האם אתם מאושרים?

../images/Emo201.gif

עוד יבואו ימים טובים מלאי אושר

ועד שהם יבואו הימים הטובים............

קבלי את השיר הזה, כול פעם שעצוב אני מאזין לו וזאת אחת משתי הסיבות שאני לא מאושר כאן

עכשיו את מבינה למה אני לא מאושר............

נכון גם מחפש עבודה אבל זה פחות בעייתי דרך אגב הסיפור האמיתי מאחורי השיר הזה הוא קצת יותר אופטימי הגיטריסט של קווין פגש בחורה והיה אמור לצאת איתה רק שפרדי מרקורי ראה אותה והתאהב בה הגיטריסט ויתר עליה בשבילו ובמהלך השנים מרקורי למרות שהיה שובב בלשון המעטה מעולם לא ויתר עליה גם כשהוא סיפר לה שהוא דו-מיני.

וואו

איזה סיפור :} עבודה-מקווה שתמצא במהרה אהבה-אל תאבד תקווה,אולי היא יותר קרובה ממה שאתה חושב!

השיר הזה אחד מיצירות המופת שנעשו אי פעם :)

ודווקא השיר שהופיע אחריו בקישור , מישהו לאהוב, הזכיר לי רגע מאושר מאוד בחיי , מאלה שניראה לי שאזכור אותם לנצח, הוא היה במצעד האהבה 2003 בתל אביב ממש בסופו בגן צארלס קלוס עם השיר הזה ורקדתי בצורה הכי אמיתית שהיה לי אי פעם עם חבר מאוד קרוב שהיה לי בזמנו , רקדנו אני והוא וכול כך התמכרנו לריקוד , יצא משהו כמו השיר בסוף של ריקוד מושחת בלי שהתכוונו , כול הקהל הפסיק לרקוד ועשה מסביבנו מעגל ומחאו כפיים וצילמו ובכלל לא הרגשתי אותם.. ופתאום שנגמר השיר והסתכלנו סביב קלטנו מה קרה. בעייני האושר זה דבר רגעים של אושר, רגעים כאלה שאתה יודע שעכשיו ממש טוב לך כמה שמזמן לא היה לך טוב. ניראה לי שזה לא אפשרי להיות מאושר כול הזמן , כי אז זה יהיה שגרתי ונחפש את העצב דווקא השיר הזה משמח אותי , השיר שבחרתה כי זה ניראה לי השאיפה של רובנו ובסוף היא תהיה, אבל עד אז אין סיבה ממשית להיות לא שמח ,

../images/Emo25.gifתמיד כייף לפגוש מישהוא עם טעם זהה.....

במוזיקה ואכן גם השיר מישהוא לאהוב הוא שיר מדהים בפני עצמו.

אם היית שואלת אותי את השאלה לפני יומיים שלושה

בוודאות הייתי עונה לך כן לשתי השאלות. לצערי היום התשובה שונה...לא מחפש אשמים כי אין אשמים. ברור לי שהמצב הזה זמני...אי אפשר להיות עצוב תמידי, הזמן יעשה את שלו והפצע יגליד....

דסדס

New member
כן ../images/Emo13.gif

לא אומרת שאין דברים שצריכים להשתנות, ולא אומרת שאין מצבים יותר טובים, אבל זה תמיד יהיה המצב בלי קשר לבפועל מה קורה- תמיד יש מקום לשיפור. אבל גם עם הדברים שצריכים להשתנות ומשתנים, אני מחשיבה את עצמי כמאושרת! טוב לי במקום בחיים שבו אני נמצאת, אני מודעת לעצמי בדיוק איזה בחירות אני מקבלת בחיים ואיך הגעתי לאן שאני היום, ואני מרוצה. אושר בעיני זה לא מצב אידיליה מושלמת שאי אפשר להגיע אליו, זה בעיקר עיניין של החלטה, להחליט להרשות לעצמך להנות ממה שיש לך כבר, להחליט להיות מאושרת... בלי קשר עם בשניה זו ממש כואב לי הראש ולא ישנתי כל השבוע, זה לא רלוונטי, זה הרעיון שמאחורי זה, שאומנם כואב לי הראש, אבל אני עושה מה שאני אוהבת, הקפתי את עצמי באנשים שאני נהנת להיות לידם ובאופן כללי אני מרוצה ממי שאני! אני מרגישה כמו גימל יפית: "להיות מאושרת- זה כדאי! ניתן לרכוש בחנות הסמוכה לביתך"

אהבתי את התשובה שלך

מאמינה בבחירות בחיים,ושאדם בוחר אם להיות מאושר או לא. כשקשה,צריך להסתכל על מה שטוב,לפעמים לא מעריכים מספיק מה שיש.

דסדס

New member
נכון

וצריך לקבל ולהשלים עם העובדה שקשה.... ולהיות מודעים לזה שבדרך כלל זה תקופתי, ולבדוק מה אפשר לשנות. אני הייתי משנה את ה"לפעמים" שלך ל"רוב האנשים בדרך כלל"....

צודקת...

בסך הכל,לאנשים יש נטיה להתלונן באופן תמידי,גם אני כזו. צריך להודות כל יום על הדברים שנראים מובנים מאליהם-בית,אוכל,עבודה,לימודים. כשהולכים לישון,ומתכסים בשמיכה,יש אלפי אנשים חסרי בית,שאפילו שמיכה אין להם... החיים קצרים,צריך להנות מהם.

לא ניראה לי שכול אחד בנוי להיות מאושר

יש כאלה שבוחרים את הבחירות הכי לא נכונות להם בחיים ונוח להם יותר להתלונן מאשר לעשות משהו בנידון. ושהם רואים אנשים אחרים מאושרים זה מעצבן אותם. ויש אנשים שיכולים למצוא אושר בדברים קטנים של החיים,כאלה שהם לא ברומו של עולם במיוחד אבל משאלות לב נסתרות שפתאום התגשמו או אחרי מאמץ רב התגשמו ואז האושר הוא מתפרש לימים וזה מעולה.

למעלה