הנכתבות על ידו... הרי אדם מואר מבין את גודל תפקידו עלי אדמות ואת יעודו... המכשלה הכי גדולה של אדם מואר היא האגו שלו... מרגע זה אדם מואר צריך לשים כפל כפליים לב לניהול של האגו שלו אותו בחייו. עליו לחשוב בענוה עליו ללמוד לבטל את עצמו עליו לחשוב שהוא בסך הכול כלי שרת בידי הבורא עליו להבין שהוא בסך הכול טרנספורמטור עבור אחרים להעברת אנרגיות ריפוי אדם מואר חייו יומיום לנקות את הכלי שלו לאדם מואר קשה להסתובב בחברת אנשים אחרים כי הוא רואה אותם כול הזמן שקופים והוא מוצא עצמו בעבודת רוח בלתי פוסקת 24 שעות ביום זה מתיש גבירותי ורבותי זה מתיש... ויחד עם זאת אין ברירה כי זה הוא תפקידנו אדם מואר מבין שהוא חלק מרקמה אנושית אחת חלק מקבוצת עבודה דומה מרגע זה ואילך אדם מואר מחפש את קבוצת העבודה המשותפת שלו בעולם הרוח אז אני מאחלת לך מכול הלב: אור איזון הרמוניה ואהבה רעות אחווה שלום שפע בריאות חיים " קדוש קדוש קדוש ה' צבאות"... חיבוק חם ממיכל

orli997

New member
כן באמת משפטים חכמים../images/Emo201.gif

למה את מתכונת גישה שנחסמת לאנשים לא או פחות מוארים?

ChicoAnimado

New member
לדעתי

אם מדובר ב"הארות" לגבי אותו אדם, אם למשל הבנת משהו על עצמך, על הרצונות והשאיפות והחלומות, זה פרטי שלך. אם הגעת להארה לגבי הקיום, אני לא חושב שהארות מסוג זה יכולות להיות שונות אחת ממשנתה, מכיוון ויש חוכמת טבע אחת שנמצאת אצל כולנו במצב רדום והיא אוניברסלית. לפי המשפטים שלך קצת קשה לי להגיד לאילו סוגי הארות הגעת, אם אמנם מדובר בהארות כפי שאני רואה אותן. אולי הגעת לניסיון חיים כלשהו, וכדברי ברק נראה לך כי גילית מחדש את העולם. תפרטי יותר כדי שנוכל להבין אותך.

MargalitE

New member
מזל טוב דניסה ../images/Emo24.gif

זה מקסים בעיני שכבר בגיל כל כך צעיר יש לך מודעות רוחנית כל כך גבוהה. אני שייכת לדור שנאבק על מנת להצליח לראות מעט אור בקצה המנהרה, ועל כן אני תמיד מוקסמת מן הדור הצעיר (אליו את משתייכת) ומן החכמה, התובנות העמוקות, ותפיסות החיים הבוגרות שיש כיום לאנשים צעירים.
בכל זאת הייתי רוצה להתייחס לנקודה אחת או שתיים בדברייך. נראה לי שאת מתייחסת אל המצב של "הארה" כאל אירוע נקודתי, כמו כיבוש של פסגת הר, כאילו מגיעים לקיצו של תהליך ההתפתחות הרוחנית. אבל מכאן והלאה עוד ניתן יהיה לך להגיע לאינסוף "הארות" שוב ושוב כל חייך. כל "הארה" כזו תהווה קפיצה ועליה בדרגה, כל "הארה" תפתח בפנייך עוד ידע ועוד תובנות, ובכל פעם ידמה לך שהמדרגה הקודמת נשארת הרחק מאחור. וטוב שכך...
לגבי המשפט שלך: "כאשר מגיע האדם למצב של מודעות גבוהה, הגישה שלו אל אנשים שמודעותם נמוכה חסומה" - יש לי השגות. בתפיסה שלי כלי גדול יכול להכיל בתוכו כלי קטן יותר, אך כמובן שלא להיפך. זה מה שיוצר שרשרת מדהימה של 'חבר-מביא-חבר' בתהליך ההתמרה שכל האנושות עוברת בעידן המיוחד שלנו. כל אדם מואר מושך אל אורו אנשים ברמת מודעות מצומצמת יותר, כי כל אחד רוצה להיות באור, והאור רוצה להעניק ולתת - זה טבעו. האור נמצא בהתפשטות מתמדת ושום חושך לא חוסם בעדו אלא אם כן זו בחירתו של האדם עצמו. מאחלת לך המשך מסע רוחני מלא אור ואהבה מרגלית אילון

polgara7

New member
מה את מחפשת?

אישור להארה שלך? חיי בטוב, ברגישות. תמשיכי להתפתח ולגדול. תאהבי את עצמך. ואל תבקשי אישור למה שהינך, למה שקיבלת. בטחון אמיתי, לא נסיון להאדרה עצמית.

Benny3363

New member
האור הוא רק בקצה המנהרה .

דנסיה שלום כמה דברים: 1.מצב של הארה לא יכול לקרות ככה בנסיבות של העלום המודרני וזה כמובן לצערי הגדול. 2.מה שאת מתארת הוא דבר נפלא ואדיר שממנו מתחילה ההתפתחות הרוחנית וקוראים לזה בטח כפי שאת יודעת מצב תודעה גבוה שהוא מעל הרגש והוא הבסיס החשוב ביותר בכול הקשור לעבודה רוחנית. 3.אני לא יודע אם קראת את מה שכתב אבל חזרת על המילה הארה מספר רב של פעמיים והרי מדובר רק במילה שלה אין שום משמעות מה שמראה שאת בחיפוש ואת לא מוותרת בקלות ואני בטוח שאת בדרך . 4.עצם הצורך להסביר את עצמך למי שלא הבין מראה על קושי רגשי. 5.כמובן כל הכתוב כאן זאת רק דעתי בלבד, הייתי שמח אם היית בכול זאת מתייסת . בני

שלום דניסה......

קראתי בעיניין את מה שכתבת. בתור אחת שצועדת על שביל החיפוש אבל עדיין לא הגיעה להארה, אני רוצה לצטט את אושו ואת ניסים אמון, שני אנשים שתרמו לי רבות בשלבי צעידתי על השביל. שניהם טוענים שהחשבות שלנו, כמו הרגשות והתחושות הם רק אורחים. ניסים קרא למחשבות "עורבים", אושו השווה את המחשבות לעננים חולפים. מעבר לכך-אושו טען שאנחנו הרווח בין המחשבות. הוא אמר שאנחנו לא המחשבות שלנו, לא הרגשות שלנו ולא התחושות שלנו. אנחנו מה שנמצא בין המילים, בין הרגשות ובין התחושות. מעניין לראות את הפער בינך לבינם. את חשה ש"הדבר היחידי שבאמת קיים בחיים הם המחשבות שלנו"..... מה דעתך על כך?

למעלה