האם אתם אנשי חופש?

עולם נטול אנשים כמו גובי...

הזכרת לי משהו מעניין. אני זוכר שנכנסתי לפורום הזה לראשונה, זה היה בגיל 14 לדעתי, וחשבתי שהפורום הזה עוסק במושג חופש וכל הנגזר ממנו. אבל תכלס, נהיה משעמם אחרי כמה זמן לדבר על הנושא הזה. פה לפחות יש את גובי שמשעשע אותנו.

מעניין מאוד מה שאתה אומר

באתם לפה צעירים ויפים ונרקבתם פה המזל שלכם הוא שגובי ואנשין משעשעים אתכם וגורמים לריקבון להיות פחות מסריח

נרקבנו? למה כפרה?

אמרתי שאם הנושא של הפורום היה פילוסופי הוא היה פחות מעניין ממה שהוא עכשיו. את יודעת במה הפורום עוסק, כפרה? הקטע הוא שגם עכשיו הוא לא הכי מעניין, ואני נכנס לפה בעיקר בשביל הצחוקים של גובי את איגרא. ולפעמים יש דיונים מעניינים, כמו למשל תיבת הקסמים או האייקיו של מולקי.

לאונידס

Active member
מה ההגדרה שלך לתקווה../images/Emo35.gif לאהבה../images/Emo35.gif לתשוקה../images/Emo35.gif

אם כבר פילוסופיה, מהו חופש, בואי נפתח את העניין כמובן אם הנהלת הפורום מסכימה שנעסוק בנושאים שאינם קשורים לפורום.

בוא נגדיר אותם אחד אחד

זה לא בלתי אפשרי, אני אתחיל חופש, גמישות/נזילות של נקודת הכינוס * האופציה לבחור לפחות בין 2 דברים בכל רגע נתון (בחירה אמיתית ולא תאורטית).

לאונידס

Active member
לא נורא מעניין אותי דיון תאורטי

על מושגים אבסטרקטיים, ביחוד כשהם לא קשורים לנושא הפורום. סתם לא מנומס להתפרץ לאכסניה ולנהוג בניגוד לחוקי המקום. אבל אם כבר הכנסתי הודעה, אז בכל זאת לא אשאר פטור בלא כלום. הנה לך דף ריכוז בו יש התייחסות לכל מיני פילוסופיות של חופש, נראה ששם התייחסו בצורה מעמיקה יותר לנושא, לא רק צורה פשטנית לחופש בחירה. אני מציע לך לערוך בתחילה היכרות עם הערכים Freedom (philosophy) ו Liberty תיהני

יש לי הגדרה בשבילך

תרוץ :סיפור שאנו מספרים לעצמנו על מנת שנרחם על עצמנו ו/או שירחמו עלינו וכך נמנע מלהשתנות. הסבר שממציאים על מנת להסביר לעצמנו ולאחרים ש"מה שעשינו היה בסדר"

יופי חגי

באתי להזרים פה רוח טולטקית, ואתה סגרת את החלון. אם היית אפילו טיפה חופשי לא היית כזה צדקן.

וחוץ מזה

הגונב מגנב פטור, וגם אותו מקור אינו המקור, אלא קרלוס קסטנדה הוא המקור, והדבר לא צויין שם. והמקור של המקור הוא הטולטקים, שאכן הגביהו עוף כנשר, וכמעט שכל רז לא אניס להו, מלבד נתיב לא ידעו עיט, ולא שלא ידעוהו, אלא שלא ידעו על קיומו כלל.

zgqsxm

New member
לא הבנת ? ספר לנו משהו חדש, לשם שנוי ../images/Emo67.gif

denverenum

New member
גברנר

מה שלום הכתב החסר, מר לשם "שנוי" במחלוקת ? אל תהרוס את השרשור הזה, טרול מסריח.

למעלה