הזכרת לי משהו מעניין. אני זוכר שנכנסתי לפורום הזה לראשונה, זה היה בגיל 14 לדעתי, וחשבתי שהפורום הזה עוסק במושג חופש וכל הנגזר ממנו. אבל תכלס, נהיה משעמם אחרי כמה זמן לדבר על הנושא הזה. פה לפחות יש את גובי שמשעשע אותנו.
אמרתי שאם הנושא של הפורום היה פילוסופי הוא היה פחות מעניין ממה שהוא עכשיו. את יודעת במה הפורום עוסק, כפרה? הקטע הוא שגם עכשיו הוא לא הכי מעניין, ואני נכנס לפה בעיקר בשביל הצחוקים של גובי את איגרא. ולפעמים יש דיונים מעניינים, כמו למשל תיבת הקסמים או האייקיו של מולקי.
על מושגים אבסטרקטיים, ביחוד כשהם לא קשורים לנושא הפורום. סתם לא מנומס להתפרץ לאכסניה ולנהוג בניגוד לחוקי המקום. אבל אם כבר הכנסתי הודעה, אז בכל זאת לא אשאר פטור בלא כלום. הנה לך דף ריכוז בו יש התייחסות לכל מיני פילוסופיות של חופש, נראה ששם התייחסו בצורה מעמיקה יותר לנושא, לא רק צורה פשטנית לחופש בחירה. אני מציע לך לערוך בתחילה היכרות עם הערכים Freedom (philosophy) ו Liberty תיהני
תרוץ :סיפור שאנו מספרים לעצמנו על מנת שנרחם על עצמנו ו/או שירחמו עלינו וכך נמנע מלהשתנות. הסבר שממציאים על מנת להסביר לעצמנו ולאחרים ש"מה שעשינו היה בסדר"
הגונב מגנב פטור, וגם אותו מקור אינו המקור, אלא קרלוס קסטנדה הוא המקור, והדבר לא צויין שם. והמקור של המקור הוא הטולטקים, שאכן הגביהו עוף כנשר, וכמעט שכל רז לא אניס להו, מלבד נתיב לא ידעו עיט, ולא שלא ידעוהו, אלא שלא ידעו על קיומו כלל.