האם אתם יודעים???

מצב
הנושא נעול.

אושר11

New member
האם אתם יודעים???

האם אתם יודעים???
היתי רוצה לדעת באיזה גיל אפשר לעשות אבחון I.Q הרי אבחון דידקטי כפי שידוע לי עושים רק בכיתה ד'. גם איך עושים ואיפה אני גרה מצפון לחיפה. תודה אושר

אבחון דידקטי עושים גם הרבה קודם

האם אתם יודעים???
היתי רוצה לדעת באיזה גיל אפשר לעשות אבחון I.Q הרי אבחון דידקטי כפי שידוע לי עושים רק בכיתה ד'. גם איך עושים ואיפה אני גרה מצפון לחיפה. תודה אושר
(בהתאם לצרכים). לאיזו מטרה את רוצה את האבחון? בן כמה הילד? אם הוא בגיל בי"ס (מבחן אייקיו ניתן לעשות בסביבות גיל 4) פני ליועצת לברר.

אושר11

New member
פניתי....

(בהתאם לצרכים). לאיזו מטרה את רוצה את האבחון? בן כמה הילד? אם הוא בגיל בי"ס (מבחן אייקיו ניתן לעשות בסביבות גיל 4) פני ליועצת לברר.
פניתי....
פניתי ליועצת בית הספר לגבי מקום לאיבחון I.Q והתשובה היתה "למה את צריכה??" אין צורך ונפנפה אותי ולכן אני מנסה לברר בדרכים אחרות. תודה אושר

ביררת מה יש לקופה להציע?

פניתי....
פניתי ליועצת בית הספר לגבי מקום לאיבחון I.Q והתשובה היתה "למה את צריכה??" אין צורך ונפנפה אותי ולכן אני מנסה לברר בדרכים אחרות. תודה אושר
ביררת מה יש לקופה להציע?

אושר11

New member
את האמת שלא ותודה לא חשבתי על כך../images/Emo9.gif

ביררת מה יש לקופה להציע?
את האמת שלא ותודה לא חשבתי על כך

אושר11

New member
פניתי....

פניתי....

מצב
הנושא נעול.
למעלה