hermione19
New member
האם אתם חושבים....
שלום, אתם עדיין לא מכירים אותי וזה בגלל שאני חדש כאן
. רציתי לשתף אתכם בדבר שאני מרגיש כבר המון זמן ותמהתני אם תסכימו איתי
. בעשור האחרון הפכה למסורת העובדה שבחג החנוכה המתקרב צצים כפתריות לאחר הגשם כל מיני הצגות ומחזות זמר בכיכובם של "סטארים" (בעיקר שחקנים דוגמנים) אשר מוצגות להן לא פחות מחמש הצגות ביום. אני מרגיש זלזול - אני מרגיש מסחריות - אני רומצה לבוא להצגה כדי לראות אנשים שמשחקים או לחילופין שרים ורוקדים יפה ולא בגלל שהם סטארים או ווטאוור - האם גם אתם מרגישים מהצגות אלו את הזלזול בנו - האם עם ישראל הולך לתיאטרון כדי לראות מותגים וכדי לענות שחקנים שבמשך שמונה ימים צריכים לעבוד עד כדי אישפוזים בעקבות תשישות???? יותר מכך - האם לא הגזימו בהצגות של החג הממשמש ובא בכך שלקחו אנשים מבוגרים לשחק תפקידי ילדים? מה פתאום מירי בוהדנה צריכה לשחק את הייד בת ההרים? איך בחורה תמירה בת 20 ומשהו מסוגלת לשחק ילדה בת חמש????????????????????????????????? ואפילו שבעמי ותמי לקחו את מיקי קם לשחק את המכשפה (שזו בחירה טובה) למה לעזאזסל במקום לקחת ילדים ולהציג הצגה רצינית מביאים לי את דנה דבורין וטל מוסרי לעזאזל - איך מצפים להעלות את האהבה לתיאטרון בארצנו (וכן - אם מסתכלים על הבימה והקאמרי וגשר יש לנו תיאטרון נהדר!!!!!!!!!!!!! ושימשיך כך) אם מביאים לנו מסחריות וגועל נפש ומחדירים אותם לליבות הילדים חמש פעמים ביום במהלך החופש - כבר יותר טוב ללכת לקולנוע - וזה גם יותר זול בגלל שההצגות הללו עוד לא רק שהן תת רמה הן גם עולות אף יותר מהצגות בלונדון לעתים - איזו חוצפה.
שלום, אתם עדיין לא מכירים אותי וזה בגלל שאני חדש כאן