האם אתם מאושרים?

ש חף

New member
כן!

אני מאושרת מהדרך ולא מחכה שיבואו הדברים הגדולים שיעשו אותי ליותר מאושרת (שהם בהחלט יבואו אבל יקח זמן ועבודה קשה) האושר האמיתי בשבילי הוא בדברים הקטנים של היום יום,למרות שגם אני מתלוננת סדרתית בסך הכל אני מאושרת ממה שיש...

אמרה ונעלמה בתוך ענן אבק..................

הלו גברת פלפלת מתגעגעים אלייך כאן, אני מבין שאת עדיין עסוקה אבל זה לא תרוץ
אתמול כמעט שלחתי לך מסר לראות אם את עדיין קיימת בפלנטה שלנו.

ש חף

New member
כן כן

אני לא רק עסוקה,אני גם לא מרגישה משו בזמן האחרון נראה לי שזה שוב חוסר ברזל עייפה נורא...

חוסר ברזל../images/Emo35.gif נראה לי שזה חוסר אכילה..........

במקום לשקול כול קלוריה תתחילי להעשיר קצת את האוכל שלך
כי אני יודע כמה אנרגיה את שורפת אז אני במקומך הייתי הולך לדיאטנית ובונה תפריט מאוזן טוב האמת גם לא במקומך אני עובד עם דיאטנית

תרגישי טוב

גם אני עייפה,אבל זה בגלל אכילה לא נכונה,ושעות שינה מעטות. רק בריאות! מתגעגעים....

ש חף

New member
../images/Emo25.gif

גם אני ככה,תקופה מטורפת בקושי אוכלת וכל היום על הרגליים אני חייבת להתחיל לאכול בשר לפחות 3 פעמים בשבוע עכשיו אני חוזרת לכדורים כי אני פשוט גמורה יהיה פסדר,אני מקווה...

דסדס

New member
צרת רבים....

עשיתי שבוע שעבר בדיקות דם, וזה לא שאני קצת בחוסר של ברזל, אלא אני במחסור מטורף.... באותו שבוע כבר התחלתי דאטנית חדשה, והתחלתי עם הכדורים. יאלה, את אוכלת בשר, תסדרי את עצמך.... לי בלי כדורים אין סיכוי, יותר מידי זמן צמחונית ופחות מידי ספיגת ברזל.

ש חף

New member
צודקת

אני לא צמחונית אבל ממש לא אוהבת בשר,יכולה להעביר שבועות מבלי לאכול בשר (ולא להרגיש בזה בכלל) אני ממש מכריחה את עצמי...אין לי ברירה,הכדורים נספגים נורא לאט.

וואי

שחף גם אני ככה.לא זוכרת מתי אכלתי בשר לאחרונה.לי יש חולשה הרבה פעמים, ייתכן שגם לי יש חוסר בויטמינים.מבינה את זה שלפעמים קשה לאכול משהו שלא אוהבים... אולי תנסי מתכון בשר שונה? משהו שיהיה לך טעים?לפעמים עם שינוי,אוכל יכול להיות עם טעם הרבה יותר מפתה וטעים! שמרי על עצמך!

ש חף

New member
ועוד משו קטן

אני בהיסטריה לפני שהחוסר יהפוך להתעלפויות,עברתי פעם תקופה נוראית כזאת וזה היה סיוט.

את ממש מתחילה להדאיג אותי.......

מהמעט שאני יודע צריך גם לבחור את הכדורים הפחות בעייתים, ובלי קשר תאכלי הרבה קטניות, שומום לסוגיו יעני חלבה טחינה רימונים מכילים הרבה ברזל ירק עלים כמו חסה ותרד מכיל הרבה ברזל קיצור נראה שום דבר מהרשימה הזאת לא קורץ לך :)

ש חף

New member
למה?

אני מתה על טחינה וחלבה רק שזה משמין חסה זה מעולה... יש לי רשימה גדולה של דברים שמכילים ברזל,את רובם התחלתי לאכול רק כשהתחיל כל הבלאגן הזה בעעעעעע

הבעיה העיקרית שלך זה שאת שורפת...............

הרבה אנרגיה בריקודים שלך ולמרות שאני לא ראיתי אותך אני מנחש כשאת עולה על המישקל המישקל לא מתחנן ממך שתרדי ממנו
תאזני קצת את התפריט שלך
בהתאם לפעילות שלך

האמת....

לא ממש
רוצה שדברים יתחילו לזוז והחיים שלי ישתנו בינתיים מרגישה די תקועה

תגדירי אושר ???

לדעתי אושר זה דבר ריגעי .. אומנם אני שמחה על מצבי אבל תמיד יכול להיות טוב יותר מושל יותר ... בגדול אין תלונות

האמת?

לימדו אותי לשמוח על מה שיש ולא על מה שאין אבל לצערי אני לא מאושרת מהיותי רווקה גלמודה שאוטוטו בת 30
מאמינה שיהיה בסדר (מתישהו)

נרקי

New member
ממממ שאלה טובה.

יש ימים שאני פשוט מאושרת זוהרת ונלהבת
ויש ימים שאני מרגישה רייקנות כאילו חסר לי משו <
> לפעמים בא לי חיבוק בא לי שיאהבו אותי בא לי להתקמט עם מישהו לאורך כל חיי
בא לי להקים כבר משפחה עם מישהו... אבל מנסה לא לשקוע בזה יותר מידי ולהתבעס אז אני נהנת מחיי הרווקות בנתיים..

ואני

תמיד לא נהנת מהדרך אושר מתקשר אצלי לאהבה,ולהשגה של דברים. צריכה לשמור על אופטימיות....ובקשר לאהבה-מציאותית כמה שניתן. אז אפשר להגיד כן מאושרת...רק צריכה להסתכל תמיד על מה שיש.

שאלה מצוינת.

נכתבה ממש בשבילי. לא, לא ועוד פעם לא. כלפי חוץ אני נראה אדיש ואיטי, בפנים אני מקטר כל הזמן ומקנא כל הזמן. אני ממש עגבניה חמוצה. האמת, מה שעושה אותי מאושר באופן אוטומטי זה לקום בארבע בבוקר וללכת לרוץ לפני יום שבו יש לי מה לעשות. אבל זה כמעט לא קורה (החלק של לקום בארבע בבוקר).

למעלה